- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz
PirosHello #467 üzenetére
Nem nagyon kapkodják el.
-
Anulu79
addikt
Lecseréltem a Telekomos romot odinnal a független 8.0-ra. Már a bootolásnál érezhető volt a sebességkülönbség.
belakom aztán kiderül, hogy akkor is érdemes volt-e.
-
Anulu79
addikt
Telekomra nincs még?
-
Anulu79
addikt
válasz
nyecsi44 #398 üzenetére
Ha hibásan kapod vissza akkor egyből meg kell reklamálni és ők kivizsgálják a dolgot. Én is jártam így már. Bár az igaz, hogy telefonnal. De ugyan ez volt. Szétcseszve kaptam vissza. Megreklamáltam, kivizsgálták, kijavították. Szerintem itt is ugyan ez a történet lenne. Mert hát a szóban forgó telefon is Samsung volt.
-
Anulu79
addikt
válasz
nyecsi44 #394 üzenetére
Akkor vagy így használod tovább (ami szerintem nem éri meg) vagy pedig kénytelen leszel kivárni amíg elkészülnek vele. Nem tudom, hogy ilyen készüléknél is adnak-e valami csere darabot. Vagy ez csak telefonoknál van így? Szóval jobban jársz ha felkészülsz a szervizre és minden fontos dolgot lementesz a gépről.
-
Anulu79
addikt
válasz
Tomasewsky #357 üzenetére
Az az 5 “gyufa“ póthegy a penhez a csipesz meg eszköz a cseréhez.
-
Anulu79
addikt
válasz
#65577472 #331 üzenetére
Nekem voltak Note-jaim de ennek a tabnak a cerkájának nekem jobb a fogása, hogy ilyen kis vaskos. Millió módja lenne ennek a cerkának a tárolására is gyárilag. Csak minek bajlódjanak vele gondolom, hogy ha így is megveszik. Vagy abban bíznak, hogy majd a gyári kiegészítőt megveszik hozzá jó pénzért.
-
Anulu79
addikt
USB OTG funkció van a tabban?
-
-
Anulu79
addikt
Ki lehet azt valahol kapcsolni, hogy ha 24 óráig nem nyúlok a géphez akkor ne kérje a jelszót hanem csak elég legyen az ujjlenyomat olvasó?
-
Anulu79
addikt
Lehet témázni a tabot? Vagy csak launcherrel?
-
Anulu79
addikt
Vett már valaki gyári billentyűzetet a tabhoz? Becsukva vajon a gombok nem csesztetik a kijelzőt?
-
Anulu79
addikt
Szerintem ezt a funkciót alapból vagy kivette vagy eldugta a Samsung a 7-es doridból sajna.
Valamilyen fóliát használ valaki a kijelzőre? Érdemes egyáltalán?
-
Anulu79
addikt
Egy éjszaka alatt 15 % merülés az normális? Vagy még be kel állnia az aksinak?
-
Anulu79
addikt
Jár gyárilag füles a tabhoz?
-
Anulu79
addikt
Van valakinek Note-ja a tab mellett? Kompatibilisek a pen-ek keresztben a készülékekkel? Még nem próbáltam ki.
-
Anulu79
addikt
Nekem nincs tervben a lakáson kívüli hurcibálás. Így csak ráraktam a tok tetejére a "cerkát". De majd otthon megnézem, hogy valójában mennyire tart. Egyébként ez a mágneses tok nem fogja haza vágni a mágnes miatt a gépet? Vagy már nem számít a mostani kütyüknek a mágnes?
-
Anulu79
addikt
A pen tárolást ti, hogy oldottátok meg? Nekem semennyire nem tartja meg a keret. Ugye a gyári tokban sincs sajnos tartó ahová be lehetne rakni. Egy videóban láttam, hogy becsukott állapotban a hajló részre volt feltűzve. Felraktam én is de akkor meg hozzá ért a kerethez és nem akarom megkoptatni.
-
Anulu79
addikt
Haza érleztem a tabbal.
Vettem hozzá tokot is. Most nem jut eszembe a neve. Az a gyári mágneses Samsung.
Ráadásul kaptam a tokra 5000 Ft kedvezményt. Így 8000 vagy 9000 Ft volt "csak".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest