- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
joesalty #71752 üzenetére
odinban melyik részen kell megadnom a tar-t?
Nem írtál verziót, de v3.04-en a PDA részhez, 3.09-en az AP részhez.
adb, meg a linux ismerős, több mint 10 éve ezt használom ezzel nincs gond.
Szuper, tehát ha jó a recovery, amit adtam, akkor miután felment, dugd össze a pc-t és a telefont, indítsd el recovery módban, és egy adb devices-el nézz rá, hogy felismeri -e, úgy emlékszem ez a cwm jó lesz.
Amint felismerte, mehet vissza dd-vel az efs mentés a készülékre. -
kelzsoca
félisten
válasz
joesalty #71747 üzenetére
A baj az, hogy sehogy nem tudom felülírni a telefonon lévő efs partíciót, mivel nem bootol be, odin meg nem tudja flashelni.
Kell egy CWM recovery, ami képes adb-n kommunikálni a pc-vel, ezt odin-al fel kell tenni a telefonra.
A PC-n telepítve vannak a driverek?
Az adb mennyire ismerős? tudod használni? (azért kérdezem, mert nem tudom mennyire kell részletezni)ui: nézd meg ezt a cwm-et, szerintem ez jó lenne most neked.
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest