- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
bajszatlan #60386 üzenetére
Szia. Gyári rendszert úgy tudsz feltelepíteni/letölteni,hogy első hsz.-ben linkelve van egy gyári visszaállítási "cikk". Ott találsz 3+1 fájlos gyári romokat(én feltennék egy rendes magyar romot ) letöltöd a neked szükséges romot odinnal felteszed és kész. Csak a gyári samu logo lesz ,semmi más.
Ha viszont mentést akarsz csinálni az ír o2-es romról (nem tudom,hogy van neked a gari de akkor lehet ez miatt akarod lementeni) akkor gyári állapotába teszed a telót és vagy cwm vagy twrp recovery alól csinálsz egy mentést. Röviden ennyi.
Fagyasztgatás alatt viszont nem tudom mit értesz ez miatt"be tudjam fagyasztani a felesleges gyári alkalmazásokat.". Gyári cuccokat letiltani(de még itt sem mindegyiket) vagy eltávolítani lehet én az utóbbit csináltam. Fagyasztani greenify al tudsz appokat.
-
roberto211
őstag
válasz
chriss81 #60318 üzenetére
Nekem 1évig volt 4s em, megvoltam vele elégedve nagyon,nem tartok meg sok ideig telókat csak ha valami tetszik tehát bejön meg nincs jobb helyette az aktuális árkategóriába. Ezt elérni eddig egy i900 omnia, htc touch cruise,i9000 Galaxy s, iPhone 4s, és galaxy s3 tudta és ezt úgy mondom kb volt vagy 80 telefonom tuti..
Nem bántam meg, nem olyan mint az iOS ,hogy bekapcsolod és használod, kicsit kellett vele foglalkozni,hogy megfeleljen de ez nem valami nagy munka, ezután teljesen okés minden.Na meg a másik igen.. iPhone egy idő után unalmas.
-
roberto211
őstag
válasz
gyuri81 #60299 üzenetére
Előfizetésnél nem így kell nézni mert akkor minden telefon amit előfizetésre vesznek veszteségesen jön ki,tehát...
(#60304) chriss81:Ha alapból is redes vagy és nem csak ez miatt váltanál akkor megéri.. 2év múlva már nem nagy szám lesz az s3 de 2év múlva egy telefon sem nagy szám.
(#60307) Laraxior : Szerinted miért vesznek előfizetésre emberek telefont? Mert valószínűleg bal zsebből nem tudnak kicsapni csak úgy 80-110ezret.
Itt olyan könnyen beszélnek emberek. Nyilván nem éri meg igen, de ha belegondolsz,hogy pld egy galaxy mininél is 3500-5000 között van a havidíj és megkapod nem nagy pénzért előfizetés mellé az is 2 év múlva 50-100 ezerre jön ki és az is veszteséges mint minden...
-
roberto211
őstag
válasz
balintkalman #60293 üzenetére
s3 lte. Nagyobb kijelző,4magos proci, 2gb ram(mondjuk s4 miniben 1,5gb van tehat ,az a minusz 400-500mb nem mérvadó),több feature(persze ha használod ezeket),stb...
-
roberto211
őstag
válasz
turbobusa #60261 üzenetére
Én meg addig alakítgattam amíg nem lett "hibátlan" mert első 1-1,5hétbe földhöz akartam vágni amilyen akadásokat csinált.
És úgy,hogy nem volt teleszemetelve semmivel csak alap appok+ a samu hülyeségei tehát gyári állapotban. Na meguntam. Először szintén nova. Utána kernel csere,utána fölösleges cuccok eltávolítása amit biztonságon el lehet távolítani, procit kicsit felhúztam,greenify,seeder, és most mondhatom azt,hogy vééégre jóóóó,és teljesen megfelel.
(#60263) kovicska :
Semmi, már leesettOkés, de miért akarsz ics nél maradni? 4.1.2 jelly bean nem jó?
-
roberto211
őstag
válasz
kovicska #60243 üzenetére
Én szó szerint majdnem letégláztam a telefonom mert figyelmetlen voltam és s2 romot akartam feltolni rá. Be is tallóztam minden elindítottam, és szintén a nand write startnál megállt(vérnyomásom felment rendesen). Sok próbálkozás és sikertelenség után sikerült helyrehoznom, repartoltam mx pit-el mert a 0220-as nekem se volt jó, valami van vele mert egyszer jó egyszer nem,még a recovery se jött be. De nálad szerintem elsőre ment volna mert ott semmi különös dolog nem volt..
-
-
roberto211
őstag
válasz
kovicska #60053 üzenetére
Nem, mert nem vagyok se isten se senki egy átlag ember vagyok.
Ezek alap dolgok, tehát nem nagy cucc. Te is megtanulod idővel. Aki itt a "mester" az kelzsoca,mgTerminator,és "társai". Ők tudnak "úszni" a mély vízben is.
Én is itt tanultam főleg, meg olvasás,neten "kukázás",stb..
-
roberto211
őstag
válasz
kovicska #60047 üzenetére
1hsz.-be mindent leírnak,hogy kell visszaállítani szóról szóra, meg itt is segítenek..
Ezt letöltöd feltéve ha sima s3-ad van nem az lte(i9305) mert ahhoz másik fájl kell , pda részbe odinba betallózod, start és ennyi volt. De én elmenteném az efs-t mert ha valami baja lesz akkor tényleg nem fogadják el a szervizbe.
-
roberto211
őstag
válasz
kovicska #60022 üzenetére
Hát. Elvileg gyári romnál nem sok de azért én nem kockáztatnék. Valami van akkor cseszheted... Én azon a rootoláson nem spórolnék. Rootolod (2p) lemented az efs-t és utána állítod vissza gyárira.
Pit-et akkor kell használni ha repartolni akarsz (ez leformázza a belső tárhelyed) .. Gyári visszaállításnál nem árt de nem létszükség.
Illetve pit-el kell rootolni.Neem, ezt nehogy komolyan vedd csak vicceltem.
Más(mindenki): Felpörgött most megint rendesen az s3 topic ahogy látom.
-
roberto211
őstag
válasz
tzsolesz #59953 üzenetére
Lehet,hogy egy idő után bukni fog a Samu de ez már csak ilyen. Egy gyártónak sincs biztosítva,hogy márpedig xy gyártó mindig is az elsők között lesz. Nokiára térve , ha váltott volna os-t időben és nem a Symbiant nyomta volna mikor már kijött kb 200 androidos modell akkor megmerem kockáztatni,hogy még most is benne lenne az elsőkben. Nézzük a wp-s pályafutását,egész jó eredményeket produkál a Lumiákkal és jó készülékeket is csinál. Az,hogy nem veszik annyira mint a Samut ,stb-t az csak a wp miatt van annak ellenére mondom,hogy nekem személy szerint tetszik a wp.
Idő múlva minden kiderül mindig is fognak helyezkedni a gyártók,stb.
-
roberto211
őstag
válasz
zlatan77 #59950 üzenetére
Van benne valami, mondjuk igazából én se várom kiemelkedően a 4.2.2/4.3at mert annyi újítást szerintem nem hoz majd, arra leszek kíváncsi,hogy gyorsabb lesz e a teló mint a 4.1.2-vel és megszűnnek a laggok vagy nem. Többi "extra" nagyon nem izgat. Szerintem ami sok változást hoz majd az a Klp lesz.
Ha nem lesz hivatalos update, custom romok lesznek rá elég sokáig lásd: Galaxy S re kiadták a cm -et 4.2.2 alapon, Tsunami,stb,stb..
(#59954) LouiS22: "Hát igen, cserébe lemond a TouchWizről, Sense-ről, akármilyen UI-ról, meg az ezekhez járó extra szoftveres feature-ökről." Szerintem ha valaki a Touchwizről lemond az nem veszített sok mindent.
Sense az már más tészta.
-
roberto211
őstag
válasz
Black&White #59887 üzenetére
Én anno 0329 re emlékeztem.. De akkor annyi..
-
roberto211
őstag
válasz
ILoveMyPhone #59837 üzenetére
Majd megtapasztalod és ha nem lesz elég jó neked akkor segítünk. Valakinek megfelel valakinek nem..
-
roberto211
őstag
válasz
fagyalllo #59772 üzenetére
Mivel te ezekkel foglalkozol nyilván ezért preferálod jobban a samsungot, de én általában gyári garisat szoktam venni akkor szerinted érdekel engem,hogy szerzik be az alkatrészt? Neked lehet ,hogy előny de nekem mint egy átlag felhasználó nem nagyon.. És ez nem nyafogás egyáltalán ez tény!
(#59773) Peti N95 : Persze megértem, az s3-at egy szóval nem fikáztam én is nagy megelégedéssel használom a sima s3-at, de vannak dolgok amiket elismerek és tiszta szemmel látok nem elvakult Samsung szemmel, de ahogy látom te is tiszta szemmel rendelkezel.
-
roberto211
őstag
Nem ide tartozó de már megint egy Samsung "tucattelefon" használnom kell a többiek kifejezését mert ez tényleg az. LINK
Minek kell kiadni ilyet? Azért,hogy legyen egy Dualsimes telójuk? Ott van még párdarab a palettán de ők megint kiadtak még egyet. Kb ua mint az s3 mini( ez még elfogadható telefon), de kiadtak még egyet ugyanazzal a formatervvel, ugyanazzal az UI val, és szinte ugyanazzal a hw-el. Ez már számomra sok.. Kb a Samsung termékpaletta felét egyesével dobnám ki a kukába mert vagy hulladék használhatatlan vagy ugyanaz mint a másik 100 csak máshogyan elnevezve vagy agyon kell buherálni,hogy tudjad használni. Ami használható és jó azt átlagember nem nagyon tudja megfizetni (s3,s4,s4 mini)vagy ha megtudja akkor 2 évre leköti magát egy szolgáltatónál havi x ezerért, igaz 2 év után már nem nagyon lesz felsőkategória meg hivatalosan támogatott telefon de sebaj. Ezt sok ember észrevette már ha így folytatja akkor nem tudom,hogy lesz tovább. HA s5-nél is ugyanez a formaterv lesz ,hasonló hw-el -szoftverrel szerintem sokan elfognak pártolni.
Ma voltam bent a vodába egy ismerősömmel amíg ő befizette a számlát én nézegettem a telókat. Htc one ki volt rakva na egyből oda mentem. Kezembe fogtam és valami különleges érzés fogott el ,hogy nagy de mégis nagyon jól kialakított , az anyaghasználat és az összeszerelési minőség hibátlan, a szoftver, hát a szoftver. Brutálisan gyors, szép,kidolgozott tehát szóhoz sem jutottam, megnyitottam ilyen átlag dolgokat beállítások, fb(rajta volt), kamera,stb és nem úgy,hogy gondolkozik kicsit hanem egyből szinte. Mint ha egy iphone 5 lett volna a kezembe olyan gyors volt kb. Minden egyszerűen tökéletesen volt kialakítva, pikk-pakk minden, átlátható szoftver, szép kijelző,stb. Félre ne értse senki nem az s3 ellen beszélek mert ezt is nagyon szeretem , csak a HTC one-ról mondtam el tapasztalatomat és ahogy láttam azt,hogy nem csak azzal vannak elfoglalva,hogy brutális hardver 0 szoftver hanem igen is foglalkoznak a szoftverrel de aki nézte már bárhol is tudja miről beszélek. Tehát le a kalappal HTC. Néha ad ki telefont de akkor igen-igen "megrengeti" a konkurencia fedélzetét. Gondolkozok rajta ha majd cserélek,hogy s4 legyen vagy One.
-
roberto211
őstag
válasz
ILoveMyPhone #59729 üzenetére
Anno általános suliba ezt magoltatták be velem. Min.szótár.
"Read only memory,speciális memóriamodul amely tartalmát már gyártása során meghatározták ,később semilyen módon nem írható felül., " Elég gyökér módon van megfogalmazva de amit tudok azt se az iskola tanította hanem magamtól és a net segítségével jövök rá dolgokra. Csak hát tudod kötelező volt.
Olvass,kérdezzgess,magadtól is próbálj rájönni dolgokra én is így csináltam.
Itt leírják pontosan.
-
roberto211
őstag
válasz
ILoveMyPhone #59620 üzenetére
Ezért mondtam,hogy kevés az esélye.
-
roberto211
őstag
válasz
ILoveMyPhone #59602 üzenetére
Na akkor leírom az igazit mert ahogy olvasgatom , itt már túlzások vannak az s3 javára.
i4s ről váltottam én is!iPhone brutál gyors, egy stabil rendszerről beszélünk ez így igaz.
s3: Váltottam ugye s3 ra, feltelepítettem programokat, stb,stb és bizony azért egy pár nap után előjönnek az akadások,androidról beszélünk.S3 LTE-nél valószínűleg nem lesznek annyira de ott se lesz szerintem teljesen röccenésmentes gyárilag. Nagyon jó telefon, szeretem ,tényleg azt gondoltam,hogy párnap után váltok vissza 4s re de nem, mert teljesen kielégíti meg megfelel igényeimnek . De gyári buheramentes szoftverrel, megfogod látni,és megérteni amiről beszélek. Én is a gyári romot használom de kicsit módosítgatva,tisztogatva,stb. Írhatnám azt is,hogy huhh mennyire hibátlan az s3 meg brutál gyors de nem, mert megmondom az őszintét, ezt szerintem a többiek is tapasztalták amiről most beszélek csak nem akarják bevallani. Jó lesz az s3 érdemes váltani csak kicsit kell vele foglalkozni,hogy ne legyenek akadások,mikrolaggok,stb,stb... Nekem nincsenek már semmi ilyesmi, így teljesen jó. De ha megvan akkor mindenki segíteni fog itt neked,hogy mit csinálj vele.
Na meg itt tényleg aktívabbak segítőkészebbek mint az iphone topicba mert.... -
roberto211
őstag
válasz
apaszka #59584 üzenetére
Na a nagy s3 "mesterek" áttérnek almához ? Mi a fene?
A meghibásodások 50%a szerintem fel van fújva a tulajok által mindent szart kitalálnak csak,hogy cseréljenek ki ezt azt. Akinek inge vegye magára! "huhh most hátlapot cseréltek mert karcos vagy kopott, huhh most a full sötétben látok egy hangyányi foltot, huhh most ez meg az,huhh most egy új telefont raktak össze egy kis probléma miatt mindjárt elélvezek annyira örülök" Ezzel van a baj.
Nem játszom a szentet mert nekem is voltak vele gondjaim keret egyszer (de nem azért mert megrepedt hanem feljött, meg recsegett a hátlap. Recsegő hátlapot lesz@rta a szerviz nem is érdekelt , a keretnél keményítettem be és meg is lett az eredménye). De az,hogy egy kib@szott töltő ,meg sok fas..ság miatt sokan kihívják a szervizet az kicsit durva nekem.
Új őrület ,hogy LTE-nek szebb a kijelzője. Ha szebb is akkor mivan? Akkor szebb, de szerintem lassan a szervizbe fognak a sima s3 ak is kerülni mert az LTE-nek szebb a kijelzője és tegyenek bele olyan kijelzőt.
Vicc az egész...
-
roberto211
őstag
válasz
overclockerr #59573 üzenetére
I4s nél az icloud visszállít mindent minden szó nélkül.
-
roberto211
őstag
válasz
Krisz79 #59434 üzenetére
Oldalon azt írják Hamarosan Rendelhető tehát nem, de biztos jóval drágább mint a tmobilenál ,90fölött meg szerintem nem nagyon érdemes már kiadni érte. Vedd meg t-sen és majd "megoldod" vagy vegyél itt ph-n gyári/szolgáltatói garis szép s3 at. De van olyan is aki cseréli 4s re. Legalábbis valamelyik nap nézegettem.
(#59437) Danny750: Bal oldali s3-on az csak egy s4-es háttérkép vagy valami s4-es "portolt rom" ezért van ilyen háttér?
-
roberto211
őstag
válasz
Krisz79 #59403 üzenetére
Jó. Én is 4s ről váltottam sima s3 ra, nem bántam meg, igaz többet kellett vele szenvedni a szoftver miatt de végül jó lett. Tehát nem ez a "bekapcs és használ"...
(#59403) Krisz79: Hát ha a technika alatt a hardverre gondolsz akkor igen. "tmobilenál jó áron van kár,hogy vodás vagyok" most erről nem írogatok de tudod,hogy meglehet oldani.. Kijelző méretétől én is féltem mert azért 3,5-ről 4,7re váltani nem kicsi de megszoktam és most kezembe veszek egy 3,5-4" telót kb olyan mintha 1,5" lenne nekem.
Ha elfogadod/szereted az androidot akkor jó választás lehet. Én simára váltottam de nem bántam meg pedig iphone 5 volt belőve nekem célnak de végülis ez mellett döntöttem.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #59388 üzenetére
Régebben gondolom ezek/ez egy sima gsm bolt volt ahogy benne is van a nevében, illetve fel is van tüntetve a Samsung tábla fölött, és valahogy elintézik fogalmam sincs hogy lehet,hogy ők is Samsung szervizpontok legyenek és így lehet okoskodni nekik gondolom. Ha Samsung boltba vettem volna akkor tuti nem ilyen "gsm bolt Samsung" kombós üzletből. Ezek mindenre képesek,amiből pénz van azt a ismerik, mindent bevetnek nem érdekli az őket,hogy legális-illegális, korrekt-nem korrekt.. Mondjuk ha egyszer a samsung fülébe jutna biztos nem mernének ilyet csinálni..
-
-
roberto211
őstag
Vannak azért alsó,közép kategóriás telefonjai csak nem tucatszámra gyártja mint a samsung hanem ésszel.
Nem a mennyiség hanem a minőség számít. Szeretem a samsungot de az alsó kategóriás "telefonjai" kalap sz@r az összes. Alsó katban tuti nem samsungot vennék de minden másban igen. HTC-t nem védem de azért nem rossz cég. Nekem anno a wm korszakból sok HTC-m volt és nagyon jók voltak. Most se rosszak, mert azért nézzük meg a One-t, nagyon ott van , de ellustult az tény. Összeszedik magukat akkor megint feljönnek nem is akárhogy. -
roberto211
őstag
Ez erősen tiltott szerintem de most már leírom. HA veszel 8x forintért tmobileban egy vadonatúj,bontatlan t-s s3 lte-t. Otthon te, a saját kezeddel, megcsinálod a nyitást akkor nem "tiszta hátterű" a telefon? Tudtommal ezek a műveletek visszaállíthatóak, és a szervizben amúgy sem nézik.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #58896 üzenetére
"ismerősei kezében fagy". De ott van a válasz is a mondatban,hogy AZ ismerősei kezében.. De sebaj,Ő tudja
Más: pfff. Már megint egy s3 bomba.
Link .. Mostanában egyre több az ilyen cikk, kicsit érdekes. Nem hiszem,hogy ennyi s3 felrobbanna csak úgy magától. De azért a készülékház,hogy egybe maradt már. Jól bírja ezek szerint a strapát ..
De a sok értelmes kommentelőt is érdemes figyelni... Azért robban az s3 mert androidos.
-
roberto211
őstag
válasz
zlatan77 #58836 üzenetére
Szerintem a többség nem a +1 óra akksi használatért, hibernál, fagyasztgat ,tiltogat dolgokat.
(#58837) sanyirigo : Hallod te láttál olyan kijelentést,hogy márpedig csináld így? Mert nem hiszem. Ezért írtam ezt: "De ez csak én vagyok. Lehet a többiek nem így látják."..
-
roberto211
őstag
válasz
sanyirigo #58834 üzenetére
HA rom/goo managerrel rakja fel a cwm/twrp recoveryt akkor előtte kell a root.
Szerintem így a legegyszerűbb, én meg szeretem "feltalálni" a legegyszerűbb módját egy bizonyos feladat elvégzéséhez.De ez csak én vagyok. Lehet a többiek nem így látják.
(#58798) racerx: Ha kímélni akarod az idegeid akkor egy idő után kénytelen leszel "babrálni" a rendszert.
Én is így voltam. Áhhh, semmit nem buherálok jóóó az.. Aha, ez mind addig volt amíg nem voltak laggok,stb. Laggok, akadozások, az meg elő fog jönni hamarosan. Én is gyári romot használok, csak kicsit foglalkozni kellett vele,hogy jó legyen és ne laggoljon össze vissza,és érezzem a sebességet.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #58830 üzenetére
Most én is mondjam azt,mint te nekem pár héttel ezelőtt,hogy user error?
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #58751 üzenetére
Hát igen , ha papíron nézzük akkor tényleg sz@rt nem ér az a 200mhz.
Na jó hát cm-en persze nem hozna gyorsulást.
(#58752) gyuri81: Szerintem már érzésre is gördülékenyebb/"gyorsabb" a gyári kernelhez képest, 1,8ghz ig lehet húzni (de én 1,6ghz nél megálltam bőven elég) ,stb,stb. Googyt is kipróbáltam ott az nem tetszett,hogy hiába,hogy nem aktiváltam az audio"tuningot" már bootolásnál hallottam,hogy pattan egyet a hangszóró és már nem úgy szól mint gyárilag, eltorzítja mint a sz@r az egész hangot(erre is rájöttem,hogy ez az audio tuning sem ér semmit). Akkor néha voltak kicsi "röcögések" ahogy feltettem a perseust ez megszűnt. És bevált de így,hogy 1000mhz a max és 1,6ra van állítva kicsit vicces.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #58749 üzenetére
Papíron nem tűnik soknak 200mhz de a valóságban szerintem azért érezhető. Ha azt vesszük,hogy note 2 is 1,6ghz és azért valljuk be "kicsit" gyorsabb az s3 nál(persze úgy,hogy mind a kettő gyári állapot
ban tehát gyári rom, gyári kernel,semmi buhera)...Mert ha kicsit ügyeskedik az ember s3 al szerintem úgy az s3 gyorsabb egy gyári note2-höz képest. -
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #58701 üzenetére
Jajaja, de próbáltam kicsit magasabban is a minimumot hátha, de valamiért ott van az a fix 1000mhz és nem képes mozdulni(cpu-z vel nézem). Reseteltem a beállításokat, restart, újra beállít de semmi. Semmit nem piszkáltam az ég világon a max órajelet 1600mhz re tettem, minimumot meg vagy alap vagy 400-500 volt. "Governor"nál performance van de volt az alap pegasusq is,tehát mind a kettővel próbáltam. Csináltam wipe cache-t is de semmi. Valamikor egy ideig jó utána gondol egyet de visszamegy. Ötlet?
-
roberto211
őstag
Az mitől lehet,hogy ugye felvan húzva a procim s3-an 1,6ghz re és szinte mindig fixen 1ghz en van mind a négy mag?
-
roberto211
őstag
válasz
eastone1 #58515 üzenetére
Valaki írta itt nem régiben de szerintem te is olvastad,hogy van benne magyar nyelv (amit másodjára linkeltem) de akkor ezek szerint a tiédben nincs , vagy nem találod. Fogalmam sincs.
Nem lesz 3210 a telódból ne pánikolj akkor szoktak bajok lenni ha pánikolsz.
Odinnal tegyél fel egy gyári 4+1 fájlos romot pipáld be a repartot és kapsz egy szűz rendszert. Persze előtte mentsd le a belső tárhelyről az adatokat amit kell neked .
Innen lebírod tölteni a gyári magyar tmobilos romot. (Sima s3 hoz)
-
roberto211
őstag
válasz
Anulu79 #58482 üzenetére
Hát érted most nekem annyira mindegy,hogy vodás vagy gy.független. Eladás szempontjából jobb lehet de egyenlőre nem eladni hanem használni akarom.
(#58478) mgTerminator : Én azért lejjebb vinném még a mega árát mert oké,hogy phablet, meg tepsipfone,stb de egy note 2-t nem nagyon közelít meg. Meg hát a 2 mag.. Ha 2 magost szeretnék akkor nem androidos telefont vennék az biztos.
Hanem wp vagy iOS. Bááár, mostanában szoktak lenni jó 2 magosak, pld: s3 mini, meg gondolom a one mini se lesz rossz.
(#58485) Count0: Max 1-1,5p szokott lenni.
-
roberto211
őstag
válasz
kelzsoca #58479 üzenetére
Szint úgy!
Nekem is vodás és gyári független.
(#58477) Anulu79: Azért ezt nem merném 100% ba kijelenteni,hogy nem akad a gyári állapotában levő rendszer és most ramtól függetlenül beszélek , lehet 1 vagy 2giga is. Gyári rendszer alatt, néha én is téptem a hajam amit művelt. És nem a hw hibája hanem a samué. De meglehet oldani, mint mindent általában,hogy még néha se csináljon hülye dolgokat és villámgyors legyen.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #58443 üzenetére
Amúgy igen. Belegondolva abba,hogy 2hónapja vettem használtan 85-ért és jó árnak számított kicsit durva,most meg 88 bontatlanul.
-
-
roberto211
őstag
válasz
Garsza #58390 üzenetére
Alkalmazások nem nagyon javítják a memóriakezelést, max a kernelek.
Ha a gyári romot akarod használni akkor a következőt ajánlom! Nekem ez jött be.Gyári cuccok letilt/eltávolít(van itt valahol olyan lista ami írja mit szabad és mit nem,playből root uninstallal lehet,ehhez root szükséges),nova launcher(a touchwiz sok memóriát eszik tehát vagy váltasz vagy marad ugyanúgy), greenify-al fagyasztgatni+seeder app, plusz én 1,6ghz re felhúztam procit(perseus kernel alatt). Na és így mondhatom azt,hogy használható,nagyon jó azóta egy mikrolagg nem volt. Hasít nagyon. Így a memóriahasználatom 440-600között szokott lenni.
Vagy a cm romot kipróbálhatod még ha nem próbáltad.
-
roberto211
őstag
válasz
nbukta77 #58371 üzenetére
Lehet,hogy eltalálták meg minden de Huawei-t én akkor sem vennék akármennyire kínai csoda. Alacsonyabb árkategóriában igen tehát 30-35 de ennyiért nem.. Meg hát frissítések se nagyon szoktak lenni rá, custom romoknál sem valami nagy ász a huawei, nem sokat foglalkoznak vele.
(#58377) w333: Most gondolkozok,hogy elpasszoljam -e és kipótoljam az s3 lte-re nem a 4g miatt(vodánál nincs is de ez tiltott téma) meg 2gb ram miatt hanem mert feketébe jobban tetszik meg maga az "unboxing" élmény miatt.
-
roberto211
őstag
válasz
BigBlackDog #58268 üzenetére
Legjobb ha uninstallálod,
Telefont rootolod és root uninstall-al elbírod távolítani a gyári cuccokat is meg amit akarsz a system app menüpont alatt.
Én egy csomó samsungos hülyeséget távolítottam el ezzel.
-
roberto211
őstag
válasz
eastone1 #58143 üzenetére
8mp-ig nyomod a power gombot és újraindul.. Vagy több ideig. Nem tudom pontosan a lényeg,hogy addig nyomd míg újra nem indul..
(#58145) eastone1: Inkább bölcs maradok most.
Nem baj legalább tanultál a hibádból legközelebb tudni fogod,hogy csak alaplapiba szabad dugni. Mondjuk nekem az előlapi is felismeri azon szoktam általában.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest