- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7562 üzenetére
Semmi felteheted, de ugyanúgy függő marad, romnak semmi köze hozzá.
-
mrfire08
tag
válasz
GeneraL_XTX #7564 üzenetére
Mármint a legtöbb bolt akármikor is veszed észre a pixelhibákat egy adott hibaszám felett köteles cserélni.
-
mrfire08
tag
válasz
GeneraL_XTX #7559 üzenetére
Jah lehet és utánna meg csak az 5-6 on felülieket cserélik ?
-
mrfire08
tag
válasz
GeneraL_XTX #7555 üzenetére
Igen lehet igazad van bár a media markt is ilyen
-
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7537 üzenetére
Igen. PDA-ba bettalózod a gyári ROM .tar fájlját, és mehet is. Utána wipeok, meg product kód ellenőrzése, mycso kolléga szépen leírta ezeket a logout blogjában is.
-
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7533 üzenetére
Felteszel rá Odinnal egy hivatalos gyári romot, a neked megfelelőt.
-
bruti01
őstag
válasz
GeneraL_XTX #7526 üzenetére
a barátom németben dolgozik és vett egyet készülékbiztositással ami eu-s támogatást jelent. én meg megvettem tölle. aztán kb egy hónapja voltam nyaralni mocis túra keretében és erdély jó magas hegyei között elkapott egy nagyon fasza jégeső. az megrendezte egy picit de a legnagyobb gond az volt hogy totál elázott. bevittem budaörsre de ott megjavitani nem tudták igy dhl vissza németbe persze telefonon lezsírozva 3 nap mulva meg jött az új. a garancia az érvényes ide is. de a készülékbizti az már nem. az csak németbe.
amugy mókás dolog ez a készülékbiztositás. asszem azt mondta a koma hogy van kint 3 kategória a közepes és a legnagyobb között van 50 euro de a legnagyobb mindenre kiterjed mig nekem a középső van ami szoftveres belenyulkálásra már nem. viszont ha félreflash-elem a telómat jön velem fürdeni és nincs gond
abbol már nem állapitanak meg semmi féle root-ot
-
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7524 üzenetére
Nem tünteti el.
-
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7521 üzenetére
Factory reset volt már? Nálam még sohase panaszkodtak a hangra, én is hallok mindent tökéletes, szétkapcsolás sem volt. Ha nem volt megpróbálnám. A legújabb T-s rom tuti jó, nem kellene ilyen bajodnak lenni. Ha utána is fennáll a helyzet, akkor kérj helyszíni szerelést, egész országban elérhető most már.
-
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7518 üzenetére
Nem erről van szó, gyárilag is tökéletes a telefon. De nem tudom, kire gondolsz, ki küszködik ilyennel... mindig csak te küszködsz. Nem neked való ez
-
Piwi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #7518 üzenetére
Én is használtam gyárin az S3-at kb 1 hétig
semmi problémával nem találkoztam pedig nyuzom rendesen. Valami gebasz nálad lesz szerintem
-
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX #7514 üzenetére
Miért érzem azt, hogy te vagy a béna???
tényleg el kellene adni...samsung minőség..
Egyébként ha tényleg nem megy, akkor próbáld meg a FriendCaster alkalmazást. Hibátlan. Beépül mindenhova, hibátlanul feltölt.
-
Piwi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #7514 üzenetére
Értem. Nekem nem volt bajom a facebook alkalmazással, szépen feltolt mindent, csak ugye nem lehetett vele mappába rendezni, ezért használom a photup-ot
-
Piwi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #7512 üzenetére
Próbáld meg a photup nevű progival, ingyenes, play áruházból szedhető
-
Zsolaf
addikt
válasz
GeneraL_XTX #6739 üzenetére
Azért gondolom megnézik a készüléket nehogy az vágja szét a töltőt, jobb a békesség
-
nggabi
félisten
válasz
a Westendben kazalban állnak a hibás töltők, garjegy ellenében azonnal cserélik. nekem pl nem is volt hibás csak zizegett, ezért cseréltettem egyet még régebben... szó nélkül adtak egy másikat.
sztem rossz helyre mentél
-
válasz
LOL. Vidd máshova ez a paraszt szervizesen múlt csak..
-
muveszur
addikt
válasz
Mert nem hallgattál az okosokra...szervízfutárt kellett volna hívni, vagy Bp van helyszíni szerelés...Vagy pedig a Telmax GSM-be kellett volna vinni...
Egyébként meg személy szerint nem hiszem el, hogy szeptember közepét mondtak volna...ez már az én bajom.
-
FragMaster
addikt
válasz
GeneraL_XTX #6676 üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy a té nem ad, csak a samsung cserekészüléket. Ámde miért nem hívsz helyszíni szervízt? Lehet nem is kéne beadni.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #6662 üzenetére
Eddigi tapasztalataim alapján elég
Esetleg számla, ha kéznél van, de nem létszükséglet.
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #6656 üzenetére
Samu szervizben az én töltőmet azonnal cserélték. Szolgáltató is oda viszi, így közvetlenül gyorsabb
mp
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #6656 üzenetére
Azonnal szerintem a szolgáltató biztosan nem cserél. Esetleg érdemes a gyari szervizbe bevinni, ok talán cserélik azonnal, bár ez sem biztos. Ha minden kötél szakad, vegyél egy ezer forintos hálózati USB adaptert és egy kábellel tölthető.
-
Varszegig
veterán
válasz
GeneraL_XTX #6393 üzenetére
én épp most rootoltam, és azonnal ok minden, titanium backup megkapta a root jogot. Szóval mennie kell
-
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX #6393 üzenetére
Szerintem csináld meg mégegyszer. Kolléga linkelt neked eredeti xda-s linket. Azzal biztos jó lesz. Figyelj rá, hogy .tar vagy .tar.md5 kiterjesztést tallózz be. Mennie kell, Chainfire egy isten...
A lényeg, hogy root után kell lennie SuperUser alkalmazásodnak. Illetve ha pl megnyitod a Luckypatchert, akkor jön egy kis felugró ablak, hogy engedélyezed a program root jogát, vagy elutasítod.
-
Varszegig
veterán
válasz
GeneraL_XTX #6380 üzenetére
felteszed ezt az ott leírtak szerint, és a frissítéseket is tudod OTA felküldeni.szerk: látom ez megvan. super SU-t ez feltelepíti. Én reklámokat az adfree-vel takarítanám el.
-
lafaty80
addikt
válasz
GeneraL_XTX #6390 üzenetére
odinból tetted fel a pda-ként a cf-root-ot?
-
lafaty80
addikt
válasz
GeneraL_XTX #6387 üzenetére
Programok között van SuperSU progi, mert akkor már jól állsz? Elvileg ha már fent van akkor root-os progi rá is kérdeznek hogy megadod-e nekik a root-ot. Busybox pár programnak haznos lehet érdemes telepíteni.
-
lafaty80
addikt
válasz
GeneraL_XTX #6385 üzenetére
Nekem a van fent.
-
lafaty80
addikt
válasz
GeneraL_XTX #6383 üzenetére
gondolom addigra, vagy egy kicsit késve, de tuti lesz rá cf-root pack. nem számít milyen függő a telefon root szempontjából.
-
lafaty80
addikt
válasz
cf-root 6.x-es csomagok nem bántják az eredeti kernelt, csak a root-ot állítják be, telepítik.
Frissítés után újra kell root-olni. 4.1-nél gondolom majd külön arra alkalmas root csomag lesz.Odin-ból fel teszed (PDA-ként) és kész is.
-
Brekecs
senior tag
válasz
Ez engem is érdekelne !? ugyan ezen az állásponton vagyok !
-
fuximaxi
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #6345 üzenetére
Szedd le gépre és rakd át. Amúgy a warez nem téma. -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
nálam a ttorrent tökéletesen működik már lassan 2 éve, próbáld azzal
-
lalakov
senior tag
válasz
Vigyázz milyen klienst használsz, mert a tagságodat kockáztatod! Pont a kihúzott oldalra gondolok.
-
Eli577
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #6142 üzenetére
Egészen egyszerűen törlöd a programot....vagy ha csak időlegesen akarsz visszatérni akkor az alkalmazásoknál csinálsz egy kényszerített leállítást (vagy letiltást).
-
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX #5923 üzenetére
Mozaik S díjcsomag Call Meter 3G-hez
Csak be kell importálnod -
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX #5863 üzenetére
Playen eleg sok van. Hirtelen a Call meter 3G ugrott be. Mondjuk ez annal joval tobbet tud. Elvileg a szolgaltato szamlazasa utan beallithato es akkor mutatja hogy epp mennyi hogy all a szamla.
-
rankesz
veterán
válasz
GeneraL_XTX #5812 üzenetére
Mar az S2 is megette, van rola video a youtube-on, akkor az s3 miert ne tamogatna?
-
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX #5812 üzenetére
Még szép, hogy támogatja...
-
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX #5809 üzenetére
Kiderül mindenképpen... azért sem vagyok borúlátó, mert most vagy tavaly decemberben vettem 32 GB-os micro sd kártyát 2400 Ft-ért. Class 4-es, ennyiről is volt szó, de azóta is hibátlanul működik. Ebből kiindulva ez sem lehetetlen, szerintem nem feltétlenül a minőségen esik csorba, inkább nem biztos, hogy hivatalos forrásból van. De ez annyira nem érdekel
Ha meg nem, akkor visszautaltatom a pénzt, vagy pedig így jártam.
rankesz:
Mindenképpen -
Varszegig
veterán
válasz
GeneraL_XTX #5740 üzenetére
mármint úgy érted, hogy valaki elküldi neked emailben a háború és békét, és úgy szeretnéd kirakni a képernyőre, hogy ne kelljen görgetni? Vagy hogy? Mert én a kérdést sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest