Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Az mitől lehet,hogy ugye van az s3 nál ez a "intelligens jelzés" ami annyit takar ugye,hogy ha nem fogadott hívásom van és felemelem akkor rezeg egyet. Na ezt most nem teszi pedig régen okés volt vele minden. Mozgás meg ilyenek minden be volt kapcsolva.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
válasz Ambavir #50814 üzenetére
SZÚÚ-SZÁÁ! Mély levegő! Idegesen nem lehet megoldani egy problémát sem
Egyébként végre van itt egy nő is és látom,hogy érdekli ez a téma. Lány ismerőseim tudod mennyire érdeklik ezek az IT témák? Eltudod képzelni. Mikor nagyon néha szóba jön,kb lesz*rják a fejem ilyenkor.
Ha meg van ilyen mint te,hogy érdeklik ezek a témák akkor azért a férfiakban előjön az előítélet,hogy (blablabla nő maradjon a konyhában,meg gyerekeknél ,tini/fiatal korban a ...... ) na meg a büszkeség is .. De itt mindenki csak viccel veled ilyenkor nem komolyan gondolják.Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
válasz FrankMonzano #50841 üzenetére
Most döntsd már el milyen állásponton vagy. először laggol az s3 most meg azt mondod,hogy nem. Érdekes nekem egyszer nem fagyott le úgy,hogy ki kelljen venni az akksit,néha néha vannak röcögések mikor 200app van megnyitva és nem zárom be rendesen dr ennyi. Vagy is de egyszer fagyott le úgy,hogy restartolt de az is csak a f*s viber miatt azóta sem használom. Nincs rajta millio appom csak ami kell ,általában bezárom rendesen appokat mindig,naponta cleanerezem, és így egész elfogadható,sőt. Neha neha roccenesek meg az android miatt van. Optimus g re.visszatérve kivancsi leszek meddig lesz hivatalos support,de nem sokaig szerintem,meg maga a gyari sw kinezete sem vmi huhh de nagy cucc. Motionwiz meg eleg pofas szerintem. Samsungot nem nagyon tudja egyenlore megszorongatni senki az apple kivetelevel de ez egy mas ugy (írásért bocs s3rol vagyok )
#50847 bancsi87: A "frissítés" nem ota-n jött? Meg úgy vettem le,hsz-ek ből,hogy csak egy "kisebb" update féleség. De javitsatok ki ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz roberto211 #50853 üzenetére
Bocs 47 félrenéztem
Lejart a szerk.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Feltettem a MIUI v5-öt. Egyenlőre nagyon tetszik,villámgyors,letisztult,stb. Egy valamit viszont még nem tudok.
Ugye a gyári romnál úgy van,hogy alul van egy olyan "gomb",hogy alkalmazás. Itt meg ugye Telefon-Személyek-Böngésző-Üzenetek van. Nem tudjátok,hogy lehet kitenni oda vagy kicserélni az egyik "gombot",hogy legyen olyan mint a gyárinál az alkalmazások és bejön a menü? Mert ez az egy zavar, Egyébként egyenlőre nagyon tetszik és gyorsabb mint a gyári szerintem.Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
Pfff. Na ezt nem tudtam. Egyébként full Iphoneos szerintem direkt olyanra tervezték vagy nem tudom. Nova Launchert erre nem akarok.
Viszont egy cm+nova launcher jó páros lehet? Akksi idő cm nél nem érdekel bírjon ki egy napot és ennyi..
-
-
roberto211
őstag
Na. Tehát: Felraktam legfrissebb cm-et+nova launchert. Valami eszméletlenül brutálisan gyors, szép ,letisztult,nincs a bekapcs.-nál az ideiglenes "röcögés" nincs az,ha megnyomom a home gombot egy appnál akkor várok pár mp.-et és csak utána zárja be ,hanem azonnal,tehát nekem egyenlőre nagyon tetszik . Nem lassul,nem mikrolaggol.
Szerk: Más: Pár hete megrendeltem ebayről egy alu hátlapot. Recsegés teljesen megszűnt, és nem tudom,hogy mi köze hozzá,de még a bekapcs-hangerő gomb is mintha feszesebb lenne. Nagyon szép dizájnt ad neki, és a hátlap szélén sem ez a gagyis műanyag van mint a gyárinál. Tehát nekem nagyon bejön. Ami hátránya van,hogy az s-line tokba nem fér be most ilyen bújtatós-t használok de félek,hogy ha kiveszem kiesik a kezemből,leejtem és kijelző betörik. Erre valami megoldást találok majd.
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
Az szerintetek miért van,hogy kapcsolom be a wifit s3-an, és a routerre nem akar csatlakozni. Van a "fő" tehát maga a modem ami wifis/router és van még egy router (tp-link) az elsőn . A "modemre" csatlakozik(de ez nem jó mert alig van jel) a rendes routerre(tp-link) pedig nem ,azt írja ki,hogy "kikapcsolva" a telefon. Eddig működött minden,jó volt. Most valahogy megbolondult. Ötlet?
-
roberto211
őstag
válasz lasvegas #51104 üzenetére
Lehet venni függő telót de járj utána,kérdezd ki,ph tagságát nézd,értékeléseket,stb,stb. S3-am itt vettem ph-n szintén,vodába lett vásárolva, de igaz független,kikérdeztem az embert,és megmutatta a szerződést is,adás vételit is(mi is írtunk) ,hogy cég vette .. Ha azt írja az illető és semmi bizonyíték nem támasztja alá,hogy "fater/muteré az előfizetés 1x éve" akkor nem kell vele foglalkozni. De ki lehet fogni jókat . Gsm bolti "garanciás" sz*rt szerintem felejtsd el. Nézz Gyári/szolgáltatói garisat, tartozékaival,....
-
roberto211
őstag
válasz Ambavir #51239 üzenetére
Fórumokban tilosak ezek a témák,tehát itt ne nagyon keress választ mert nem fognak erre válaszolni aminek az indoka az,hogy ha segít akkor repülhet innét meg maga az egész ph-ról,meg nem nagyon szokás ezekről beszélni. Ha valaki akar segíteni akkor megkeres privátban, de itt tuti nem fog(vagy igen). Egyébként nekem is elsőre a cosmopolitan magazin jutott eszembe mint mgTerminatornak.
(#51246) Gizmo94 : Gondolom akkor innét vették a magazin nevét is
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
De legalább most már tudom mi az a kozmopolita.
-
roberto211
őstag
válasz emily92 #51441 üzenetére
Kellett neked gsm boltba venni. Kb 200x kiveséztük a témát ,hogy NEM SZABAD ÉS NEM ÉRDEMES gsm bolt-tól főleg gsm garanciás s3at venni. Nem egy forintos cuccról beszélünk. Vagy használt és gyári/szolgaltatoi garis vagy kiadsz érte többet ha mindenképp újat akarsz. Küzdhetsz most velük.
-
roberto211
őstag
válasz koxminator #51452 üzenetére
majd írj beszámolót hogy milyen az eldzsííí
-
-
roberto211
őstag
válasz dobobazsy #51853 üzenetére
2 nap múlva helyi idő szerint 11:25-kor és rá 5 percre tehát 11:30 -kor már sammobileon letölthető lesz...
(#51857) dobobazsy: semmi gond, de komolyra terelve a szót ezt senki nem tudja. Talán 1-2 hónap de legalább a jelek szerint nem olyan tw lesz rajta mint most. Ez már egy előrelépés.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Nekem is laggolt a gyári, meg volt olyan,hogy mire bejött az kész katasztrófa volt. Lecseréltem Exdialer-re(+névjegykezelő) azóta tökéletes és villámgyorsan bejön. Próbáld ki szerintem nagyon jó.
(#51958) Akee: Jaja nálam is ez a helyzet volt. Meg próbáld ki a nova launchert , mióta megvan imádom egyszerűen. Nagyon szuper. Milliószor gyorsabb,meg dizájnosabb mint a gyári tw. Vagy mw. Tökmindegy
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz GeneraL_XTX #51969 üzenetére
Ha csak a Touchwizből van eleged akkor nem kell romolgatni szerintem , elég csak egy launchert váltani. Pl novára.
Én kipróbáltam a cm 10.1 et hát elég jó rom,nagyon hasít de valahogy nekem nem jött be és visszatértem gyári +nova párosra. Egyébként igen fel lehet rakni mint bármi más főzött romot.
-
roberto211
őstag
válasz FrankMonzano #52091 üzenetére
Én az ex dialert használom. Nem vettem észre,hogy hamarabb lemerülne.. Átlagos használat mellett 1 nap. Nem várok től 1heteket meg 2-3-4 nap hanem ha 1 napot kibír tökéletesen megfelel nekem és ex dialerrel is kibír 1 napot. Próbáld ki.
-
roberto211
őstag
SZiasztok. Az mitől lehet,hogy reggel éppen kelek fel, letettem az ágyra az s3at míg felöltöztem, na és a kiskutya várta,hogy vigyem fel ilyenkor felugrik az ágyra. Nagyon kicsit az egyik lábával rálépett a sarkára(jobb felső) s3-nak, és lejött a festék. Ami önmagában nem is érdekelne mert nem vészes de később ott kipúposodott a műanyag és mint ha egy rece lenne benne. Mitől lehet ez? Kezdek kiábrándulni ebből a samsung márkából Egyrészt mi az,hogy egy 3kilós csivava véletlenül rálép a SARKÁRA, kb 5dkg lehetett rajta mert nem áttaposott rajta,és lejön a festék ,utána meg kipúposodik?És ez a samsung volt "zászlóshajója". Szeretem mert tényleg jó kis telefon meg minden de,hogy ennyi baj legyen egy telefonnal meg amit itt olvasgatok kész katasztrófa. Tehát röviden ez mitől lehet? Mert nem hiszem,hogy attól púposodott ki,hogy kis súly volt rajta. Inkább be kellett volna horpadnia nem kipúposodni.
(#52256) SamsungHDJ50: 1. Hiába "repeszted" meg nem cserélik mert nem hülyék ülnek a szervizben. 2. Hallottál már a kijelzővédő fólia fogalmáról illetve maga a termékről? 3. Mire kell neked az óriási pontszám? MIt érsz el vele? Mert szerintem semmit. Antutu nem mindig ugyanazt a pontszámot méri amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
-
roberto211
őstag
válasz gyuri81 #52506 üzenetére
Azt azért nem mondanám,hogy "nagyon" kevés. Ha háttérbe megy 200app úgy persze,hogy kevés. De amúgy nekem semmi baj vele.
(#52510) HGabor89: Nekem is szokott menni böngésző(chrome,opera) +fb+néha elég sok minden de nem fagyogatott még nagyon, meg nem zárt be appokat magától.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz --Rawlings-- #52511 üzenetére
Akkor még sem a memória kevés hanem a sw sz*r nem?
(#52513) HGabor89: Ezért mondom. Mondjuk én Ex dialert használok pontosan ez miatt.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz --Rawlings-- #52515 üzenetére
Igazából a samsungon múlik az egész. Ha odafigyelne a sw részre is és optimalizálna rendesen,ha nem is az összes típust de legalább a felső kategóriát akkor bőven elég lenne 1gb.
-
roberto211
őstag
válasz Gizmo94 #52712 üzenetére
Mondjuk azért érdekes,hogy 2 ok is volt,hogy valami nem stimmelt, le volt szedve a fólia róla, gyári függetlenként árult de tmobilos szoft van rajta és ezek ellenére is megvette. Most meg megy a siránkozás, hogy jajj "átvertek" mert buherált s3at adtak (ráadásul gsm "garanciával" ). És "nekünk" kell még megfogalmazni,hogy mit mondjon a gsm boltnak. Talán nem gsm boltba kellett volna venni egy ilyen készüléket hanem innét ph ról vagy normális üzletekből(euronics,mm,szolgáltatók). Mindegy.
(#52713) Rem-X: Grat a s3 hoz. Remélem elégedett leszel majd vele.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Gizmo94 #52717 üzenetére
Mikor meg lett nekem is a pénzem s3 ra én is alig vártam de itt kerestem ph-n és találtam is egy jó vételt 1nap után. 1 napon szerintem nem múlt volna . Ez a 200. minusz gsm boltok javára.
Minden esetre kíváncsi leszek mi lesz a gsm boltba (ráadásul egy neve sincs boltba mert szerintem vágóhídnál nem lehet valami jó) mert nem arról híresek,hogy balhé nélkül visszaadják a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz adammkaa #52788 üzenetére
De bízz a használt eladókban mert itt a ph n az eladó s3-ak megbízható fórumtárstól van általában(csekkold le tagságát, mióta van regelve,piros pontok,stb).. Röviden és tömören ha meglátsz utcán egy gsm boltot vagy webshopot és eszedbe jut ,hogy s3 at kéne venni ott, akkor locsold le magad hideg vízzel és fuss el. Ez tuti módszer. Én is azt mondom mint a többiek, "használt" (olyan mint az új) s3at vennék gyári garanciával. Én vodába vásárolt de független s3at vettem korrekt eladótól garival,stb. Nem bántam meg. Ezeket a gsm webshopokat gsm garival felejtsd el, egysével záratnám be az összeset, ha rajtam múlna,boltokkal együtt. Rühellem mint a sz*r a gsm boltokat. Max 10.-e ig szabad ott telefont venni mert ott nem számít, én gsm boltokban max fóliát szoktam venni. De azt se nagyon már.
Egyébként én megvenném kengyel kollega s3 lte cuccosát. Ahogy látom megbízható(nem 1 napja van itt a fórumba) ,meg jó áron adja(ha lenne most 10em eladnám gyorsan enyémet és megvenném de sajna most nem tehetem ) Csapj le rá.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz mgTerminator #52824 üzenetére
Feladtam már én is. Leírtam még egyszer neki érthetően, ha ebből nem akkor amilyen rózsát szakított olyat szívjon(vagy hogy van ez ? ) majd.
(#52826) w333: Miért adod el?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz adammkaa #52829 üzenetére
Honnan tudod,hogy volt benne alaplap csere? Egyébként ha a samsung cserélte és gyári garis akkor semmi akadálya.. De ha semmiképp sem akkor keress tovább.
(#52833) adammkaa : kengyelnél nem baj, ő megbízható. Meg ha a samsung cserélte akkor meg pláne nem baj.
(#52835) Gizmo94:+1
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz apaszka #53029 üzenetére
Írta,hogy miniről van szó(galaxy mini)..
#53031) mgTerminator : Mondjuk az nem derült kihogy s3 mini vagy G mini.
(#53032) Ambavir: Anno nekem is volt minim. Kb 2 napig mert nem bírtam idegileg amit az a "telefon" művelt.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Amit korábban itt leírtam,hogy felül púposodott/behorpadt a műanyag keret(jobb felső sarokban) ismeretlen oknál fogva mert akármilyen hihetetlen nem ejtettem le(jobban vigyázok rá mint saját magamra kb) . Na beküldtem a telemaxba, és erre fel visszadobták ,hogy a telefon nem rendeltetésszerű használata mellett keletkezhetett a külső "sérülés". Na erre teljesen ideges lettem,és elmondtam neki,hogy mikor múltkor beküldtem mert a hátlap recsegett akkor "hibátlan" jegyzőkönyvet állítottak ki most meg ez? És saját költségemre kellett ráadásul venni egy hátlapot,és megszűnt a recsegés. Maga szerint ez korrekt, vagy reális válasz a telemaxtól? Csaj mondta nagyon, sajnálja, de ő erről sajnos nem tehet (mondjuk ezt tudom ), és ebbe nem tud segíteni. Mondom rendben egyszer nyeltem, de többször nem fogok egy garanciális "prémium" szervizzel ellátott telefonnál. Akkor most jön az email amit adtak múltkor reklamáció esetében, és jön a fogyasztóvédelem,média, és egy pár oldal szöveg. Nem fogom benyelni ez fix.
-
roberto211
őstag
válasz kelzsoca #53193 üzenetére
Hogy karmolta volna fel a kb 2dkg os lábával a műanyagot? Ne vicceljünk már azért. Ha a festék jött volna le (ami le is jött kis helyen) benyeltem volna oké van ilyen. De itt a műanyag jött fel vagy fogalmam sincs mi történt, milyen oknál fogva. Rendeltetésszerűen használtam nem koccant neki semminek, nem feszült és nem ő kaparta fel a műanyagot mert ha igen akkor egy forintot nem ér az s3 ha ennyitől ez lett vele de mondom nem hiszem,hogy ettől lett, leejtve meg nem volt.. Az engem nem érdekel,hogy a szervizet nem érdekli,hogy mi történt vele ezt biztos nem fogom annyiban hagyni..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest