- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A vitába nem szeretnék beleszólni, de amiket linkeltél árakat, azok mind "viccboltok". Tudom, az XXL GSM nagyon komoly bolt, mert ők adják a telefont MA-nak is...nagyon komolyak. Csak vagy nem hivatalos gari, vagy nem magyar nyelv, vagy nem minden tartozék, vagy épp nincs. Most lehet, hogyha holnap felhívod őket, akkor épp pont lesz és minden stimmel, de én már szívtam be velük...
Tehát egy Magyarországon forgalmazott telefon ára ezt tartalmazza: magyar nyelvű telefon, magyar nyelvű használati, minden gyári tartozék, hivatalos garancia a magyar márkaszervizbe. Ha ennek az ára 73K, akkor beszélhetünk 73K-s árról.
Szerk.: ott van alatta, 84K a Samsung garis...és akkor a többi dologról még nem beszéltem. Tehát ezért nem nézelődöm ilyen zugboltokban...
-
TazLeacher
nagyúr
Nem, tényleg nem jött át a poén...főleg az első hsz-t követően...nekem nem esett le, ha poén volt, elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest