- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
válasz
Luissimo #5475 üzenetére
Ez a Value Pack még nem ért ide?
Nem tudom, csak nekem van olyan érzésem ezzel a tabbal kapcsolatban, hogy mindenhol ua. az infó van fönt róla és nincs teljesen kiaknázva. pl.: Ismert hibák: (1-2 éve kint van a P1000, de) az van odaírva, hogy NINCS..... kicsit szkeptikus vagyok ezzel, vagy tökéleteset alkottak.
Illetve az összes fórum össze van kutyulva a sokféle galaxy tabbal.
Persze akinek van otthon minden verzióból 1 azt lehet nem zavarja. -
Indiant
addikt
válasz
Luissimo #5457 üzenetére
Azt tudjuk. A kérdés az volt, hogy mivel szerkezetileg hasonlónak tűnnek, szerinted ugyanolyanok-e. Mert ugye a Tiéd( ami benne volt az árban) 12500 ez 4700 FT, ami ugye nem mind1.
A postázást nem tudom, de ha át lehet venni akkor 2-t kérünk.Én egyenlőre nem találtam ilyen combo sett-eket amiket mondtok, az ebayen.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #5433 üzenetére
így gondoltam én is,mert nem szeretek senkire semmit rábeszélni
ha másért nem is a RAM kezelése miatt biztos fennmarad addig
habár napi szinten jelennek meg újabb romok.
sztem az ICS előtti romok közül az egyetlen hiba nélküli 100%-os az OC 4.
JQ8 a wifi javító csomaggal sem lett nálam megbízható és a GPS is szarakodott -
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #5285 üzenetére
én pl egy ILYEN Sonyericssont használok hozzá...
Ez tudja ugyanis... -
válasz
Luissimo #5183 üzenetére
hat azert 60k korul aruljak annyit meg szerintem ez nem er, inkabb akkor egy i pad 65k-t..
modnjuk meg nem neztem meg hoyg ez hany gb valtozat, de gyanitom hogy a 16-s. csak egyenlore frisittem ra a cucokat mengztem 1 hd youtobot es nagyon jol jatsza le, szoval tenyleg modnhatom hogy ha nem szoveg szerketesre kell csak netezesre es filmre siman kivaltja a tab a netbookot. ha nagyon gyors eladasba neznem a dolgot akkor kb 40k ba kerult ez a vetel, de kaptam tokot tolto adatkabelt headsetet erte szoval uzletnek nem volt rossz.
-
válasz
Luissimo #5179 üzenetére
hat ezt mar elolvastam ill most jott le a 2.3.6 csak mivel nemtudom ezekbol melyik ilyen szempontbol a nekem valo ezert kerdeztem mi a tuti. de akkor ezek szerint ezek a tutik
ics ben nem bizom
meg sg2 n is is van 1 olyan erzesem amit hivatalosan kiadtak se tuti akkor ez meg foleg messze lehet tole
de koszonom... aztan meg a vegen lehet meg is tartom ezt az okossagot... netbookra csereltem es egyenlore tetszik ill latok benne fantaziat
-
sgery
őstag
válasz
Luissimo #5154 üzenetére
A kábel azért kell, mert a transitban van hifi és erről szól a zene. Most úgy néz ki, hogy minden beszálláskor tab behelyez a tartóba, ráerőszakol a hifi kábel majd a töltő kábel. Gondoltam leegyszerűsíteném egy kábelre az egészet. A miniusb-n csak az áramot kapja, ez a csatlakozó pedig az av kábelen csüng.
A legjobb az lenne, ha a gyári autós tartón nem csak töltés lenne hanem hang kimenet is. De miért is várnám ezt el 13-15e ft-ért?... -
sgery
őstag
válasz
Luissimo #5146 üzenetére
Én kertész vagyok, sötétedésig dolgozok ezerrel...
de egy kérdés miatt feljöttem.
Vettem speedshopban ilyen AV RCA kábelt, amin van usb menenet a töltéshez és jack kimenet is továbbá a 3rca (hang és vga). Elm. p1000-hez van. A töltésen kívül semmit sem csinál ha bedugom, a zene is ugyan úgy a tabon szól, nem a kimeneten.
Lehet az ICS miatt? És lehet hogy az eredeti samsung av kábel működne?Amúgy érdekes muksók vannak az M5-ös boltjukba. Adtak egy micro usb-s töltőt ehhez a kábelhez, mikor jól látszik a képen a mini usb bementet. Aztán kicseréltem, kértem inkább hogy csak egy sima usb bementetes hálózati töltőt adjanak a tabhoz, erre adtak egy 500ma-eset, mikor 2000-res kéne.
Ha már fikázásokA gyári samsung autós micro usb töltő fél év után teljesen meghalt, holnap visszaviszem. Az után gyártott tab autós töltő is hasonlóan járt, nem nagyon akar működni (a biztosítéka jó). Inkább a kocsiban is a 230-ról fogom tolni a töltést, az biztos tovább bírja majd...
-
sgery
őstag
válasz
Luissimo #4932 üzenetére
És mi hoz több hasznot? Ha a saját weblapomra sokat kerestem akkor feljebb dobja a keresőben? Mert ha igen, akkor most sokszor keresek magamra
Amúgy szerintem kevés embernek van félnivalója ettől, én csak arra tudok gondolni, hogy annak rossz aki pl. a venni heroin, megölni gyurcsány stb... szavakra keresett...
-
danih
veterán
válasz
Luissimo #4883 üzenetére
Nézőpont kérdése, nekem iP4-em van, a tabot mégis sokkal jobban kedvelem mert jobb élményt nyújt, gondom nem volt soha vele (ellenben az iP4-gyel). Win8? Konkrét Arm architektúra (generáció), a többi már nem olyan fontos (csak legyen elég memó), szóval lehet jól optimalizált...
-
madstunt
addikt
válasz
Luissimo #4802 üzenetére
azert vannak az eloirasok mert az avatarok latvanyvilagat bizonyos keretek kozt akarjak tartani es ehhez egy engedelyezesi frolyamatot kell beiktatni, de ha nem lennenek kovetelmenyek hirtelen eleg sok keres erkezne hozzajuk amit az arckepgyarososok nem tudnanak kezelni, mivel megteszik a szivesseget hogy elkeszitik neked ingyen-bermentve. az megint egy mas dolog hogy vannak elegge unfair megvonasok...
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Luissimo #4742 üzenetére
Megnéztem nem :? ? ???
Rakj fel egy másik billenytüzetet vagy ha értesz hozzá cseréld ki az alap karakterkészletet.
különben nem értem mert alapból az android ha ASCII készletet is használ így csinál magyar ó-t \H(o)
és ezt bárhogy is számolom nem több mint 5 karakter...
Küldtem sms-t magamnak minden karakter szépen ment át ICS-ből az alap ICS billenytyüzetet használva is meg egy Bt billenytyüzetet használva is (más karakter készletet használhat esetleg). -
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #4728 üzenetére
mert én nem beszélek csúnyán
wifin kivül:
nincs TV-out
nincs allshare
nincs kamera ( ez ismert bug )
látta a külsö sd-t,de a rajta levö adatokat nem
semmi pluszt nem találtam benne,ezért ment vissza a rootolt JQ8
ha tökéletes lesz visszarakom
usb host jó lenne bennemod: desktop állóban is van
-
-
sbalu1
senior tag
válasz
Luissimo #4529 üzenetére
Én is a legelső képen lévőt kaptam, nincs vele semmi gondom, bár ritkán használom. Útközbeni zene hallgatásra inkább az Omnia 2-őt használom, praktikus okok miatt, szintén a saját agybedugós Samsung gyári fülesével, megfelelő jó minőségben. Egy darabig Sennheiser nyitott fülest használtam erre a célra, de szintén praktice áttértem a gyárira.
Más, használtok élő háttérképet és ha igen milyet? -
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #4511 üzenetére
Mi az, hogy jól szól a voodoo?
Nekem eddig nem lépett ki a képernyőfotózásra, nyomd kicsit hosszan a vissza gombot...sbalu1: Én eddig minden készülékemet fólia nélkül használtam, Omnia I, Omnia II, Galaxy S, és most az S II-esen sincs fólia, csak a Tabra tettetem.. Nehogy mekgérdezd, hogy miért, de van rajta.
Karcokat sosem lehetett látni egyik készüléken sem, bár az S hátulja eléggé az lett, de a kijelzővel nem volt gond sosem szerencsére. Miért akarod fólia nélkül használni?
-
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #4505 üzenetére
Hát de mi az édesanyjáért van zárva magától?
Amúgy 16 GB-os c6-os kártya. Samsungnak volt hirdetve, de szerintem nem az, csak az adapterre van ráírva, hogy Samsung, a kártyára magára nincs. Ettől függetlenül jól működik, és baromi gyors is.
Más! Megy valaki majd februárban a pdafanclub talira? Gondolom szoktatok járni, vagy voltatok már... Milyen? -
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #4503 üzenetére
1,2,3,4-es képen amit látsz, az nem lett letörölve, 3kor lett felrakva, azóta azért nyomkodtam 2-3 órát, és olyan lett, csak a pihéket szedte össze. Pont azért csináltam olyan képet, amit frissen töröltem (5,6), hogy lásd, nem alatta van a pihe.
Képes voltam... Bár ami előtte volt rajta, sima után gyártott, 1700Ft-ért, az is jó volt, csak szarul lett feltéve...Memóriakártyára valaki valamit? Miért nem tudom az adatot letörölni? Nem engedi, hogy megszüntessem a védettséget.HÜLYE!!! Csak át kellett kapcsolni a kártyán a "lock"-ot... -
BéHGT
senior tag
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #4490 üzenetére
fogalmam sincs mitől szállt el
egész délután,este szépen tette a dolgát
mielőtt mentem aludni,bekapcsoltam újra,hogy megnézzek valamit a neten
akkor csinálta ezt
végülis nem gond öt perc és kész a fless
DE ugyanez nyáron Sartiban már nem ilyen egyszerű...sőt..
és ha akkor is ezt teszi
ezért lenne jó tudni az okát
....vagy legyen mindíg a kártyán egy CWM-ből telepíthető rom -
BéHGT
senior tag
-
-
gaben1117
senior tag
válasz
Luissimo #4452 üzenetére
Sajnálom hiábavaló fáradozásod. Közben olvasgattam utána kb. egy fél órát, és máshol is volt már ez téma P1000-nél, de mindenhol azt írták hogy Silverlight hiányában sajnos nem megoldható.
Pedig az enyém lejátssza, és nem csináltam vele semmit.
Van rá mód, hogy rögzítsem videóként a Tab kijelzőjét? Ha nem, akkor valahogy gyors lekamerázom a notebook webkamerájával. Ezt nem hagyhatom annyiban.
-
madstunt
addikt
válasz
Luissimo #4430 üzenetére
ó nekem az egyik szélén már meg van tőrve a gorilla glass. Ahogy felfedeztem, a gorilla glass csak a rá merőlesgesen eső terhelést bírja jól, meg a karcokat. nem szabad tőle csodát várni
Fóliából egy antiglare-t kéne szerezni, a nokia n900-amnál nagyon sokat használt a tülröződések ellen
BTW tokos témához: nekem gyári hajtogatós samsung tokom van. nagyon könig
-
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #4415 üzenetére
Ilyen tok lesz? Mert arra vevő lennék, majd mondj egy árat rá pls.
gaben1117: Feleslegesnek találom a rootot, igazából csak kilőni akarom a programokat, amiket nem akarom, hogy fussanak. Ha jól értem, a root hozzáférést ad a rendszergazdai fájlokhoz. Semmi szükség arra, hogy véletlen kitöröljek bármit is.
Nem mintha ennyire pancser lennék... Amúgy vesztem a garit, ha rootolom? Mert 14.03.23.-ig van most garim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest