- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A vitába nem szeretnék beleszólni, de amiket linkeltél árakat, azok mind "viccboltok". Tudom, az XXL GSM nagyon komoly bolt, mert ők adják a telefont MA-nak is...nagyon komolyak. Csak vagy nem hivatalos gari, vagy nem magyar nyelv, vagy nem minden tartozék, vagy épp nincs. Most lehet, hogyha holnap felhívod őket, akkor épp pont lesz és minden stimmel, de én már szívtam be velük...
Tehát egy Magyarországon forgalmazott telefon ára ezt tartalmazza: magyar nyelvű telefon, magyar nyelvű használati, minden gyári tartozék, hivatalos garancia a magyar márkaszervizbe. Ha ennek az ára 73K, akkor beszélhetünk 73K-s árról.
Szerk.: ott van alatta, 84K a Samsung garis...és akkor a többi dologról még nem beszéltem. Tehát ezért nem nézelődöm ilyen zugboltokban...
-
Henryk
aktív tag
Arra nem gondoltál hogy létezik olyan, akinek nincs okostelefonja, és nem is akar venni?
Tudom furcsa, de van aki arra használja a telefont, hogy telefonáljon vele, és nincs szüksége okostelefonra, mert:
- hasonló felszereltségggel sokkal drágább mint egy ilyen cucc
- sokkal kisebb a készenléti ideje, egy alap mobil akár több hétig is elmegy egy töltéssel, míg ezeket naponta tölteni kéne
- ha lemeríted zenével, wifivel, videóval akkor ugrott a telefonod is
- kisebb kijelző, amin már nem ilyen kényelmes netezni
- nagyobb hibalehetőség, drágább javítás/szerviz.Még mindig tökéletesen megy az első 3310-esem is, pedig nem egyszer esett le, volt hogy csúszott jópár métert a betonon aztán szétesett a falnak szállva, összeszed, összepattint, kicsit karcos de megy. Ha egy tapicskolós telót véletlenül az utcán kilöknek a kezedből rögtön kijelző bereped, kijelzőcsere, burkolatcsere, stb ami azért nem egy ezres, és nem egy perc rápattintani, ugye teló ilyenkor megint ugrik..
Nekem valahogy nagyobb a biztonságérzetem ha egy külön lejátszóval és feltöltött telóval járkálok amire számíthatok min 1 hétig töltés nélkül is. Sose lehet tudni mikor van rá szükség..
Ha valami fontos ügyben kerestek volna de kuka az aksi mit mondasz?
"Jah izé.. [úgymaradt a wifi/ megnéztem egy filmet/ zenét hallgattam/ neteztem/ játszotttam/ elfelejtettem tölteni] és lemerült."Ezért van létjogosultsága egy ilyen külön készüléknek, akár meglévő "buta" telefon mellé is. Ez olyan mint egy laptop pótló eszköz, ahhoz sem írják oda negatívumként sehol hogy nem lehet vele telefonálni.
-
edigital árak: Galaxy S Wifi 5.0: 50 ezer, Galaxy S telefon (4.0): 90 ezer, Galaxy S plus telefon (4.0): 100 ezer, Galaxy S II telefon (4.3): 160 ezer.
Ha árulnák a Galaxy S Wifi 5.0-t GSM/3G modullal 60-65 ezerért, valószínűleg én is azt venném.
Ha pedig elég a 4.0-s kijelző, akkor elvileg van Galaxy S wifi 4.0 is, gondolom az 50 alatt lenne, bár Mo-n még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest