- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #100 üzenetére
Hát ezt szerintem te sem gondolod komolyan.
-
törölt tag
130-ért lehet venni Tab S2-öt.
Az a kérdés, ha ugyanannyiért ugyanolyan képátlójú méretben lehet venni Androidos Tabot vagy Ipadet, miért vegyem utóbbit. A van rengeteg minőségi alkalmazás Ipadre nem túl meggyőző, van Androidra is.
Ez a ha már sokba kerül, legyen alma a hátulján gondolkodás az,amit nem értek.Tehát még egyszer, ha sokba kerül, mivel tud többet az Alma, mint a Droid?
-
törölt tag
válasz
Fuxosbömis #82 üzenetére
Miben nyújt többet egy ipad ennél?
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #57 üzenetére
" Nem zavar az, hogy érdemben senki sem tud ehhez a teszthez hozzászólni, mert a PH olvasók között nincs olyan ember, aki tartott volna már a kezében ilyen tabletet "
Ezt nem értem. Tehát senki nem tartott ilyen tabletet, ezért teljesen normális, hogy nincs érdemi hozzászólás? És ez így normális? Nincs a PH-n rajtam kívül olyan, aki szereti őket? Szórakozol?
A hozzászólók többsége utálja a tableteket. Akkor miért olvasta el a tesztet? Bármi le lehetett volna írva, akkor is utálja!
Ha én utálom a motorokat, keressek motoros fórumokat és elkezdjem teleírni, hogy de utálom a motorokat?Én azt írtam, ez hiba, hogy nincs maradt 32 GB a ROM. De attól még megvenném. Sajnálom, ha nem érzed a különbséget.
A magas áron nyitott nem azt jelenti, hogy drága! Egy Rolls Royce drága, 100 millió forint, és 10 év múlva is annyi lesz. Egy tablet magas áron nyit, de később alacsonyabb lesz az ára, megéri majd megvenni. De akkor se lesz OLCSÓ.
Sajnálom ha nem tudod értelmezni a magyar nyelv árnyalatait.
-
törölt tag
Egyszer az életben valaki olyan szólna hozzá a témához, akit érdekelnek a tabletek.
"Én a Windowsos tableteket szeretem, az Android szar"
"Sosem vennék ennyiért tabletet, túl drága, szar"
"Túl nagy, ez szar"
"A 16/10-es képarány jobb,ez szar"
"Miért nem agyják ingyen, és mellé egy ugyanilyet ajándékba, ez szar"
"Miért nem a 2040-be kiadásra kerülő Snapi 9876 chip van benne,ez szar"
"5 éve használtam Androidos tabletet, tök szar volt, akkor ez is szar"
"Én a kettővel ezelőttit használom, az jó nekem, ez szar"
"Én ebook olvasón olvasok könyvet, tehát tableten szar olvasni"
"Az Oled az szar "
"Nekem a laptop a megfelelő, a tablet az szar"
Ez a nyomorult nyünyörgés már rohadt undorító. Nekem is el kéne mennem minden topikba, ahol olyan cucc van, amit utálok, és beböfögni, hogy utálom?
Tab S2-öt használok 8 hónapja megelégedéssel. A hangszórók továbbfejlesztése nagyon ráfért és a fülesre menő hangot is érdemes volt javítani, ezek miatt szívesen cserélnék, és a Nougat a fícsörökkel is nagyon jó.
A Snapi 820 üdvözítő, de az az igazság, hogy a 652 is hasít, soha egyetlen megakadás nincs semmikor. A 4 GB RAM hasonlóan biztos jó, de igazság szerint a 3 GB is bőven elegendő, nem emlékszem, hogy elfogyott volna valaha is.
Amit pedig kihagytak, és nagyon kellett volna,a 32 GB tároló helyett minimum 64-es. A versenytársak többségében az van ennél olcsóbban, és szükség is volna rá, ha az ember a sebesség miatt nem akar SD-re telepíteni, a 32 hamar szűkös lehet. Ez szerintem a legnagyobb hiba, hogy ezt kihagyták.
Sajnos jó magas áron nyitott. Ennyit nem érnek plusz hangszórók, az újabb soc vagy a +1 giga RAM. Ha most vennék, ugyanúgy a régit venném, mert az újhoz képesti hiányosságaival bőven együtt lehet élni. A maradék pénzen akár hificuccot is lehetne venni az tab S2 mellé. Vagy tollat, ha valakinek kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Mobil flották
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest