Új hozzászólás Aktív témák
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Kifejezettem Xbox cloud és PC játék streamingre keresek Oled tabletet.
Az S3-ra telepíthetőek még az alkalmazások? -
Espla
aktív tag
Lehet kéne egy új tok a géphez, itthon már nem nagyon lehet kapni tokot. Gyárihoz lenne a legtöbb bizodalmam.
-
petyus_
senior tag
sziasztok!
köszi a válaszokat, végül sikerült megoldani, a beragadt hangerő gomb volt a gond. volume up + home + bekapcsológomb megoldotta, újraindult rendesen.
-
válasz
osztszoroz #686 üzenetére
Lehet.
De a kollégának nem volt annyira fontos, hogy visszajöjjön, így mindegy.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Ma bekapcsoláskor ez a képernyő fogadott, már kb 20 perce nem történik semmi. Várjak még, vagy próbáljam resetelni?
-
osztszoroz
aktív tag
üdv ! gyári flip tokot keresek a reaktorhoz...
-
HawerKing
őstag
Nemtudom hogy csak az Android 9 es Samsung saját Eszközkezelőjébe van e
megkell nézni más android verzión is.
A lényeg az , hogy én is csak pár hete vettem észreaddig alapból a Közepesen használtam s mondhatni nagyon lassunak tünt az egész tab
de mióta átraktam Optimálisra egész fürge lett a korához képest.
-
HawerKing
őstag
Aki a gyári Android 9 el használja ezt a kis tabot az mindenképpen nézzen be az Eszközkezelőbe, azon belül az Akumlátor menühöz s ott a Teljesitménymód alapból Közepesen van , ezt mindenképp rakjátok Optimalizáltra mert igy sokkal gyorsabb lesz a tab
-
HawerKing
őstag
A gyári androidot amivel megjelent a tab visszalehet rakni valahogy ??
-
HawerKing
őstag
meglehet azert szokni ezt a tabot
animaciokat minimalisra raktam es a fejlesztoi beallitasoknal is levettem minden animaciot 0.5 re. Ma mar Netlixen is neztem filmet, igy hogy egyre tobbet s tobb mindenre hasznalom kezdem megszokni a sebessegit
(na jo egesz addig jo is mig kezbe nem veszem a MI11T met
az hasit a 120hz panelel, de az egy telo )
-
kpityu2
addikt
válasz
HawerKing #650 üzenetére
Sajnálom, hogy csalódtál. Nekem nincs gondom vele, talán mások az elvárásaink. Én már régóta használom, lehet, hogy már hozzászoktam a tempójához. Azért az is idő amíg a programok gyorstítótár adatai felépülnek. De nyilván ahogy telik az idő egyre nőnek a programok hardverigényei. Nálam a YT, FB, Google cuccok futnak 90% nem szokott feltűnni ha 1-2 mp-vel később tölt be.
-
HawerKing
őstag
Lehet hogy sokat vártam tőle..... Mondjuk árnyékolja a helyzetet a MI 11T m, ugye azon villámgyors minden +120herc. Ha ezt a jót megszokja az ember persze hogy ami rosszabb gagyibnak tünik
A lényeg az az , hogy azért bőven használható és nem is olyan rosz ha elfogadjuk hogy hány éves model szegényke. De ami mindig is tökéletes marad az a tökéletes prémium minősége
-
HawerKing
őstag
Na belaktam
hát egy kínszenvedés volt, ez a Tab valami borzasztó
sok idő míg települnek az appok, minden ami lehet laggol, az appok indítása is Lassu.... itt valamit nagyon elkutyult a samsung , mintha le lenne a proci limitálva. A Tab S2 em android 7el sokkal jobban müködik. Elég szomoru és csalódott vagyok,
mind 1 nem sajnálom azt a 125eurót amit adtam érte mert ami re kimondottan használni fogom arra elmegy (youtube és a memoria kártyámon tartott képeim böngészgetni)
-
válasz
Joeker67 #647 üzenetére
Meg minden olvasására, ami dokumentum, A4-es szkennelt oldal, de még internetezni, szöveget szerkeszteni is jobb a 4:3-as képarány. Én kottaolvasásra használom, a ceruzának hála bele is lehet írni. Én nem értem, hogy miért nem gyárt már senki 4:3-as kijelzővel normális és megfizethető tabletet, nem hiszem, hogy a felhasználók 100%-a kizárólag filmnézésre használja (mert a 16:9-es / 2:1-es kijelző másra nem is igazán jó)...
-
HawerKing
őstag
Találtam egy ugyancsak kiválló állapotu Tab S4 et (64gb/4GB) ehez is adnak egy Samsung tokot de ez már billenyűs is. 200euró lenne az ára. Nagy dilemmában vagyok....
Nekem a Tab főleg youtubozni kellene és arra hogy a több éve folyamatosan gyüjtögetett és arhivált képeimet (amik egy 256gigás memória kártyán vannak) bármikor könnyen eltudjam érni ha retróznék
Tudom hogy a Tab S4 erősebb de szerintem amire nekem kellene a Tab S3 is tökéletesen alkalmas.
Ami nem tetszik a Tab S4 ben az hogy már már normál tab vastagságues 10.5inches s nem 4:3 as a kijelző ami téglalap formáju inkább nekem nem kényelmes na meg 80euróval drágább mint a Tab S3
Tab S3 azzal hogy 4:3 as majdnem négyzet s igy akárhogy forgatva kényelmes (több évig imádtam a Tab S2 met nekem ez a vékonyság és kijelző az etalon) 125euróért valahogy jobban vonz. -
HawerKing
őstag
Köszi az infót
van egy Tab S2 esem is ami mind a mai napig tökéletesen megy de már átadtam a kisfiamnak (yotube mesenézés főleg) azóta hiányérzetem van a nagy kijelzőre s a Tab S széria jelenti nekem a prémium nagy kijelzőt. Drága cuccot nem akarok mert főleg én is youtube zni használtam. Szóval akkor nincs gond a Tab S3 al sem a korához képest használható
-
kpityu2
addikt
-
HawerKing
őstag
Sziasztok tényleg használhatatlan a Tab S3 a legutolsó hivatalos Android 9 frissitéssel ??? Mert most akadtam rá 3gy makulátlan állapotura ebayen 125euróért (doboz minden tartozék + fólia és egy tok)
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Véreshurka #601 üzenetére
Szia! Sikerült mókolni valamit a készüléken?
Én találtam android 12- és 13- at is, de valamiért nem tudom feltenni,pedig az xda- videók szerint csinálok mindent, nekem bootloopig jut csak, így ment vissza az eredeti.Esetleg, ha valakinek sikerült tudna valami linket a leírással, videóval?
-
Joeker67
aktív tag
Üdv! Most kaptam egy S3 tabletet a cégtől, ideiglenesen, tartaléknak, de nem találom, hogy hol tudom átállítani, hogy az sd-re telepítsen. Mindent a saját tárhelyre telepít és kezd elfogyni a hely és még lenne mit feltenni a munkához!
-
cukimajom
tag
Sziasztok!
Adott egy törött kijelzős Tab S3, amin pótolhatatlan adatok vannak, viszont alkatrész nincs hozzá. Erre keresek megoldást, mit ajánlotok?
-
törölt tag
Attól van 😊. Korábban nem volt ilyen gond. Van egy Asus tabletem 2 GB ramal és a menüben suhan mint az álom és az alkalmazások is gyorsabbak mint a Tab S3, pedig ez ugye korszerűbb. Szóval nem kellene lassúnak lennie. Nézz meg korábbi Yotube videókat, senkinek nem szaggat korábbi verziókkal így mint nekünk!
#Aryes már én is verem a fejem a falba, hogy ráengedtem a frissítést. Azért nem gondoltam, hogy szemétkedik a Samsung, mert telefonon nem csinált ilyet, csak a korábbi verziókkal. De gondolom a tablet nem fogy olyan jól, meg azt ritkábban váltogatja az ember és ezért csinálták.
-
törölt tag
Nektek nem lassította be a legutóbbi frissítés? Nekem szinte teljesen használhatatlan már és egy 3 évvel korábbi fele ilyen erős hardverrel szerelt tabletem sokkal gyorsabb, tehát egyértelmű a rendszer miatt lassabb. Rendszervisszállítás után is lassú.
-
kpityu2
addikt
A wifi_sleep_policy-nek három állapota van: 0 - letiltva alváskor, 1 - engedélyezve ha töltőn van alváskor, 2 - mindig engedélyezve.
A wifi menedzselését áttették az adaptív teljesítményszabályozáshoz (Eszközkarbantartó-Akkumulátor-Teljesítménymód) , ami a használat alapján kapcsolgatja ki-be a dolgokat.Szóval kivették a felhasználó kezéből az alapszintű szabályozást, választhatsz 3 energiatakarékossági mód között, meg nyomogathatod az Optimalizálás gombot. A Közepesen és Max. takarékos módban a wifit is korlátozza. Nem néztem, de el tudom képzelni, hogy közepes módban csak töltőn engedi a wifit, max. módban meg akkor se.
Ha van türelmed, végigsakkozhatod és ha a routered mutatja a wifi klienseket, akkor látni fogod, hogy lekapcsolja-e max. energiatakarékos módban.
Persze lehetséges, hogy van olyan app is amivel direktben meg lehet piszkálni a rendszerváltozót. Ha kímélni akarod az aksit, akkor még az Eszközkarbantartó-Akkumulátor menüben a felső 3 pöttyre bökve találsz egy Akkumulátorvédelem menüpontot, ami nem engedi az aksit 85% fölé tölteni, ezzel növelve az élettartamot. -
kpityu2
addikt
Akkor már újabb Android van rajta. A 8-as androiddal megszüntették az átállítási lehetőséget és alapértelmezett, hogy kikapcsol alvó üzemmódban. Ha nagyon kell valakinek hogy bekapcsolva maradjon akkor USB-n keresztül parancssorból ADB-vel át tudja állítani a wifi_sleep_policy rendszerparaméter állításával.
-
patow
senior tag
Ūdv Valaki tudna abban seggíteni hol tudom beállitani azt hogy a wifi kapcsoljon ki ha aképernyõ ki van kapcsolva. Választ elõre is kõszõnöm,!
-
válasz
zitrone88 #620 üzenetére
Nem tudok olyan tartalomfogyasztást elképzelni, amire ez a tablet ne lehetne alkalmas.
Egyedül azt lehetne felhozni, hogy 4:3-as a kijelzője, és a 16:9-es filmek nem teljes kijelzőn látszanak, ettől függetlenül videózni isteni rajta a 4 hangszóró és a gyönyörű kijelző miatt, plusz én pont a 4:3-as képarány (+ érintőceruza) miatt vettem, mert én főleg dokumentumokat (=kottákat) jelenítek meg rajta, ahhoz pedig ez a képarány a tökéletes.
A SoC nem a legacélosabb, de az új korában se volt az, ennek ellenére a böngésző és a játékok is élvezhető sebességgel mennek rajta, bár egyiket sem szeretem rajta csinálni, ahhoz túl nagy és nehéz (bár ez egyéni preferencia kérdése). -
zitrone88
aktív tag
Üdv, S3 használókat aktívan használóktól kérdezném, hogy alkalmas e a cucc még 2022-ben tartalomfogyasztásra? Böngészés, youtube, esetleg streaming szolgáltatások, gmail-ből böngészőbe, youtube alkalmazásba ugrálás, és vissza.. Természetesen élvezhető sebességgel érdekelne, nem szeretek sokat várni egy weboldal betöltődésére, de nem találtam videót, ahol bármit is megnyitottak volna, hogy megnézzem a saját szememmel... :/ Pedig ebből már tudnék következtetni szinte bármire
-
Alex 336
csendes tag
Üdv. S 3.LTE-s tabon nem használtam a mobilnetet, és most kellett volna, de se adat, se telefon nem megy rajta. Már párszor újraindítottam, de nem javult meg. Esetleg valakinek ötlete,hogy mi lehet ilyenkor a probléma? Köszönöm.
-
válasz
Véreshurka #613 üzenetére
Majd írd meg, mire jutottál!
-
válasz
Véreshurka #611 üzenetére
-
válasz
Véreshurka #609 üzenetére
Ennek az appnak semmi köze nincs a play-hez, és teljesen legális a használata.
-
Véreshurka
senior tag
Nálam az AdGuard app van, ami egyelőre okés mert tudok vele appot korlátozni, hogy mi mehet netre és mi nem + reklámblokkoló, de néha jól jönne, ha vpn appal tudnék rendes vpn-hez kapcsolódni és megmaradna az adguard (vagy más app) védelem is. A dns alapú reklámszűrést annyira nem kedvelem, mert nincs kontrollod, hogy mit szűrjön.
Az egyik hátránya a GSM nélküli létnek, hogy nem tudsz a play-ből telepíteni. Bár vannak kerülőutak akár a play store-hoz közvetlenül is, de nem tudom mennyire legálisak, vagy elfogadottak google által, nem szeretném megütni a bokámat, mert az appok telepítéséhez külön fiókot használtam és az a fiók fut családban az androidosok között appokat telepíteni, amolyan régi családi megosztásként, vagy nem is tudom, hogy hívja ezt a google. Ezért nem is menne a javasolt app.
-
válasz
Véreshurka #607 üzenetére
adblock-er nem a helyi vpn-t használná
Nálam az adblocker a routeren fut, de Chrome böngészőben be lehet állítani DNS szintű adblockert, én az adguard dns-t használom.
illetve kicsit át tudnám szabni az értesítő sávot gravity box-al
Miért gravity box? Használd a NiceLock-ot. Mindent is át lehet vele szabni, bár azt nem tudom, hogy Android 9-et is támogat-e.
-
Véreshurka
senior tag
Már én is elég régen root-oltam, de nem lenne rossz ha az adblock-er nem a helyi vpn-t használná, ha tudnék saját hangokat hozzáadni az üzenetekhez, illetve kicsit át tudnám szabni az értesítő sávot gravity box-al, illetve ha az aurora droid tudná automatikusan kezelni a telepítéseket és a frissítéseket (tehát nem kellene +-ban install-t nyomnom minden alkalmazás frissítésekor, vagy telepítésekor.
Tény, hogy van némi kényelmetlenség GMS használata nélkül, de azért sok mindent meg lehet oldani nélküle is.
-
válasz
Véreshurka #605 üzenetére
Én részemről el sem tudom képzelni az androidot GMS nélkül, azt se, hogy másnak ez miért lenne jó.
Root ügyben szintén, utoljára vagy 8 éve volt rootolt készülékem, azóta nem volt olyan feladat, amit ne tudtam volna anélkül megoldani, pedig eléggé maximálisan ki szoktam használni a készülékeim tudását. Az adb például a legtöbb rootot igénylő problémát meg tud oldani. Például nemrég a tollon található gombra felugró gyorsmenüt tiltottam le vele, mert a tököm kivolt, hogy semmi másra nem tudtam a gombot használni az állandóan felugráló menütől. -
Véreshurka
senior tag
Már adb-n keresztül amit tudtam letiltottam, de a GMS pl. nem volt köztük és a magam szakállára letiltott csomag utáni újraindítás után volt némi szívroham közeli élményem (pláne, hogy semmi nem akarta visszahozni a bootloop-ból)
, így inkább vállalkoznék rá, hogy egy olyan firmware-t tegyek fel ami már nem tartalmazza és mások is használnak.Mondjuk most kicsit belemélyedtem és nem nagyon van ilyen, mindenki a gyári fw tweak-elt változatát használja inkább... A root és xposed viszont még mindig fennállna esetemben, amit csak cfw-vel tudnék megoldani. -
válasz
Véreshurka #603 üzenetére
És mi az akadálya, hogy letiltsd az összes GMS szolgáltatást a gyári FW-en?
-
Véreshurka
senior tag
Azzal nem lenne gondom, de jobb szeretném play service nélkül tudni a firmware-t (aurora droidon meg van minden ami nekem kell). Bár tudom, hogy így sajnos bukom a tollat, de ennyi kellemetlenség beleférne. Illetve jó lenne root-olni is, mert van pár olyan programom ami csak root-al működik, itt főleg a magisk-re gondolnék.
-
válasz
Véreshurka #601 üzenetére
Mi a probléma a gyári szoftverrel?
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Mivel már elég régen jelent meg a készülék, hátha van valakinek custom firmware-el tapasztalata. Sajnos mondjuk ebben a tekintetben eléggé magára van hagyva a tablet (pl. ugye nincs hivatalos twrp meg lineage hozzá), de azért nem lenne rossz kipróbállni azokat amik elérhetőek xda-n. Nekem kicsit körülményesnek tűnik a telepítési útmutató (a linket sajnos nem találtam meg, csak le van mentve txt-be), de hátha van már olyan aki belefogott és sikerrel járt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jelszókezelők
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged