- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
gyurma111 #5842 üzenetére
Android 4.1 Jelly Bean CyanogenMod 10 on GT-P1000
..ha valaki élőben szeretné látni
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #5772 üzenetére
hali:-)
nos, mondjál egy oldalt, ahol komoly flash-kihivásnak lenne kitéve a chrome, kiproszálom.
egyébként ha megnyitom a bdw oldalait, akkor a gifes avatarokat símán látom fickándozni.
mondjuk engem az zavar, hogy a telefonokhoz képest én nemtalálom a desktop beállitást.
aszondták kollégáim, hogy ez a leggyorsabb böngésző, gondoltam kiproba.
de nem hat meg, a zopera mobile szerintem jobb és gyorsabb :-) :-)
de engem meglehet győzni :-) -
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #5761 üzenetére
thx :-)
bakker mindenáron a Felhasználoi felületben kerestem, perszehogy nemtaláltam.
juteszembe, mondtam már, hogy egy tés sim cseréje pannonosra, símán megtörtént, nemjárt semmi reboottal azonnal átállt, sőt még az APNt is beállította magának és suhant fel a netre ? ?
ez a 2.3.6-nál egy restarttal járt mindig :-)
mégegy jópont :-) :-) -
-
mycso
veterán
válasz
gyurma111 #5566 üzenetére
Nem, a tabon az összes létező gyári samsung rom rfs fájlrendszert használ!
Custom romok esetében használatos az ext4, mivel ez sokkal gyorsabb, lagmentesített, stb. ...
Mondjuk próbálni még én sem próbáltam, hogy az mtd rendszerű ICS felmenne-e a gyári rfs-re, de mivel azt írják mindenhol a rom készítői, hogy ez a tab elhalálozásához vezet, ezért nem hagyom ki soha az ext4-re konvertálást. -
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #5560 üzenetére
180 volt a romban , alapból, a 240 az 150%-os javulás lenne.
ittis a hatalmas betüméret játszott, de nemvolt meggyőző.
az ikonok alatt megnőtt, de az ES file explorer belső menűjében a betűk maradtak ugyanolyan aprók, ez nem az igazi..azért vágtunk bele, mert nekünk a 2.3.6 backupnál azt irta ki, hogy ext.4 backup ok.
ezért aztgondoltam, hogy ugyanaz az alap, és menni fog odavissza.
de nem.énmég nemszeretném szemüveggel használni, ha nemmuszály-
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #5558 üzenetére
megerőszakoltuk, kérlekalássan :-) (én írtam neked indi álruhájában :-) , a gépéről )
2.3.3--)2.3.6--)humeros :-)
aztán megprobáltuk cwmel az odavissza váltogatást, de az nemannyira jött be.
mostaztán visszament a 2.3.6 probára.juteszembe, neked ez az ics 180 dpivel nem aprocska?
vagy átirtad 240-re ?
mert igy nemannyira olvasható, még legnagyobb állásban sem :-)közben én kigurultam a strandra, indi meg hazafelé tart :-)
-
Indiant
addikt
válasz
gyurma111 #5535 üzenetére
Igyekszem....
Köszönöm az infókat tartó ügyben.
Itt a "gyári" recovery-t hogy kell lementeni? Vagy azt valamelyik gyári rom tartalmazza?
(A ClockWorkMod Recovery miatt kérdezem) (A ROM Manager a 2.5.18-at ajánlja fel, de a gyári fogad és abban nem tudom lementeni a romot.) Lehet azért mert a z4roottal csak temp rootoltam? A Galaxy Tab T-Mobile verziót kell kiválasztani a CWM Recovery-nél??Közte még fel kell tenni a 2.3.3-at is, nem?
A P1000XXJQ1_P1000XXJQ1_P1000XXJPZ.zip és P1000XWJQ8_P1000PHNJQ1_PHN.zip között gondolom van különbség, de nem tudom mi....
-
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #5482 üzenetére
hááát, nemtom, énnekem nincs fenn semmiféle javítócsomag csak a wifi keep alive apk és alvómódban jönnek meg folyamatosan a leveleim és alvómódban hallgatom vele a TuneIn netes rádiot, nekem nemalszik el a wifi.
ha elaludna énis kivágnám, de így nincs akkora késztetésem rá. -
mycso
veterán
válasz
gyurma111 #5006 üzenetére
Ezen béta ICS-ek esetében neked kell beszúrni ezt a sort, ha megvan és a restart is megvan akkor a progi is fog működni: DPI Changer
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #4310 üzenetére
szószerint igyvan.
a gyári böngészővel közben megnyitottam, valami hülye ötlettől vezérelve, és azzal símán lejött, csak az ideget hozta rám, de nembaj, ugyis tul alacsony volt a vérnyomásom.BéHGT: egy síma usb kábel, ami bedugható az usb -s töltőbe.
viszont van hozzá egy mama - mama adapterem is, ugyhogy ha megjön a dugó, azér csakcsak rávarázsolok egy pendrive-ot egy próba erejéig, hátha mégiscsak müxik, láttaménmán éjjeliőrt nappal meghalni -
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #4294 üzenetére
Köszi, gyurma, de én azon az oldalon nemtalálom ezt a szoftvert.
valamit rosszulnézek?
Rámentem pc-vel, aztüzente:
-1 menjek a mobillal a m-getjar.com-ra
-2 keressem meg az oldal tetején a quick download-ot
-3 írjam be a kapott kódotés kész
nomost , már a quick download megkeresésénél elakadtam...
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #4218 üzenetére
mutassá egy galaxy TAB-on ilyenfajta usb csatlakozót
Hjaaaaa, felfogtalak, értve, de akkor is ott lifeg rajta a két SIM egység a szalagkábelen, kívül.
Jó-jó, a szükség törvényt bont, oké, végülis, van az az élethelyzet, amikor kisebb kellemetlenségek elviselhetők a cél érdekében... -
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #4021 üzenetére
no énis felnyomtam a pro verziot, találtam valahol egy akciosat :-)
egész jól együttélek ezzel a begépelési procedurával, belépek ,beirok egy betüt, aztán kilépek a billből majd ujramegnyitom ésakkor már rendesen látható méretű lesz.amig nincs más megoldás , addig ezzel kell együttélni, rutinbol mennifog :-) :-)
-
mycso
veterán
válasz
gyurma111 #4006 üzenetére
Nekem mondjuk akku időben picit jobb ez a 2.3.6, mint az overcome. Bár ezt is overcome kernellel használom, így van voodoo is.
És valóban van 1-2 bugszerű dolog ebben a jq8-ban...olyan mintha picit félkész lenne. Én is most, hogy régebb óta használom, találkozgatok 1-2 problémával, de eddig nekem egyik sem olyan zavaró, hogy ezért lecseréljem, tehát egyelőre hagyom...
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #4010 üzenetére
azt a videjot láttad, hogy a Spare Parts-al lehet ilyen képernyőkompatibilitást orvosolni ?
jutyubon van valahol, De ittis van róla szó az nemsegít az Amigón, Amigó ??és próbáltad az ITCAFE-s fórumba beleírást opera mobile-on anysoftkeyboard-el ??
()jókis tesztkörnyezet)
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #4006 üzenetére
no, most jól felidegelt
Lenn a földszinten bepötyögten kínkeservesen a TAB-on egy hosszu litániát, erre a gyengébb wifi jel miatt alvás után magáhoztérve a képernyőt felélesztve , elvesztette a netet és elszállt a beírásom.
Ez se tetszik, tegnap a fiam Motorola DEFY telefonja vígan wifizett a fenyőfa alatt és biztosan, sosem szakadt le a hálozatról. ez meg szórakozik itt velem ?
most pc-elől, emlékezetből megpróbálom felidézni, és beírni ujra:
................................................................................................................
Szóval, az hogy az uj rootolt ROM magyarításában van néhány helyesírási hiba az nemlenne baj, ha a ROM jól működik,
DE
- feltettem az Anysoft keyb-öt. Ide a fórumba való beíráskor, meglehetősen kis betűkkel ír be a hozzászólás ablakba.
aztán véletlenül rájöttem, hogy ha kilépek a bill-ből írásközben , akkor felnagyobbodnak a betűk és aztán ha ujra megnyitom a billentyűzetet folytatni az írást, akkor már azokkal a nagyobb, a szemem számára jobbanlátható betűkkel ír be a továbbiakban .
Most akkor ki hibás? a keyboard, a böngésző ( opera mobile , legujabb) a TAB vagy én ?- vagy , oldalt azok, a funkciógombok (állóhelyzetben, az alján, persze) azokat sötétben elég nehéz eltalálni. azoknak a világítása csak akkor éled fel, hamár egy gombot megnyomtunk a sötétben ( általában nem azt persze, amelyiket szerettükvolna )
Nincs annak olyan funkcioja, hogy ha föléteszem az ujam, akkor felvillannak ?
EZT már a huawei is megoldotta a tabletjén, nemkell sötétben próbálkozni és a vissza gomb helyett a home gombot nyomni, tévedésből?
Erre van valami megoldás, vagy reménytelen ?-aztán ezek a beépített szolgáltatások, ezek sem frissítenek igazán, de hol lehet azokba belekukkolni, hogy milyen oldalakról szedné le a legfrisebb informáciokat ?
nemtom, akartam e még valamit irni az előbb, mikor elszállt az egész , de ez az első dühömben bennemmaradt !
szerk:
No, megvan, beugrott.
erre a nyavalyás felbontásra nemtalálok egy "baráti" navigácios szoftvert, ami megy, ahova én megyek !
(nem sygic-et vagy egyebet mondtam !)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged