- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Több a váratlan megakadás, lehet az tényleg jót tenne neki. A frissítés után kellett idő, amíg magához tért, utána párszor újraindítottam, bekapcsoltam az "animációk csökkentése" opciót, meg "optimalizáltam" az eszköz karbantartóban, minden appot frissítettem, amit lehetett, stb. Mostanra sokkal jobb mint az elején. De azért vannak még furcsa megakadások néha (de sokkal kevesebb, mint az első pár napban), például az alkalmazásváltóban. Bár én fektetve használom, így sok appnál váltogatnia kell a módok között, mert azok meg nem tudnak fektetett módot, és olyankor akad meg... Szokni kell az egészet. Mindenesetre a valamennyivel több laggon kívül nem lett rosszabb. És vannak azért újdonságok a testreszabhatóságban (bár a témázás hiánya nagyon fájó pont még mindig), vagy épp a kamerában (amit meg persze nem sokan használnak). És pozitív, hogy az üzemidő sem romlott, mert az mindig ott lebeg a levegőben új android főverzióknál, itt ilyen nincs szerencsére. Összességében kis időszerű vérfrissítés lett a dolog, kellett már a OneUI.
-
doooo
veterán
És ma a Telekom is átengedte végre...
De furcsa lesz... -
doooo
veterán
Akkor még egy ostoba kérdés... nincs kissé nehezen elviselhető, "gyári szaga"? Mert én is vettem egyet tegnap, olyan hivatalos, kihajthatót, de olyan borzalmas szag árad belőle, mint a legócskább kínai vackokból... Csak ez a bűz egy 2 filléres szobapapucsból még érthető, de itt már nehezen tolerálom. Na mindegy, lehet itt is rosszat fogtam ki, sok ilyen történt tegnap, tapasztalatszerzésnek tökéletes volt...
És köszönöm a válaszokat! -
doooo
veterán
No.. sikerült.. kipróbáltuk a másikat ott helyben (ezt tegnap is lehetett volna...) Úgy tűnik most rendben van minden. A papírmunka volt csak hosszadalmasabb, de annyi baj legyen.
Ellenben fóbiám lett a mágnesektől... akár a ceruza, akár a tok miatt... azok is bezavarhatnak a dolgoknak, olyanokat olvastam tegnap a proléma feltérképezésekor, hogy van, ahol érzéketlenebb lett a képernyő mágneshez közeli részen, mások a hangszórók elromlását is azok számlájára írták... Nyilván kirívó eseteknek tűnnek, de elbizonytalanított ez a másgnesesdi.. -
doooo
veterán
Üdv a néhány jelenlévőnek!
Ma este hoztam haza Telekomtól a "drágaságot"... minden szép és jó volt, míg egy hangosabb videót le nem játszottam rajta... A kis sistergés még hagyján lenne, de itt az egyik hangszóró szisztematikusan csörög/zörög/recseg ha egy olyan hangot kell kiadnia, ami kicsit mélyebb, vagy erősebb... Borzasztó.Visszaviszem holnap az Telekomhoz, de nem tudom mire számíthatok... Bár már balga fejjel elkezdtem belakni, nyugodtan ledarálok róla mindent, ha azon múlik, csak cseréljék ki egy normálisra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Bluetooth hangszórók
- iOS alkalmazások
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Apple MacBook
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest