- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezz
tag
Ennek vagy erősebb, vagy nem jó helyen van, de ez van. Valamit majd kitalálok.
Amúgy ezt a WiFi állítást alig találtam meg. Azt hittem lassabban csatlakozik ébresztés után, de marha gyorsan rápattan erre az 5Gh-esre. Mondjuk az értesítések így nem jönnek rá készenlétben, de ez nem gond a telóra úgyis jönnek.
-
doooo
veterán
Akkor még egy ostoba kérdés... nincs kissé nehezen elviselhető, "gyári szaga"? Mert én is vettem egyet tegnap, olyan hivatalos, kihajthatót, de olyan borzalmas szag árad belőle, mint a legócskább kínai vackokból... Csak ez a bűz egy 2 filléres szobapapucsból még érthető, de itt már nehezen tolerálom. Na mindegy, lehet itt is rosszat fogtam ki, sok ilyen történt tegnap, tapasztalatszerzésnek tökéletes volt...
És köszönöm a válaszokat! -
doooo
veterán
No.. sikerült.. kipróbáltuk a másikat ott helyben (ezt tegnap is lehetett volna...) Úgy tűnik most rendben van minden. A papírmunka volt csak hosszadalmasabb, de annyi baj legyen.
Ellenben fóbiám lett a mágnesektől... akár a ceruza, akár a tok miatt... azok is bezavarhatnak a dolgoknak, olyanokat olvastam tegnap a proléma feltérképezésekor, hogy van, ahol érzéketlenebb lett a képernyő mágneshez közeli részen, mások a hangszórók elromlását is azok számlájára írták... Nyilván kirívó eseteknek tűnnek, de elbizonytalanított ez a másgnesesdi.. -
ityam
őstag
Elmegyek délelőtt alléba. Ott van egy samsungos stand. Meghallgatom azt is. Ha annál is hallom akkor szerintem egy ipad pro 10.5re ráfizetek egy 50est.
Időközben sebességbeli problémaim is adódtak a kedvenc játékommal a tab S3-al is(jobb mint a mostani S 10.5 ömmel de még nem az igazi). Az új Ipad pro pedig jóval erősebb így kénytelen leszek átszokni IOSre szerintem. Ha androidosból nem tudnak nekem megfelelő sebességű tabot csinálni. Arra meg már nem akarok várni hogy valamikor majd egyszer biztos valaki csinál snapdragon 835 el vagy kirin 960 al tabletet. -
ityam
őstag
lehetnek persze erősségben különbségek, de csendes szobában én hallom egyébként is.
Amikor a Tabot húztam le töltőről hallom hogy valami sistereg. Azt hittem valamelyik töltő mert gagyi töltők is szoktak hasonló hangot kiadni de aztán kiderült hogy mégsem a töltőtől jött a hangA mostani S 10.5 ös tabomnál tényleg nem hallok sistergéest még közelről sem. Valahol azt mondom igen hogy lehet természetes mert az erősítők ilyenek de ha úgy nézzük hogy más tabletnél ilyennel nem találkoztam(vagy legalábbis nem tűnt fel a korábbijaimnál) akkor mégsem mondanám hogy természetes. Főleg nem 200Ks ártartományban.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Real időjárásjelentés
- Hobby elektronika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest