- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz
TazLeacher #152 üzenetére
Ezt full megértem. És itt tényleg csak a saját elvárásaim néztem tehát garancia és hasonlók nem nagyon érdekelnek sőt nekem egy jó állapotú használt és egy új között kb nulla a különbség. Igénytelen vagyok ilyen dolgokban.
-
opr
nagyúr
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
szerk: semmi
-
Yany
addikt
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
Nem vágod Sanya poénját? Arra céloz, hogy pert akasztanak a nyakukba azzal, hogy "más gyártó" * köhh 'pple * már inchben adja meg ezt a paramétert, s ezzel megtévesztik a vásárlóközönségüket...
Én azt is veszélyesnek látom, hogy a Samsung nevében található "a" betű túlságosan közel van a cég nevének elejéhez, mely így óhatatlanul is az Apple kereskedelmi vitorlájából fogja ki a szelet. (mint az köztudott, az Apple első betűje az "A"
)
-
Pharaoh
aktív tag
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
Ez egy utalás volt az apple mostani pereskedésére. Írhatta volna, hogy ők is arab számmal írják az inch méretét.
-
Coccer
tag
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
Nem lehet, hogy viccnek szánta? Én csak így tudok elképzelni egy ilyen jellegű kijelentést (egy PH! kedvencétől főleg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest