Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Henryk

aktív tag

válasz David75 #145 üzenetére

Arra nem gondoltál hogy létezik olyan, akinek nincs okostelefonja, és nem is akar venni?
    Tudom furcsa, de van aki arra használja a telefont, hogy telefonáljon vele, és nincs szüksége okostelefonra, mert:
    - hasonló felszereltségggel sokkal drágább mint egy ilyen cucc
    - sokkal kisebb a készenléti ideje, egy alap mobil akár több hétig is elmegy egy töltéssel, míg ezeket naponta tölteni kéne
    - ha lemeríted zenével, wifivel, videóval akkor ugrott a telefonod is
    - kisebb kijelző, amin már nem ilyen kényelmes netezni
    - nagyobb hibalehetőség, drágább javítás/szerviz.

Még mindig tökéletesen megy az első 3310-esem is, pedig nem egyszer esett le, volt hogy csúszott jópár métert a betonon aztán szétesett a falnak szállva, összeszed, összepattint, kicsit karcos de megy. Ha egy tapicskolós telót véletlenül az utcán kilöknek a kezedből rögtön kijelző bereped, kijelzőcsere, burkolatcsere, stb ami azért nem egy ezres, és nem egy perc rápattintani, ugye teló ilyenkor megint ugrik..

Nekem valahogy nagyobb a biztonságérzetem ha egy külön lejátszóval és feltöltött telóval járkálok amire számíthatok min 1 hétig töltés nélkül is. Sose lehet tudni mikor van rá szükség..
    Ha valami fontos ügyben kerestek volna de kuka az aksi mit mondasz?
    "Jah izé.. [úgymaradt a wifi/ megnéztem egy filmet/ zenét hallgattam/ neteztem/ játszotttam/ elfelejtettem tölteni] és lemerült."

Ezért van létjogosultsága egy ilyen külön készüléknek, akár meglévő "buta" telefon mellé is. Ez olyan mint egy laptop pótló eszköz, ahhoz sem írják oda negatívumként sehol hogy nem lehet vele telefonálni.

• Henryk

aktív tag

válasz FuRiONight #127 üzenetére

Nem ez a legfontosabb, de a többi képességben nagyjából megegyeznek.

Elvárható lenne egy multimédiás készüléktől, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal átkonvertálgatni és rátuszkolni valami spéci progival egy hekkelt rendszerre a cuccokat, hogy az képes legyen lejátszani azt.

Nem lenne egyszerűbb csak áthúzni egyik mappából a másikba, vagy mondjuk wifin keresztül a szerverről, ahol ugye nincs lehetőség arra hogy konvertálgassak.
    Vagy ha épp nem otthon vagyok, de van wifi, akkor távolról is el tudnám érni a cuccaimat, ahol megint nincs lehetőség külső programra.

Tudom ilyen gondok fel sem merülnek másnál, hiszen mindenki mindent az almaboltból vesz, de nekem fontos hogy azt tehessek rá amit én akarok, és onnan ahonnan én akarom.

• Henryk

aktív tag

válasz FuRiONight #125 üzenetére

És arra is át lehet húzni a Flac albumokat a gépről? :U

• Henryk

aktív tag

Szerintem arra amire kitalálták tökéletes, nem mindig azt kell keresni hogy mi hiányzik.

Simán el tudom képzelni suliba laptop helyett ha arra nincs órán szükség.
    Itthon van wifi, bár a pc mellett nem használnám, de pl reggel egy gyors email ellenőrzésre jó lenne, majd útközben zenehallgatás, suliban meg szintén van wifi, úgyhogy ott is fórumolvasgatásra, emailre, játékra megfelelne, és azért ez mégiscsak nem egy nagy táska amit cipelni kell.. pont jó a mérete ahhoz, hogy még zsebbe férjen, de kényelmesen elférjen rajta minden.

Meg tele van a net/torrent android progikkal, akár naponta 10 különböző játékot/programot tölthetnék rá, ingyen! Viszont még így is sokallom az árát, úgyhogy cipelem a laptopot és várok, vagy szerzek egyet használtan.

Nem vagyok se apple se samsung fan, csak a funkcionalitás és az ár érdekel, nem az hogy mások mit látnak mi van ráírva amit nyomkodok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés