- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz hurrikan #146 üzenetére
Elozo ket telefonom Sony Ericcson volt
K750i dzsojsztikja billentyuzete megmakkant
C510i meg otletszeruen atirogatta a telefonszamokat, a nevjegyzekben egymas alatt 5 de akar 8 embernek is ugyanazza valt a telszama vmitol, ha atirtam a jora is maradt az, ami neki tetszik
na meg olyanokat muvelt meg, hogy nevjegyzekben nem latom szamot, de ha hiv az a vki, akie ez a szam, akkor azonositja nev szerint es egesz addig, amig az utolso 20 hivas kozt van addig megtalalja ujra mindig
amint kikerul onnan mar hiaba keresek a nevre, mintha nem is lenne benneugyanaz a ezereves Westel900 logos SIM kartya van most a SGS2-mben, es erdekes mod ebben hibatlanul mukodik, szoval ez nem SIM hiba
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz hurrikan #144 üzenetére
uhm...vmiert megsem megy az eladas, nem furcsa?
HTC meg Sony olyan kicsit, mint az LG is, papiron fasza az is, csak hasznald sokat, aztan majd nem kell vmiert annyira
anyagminosegtol leakadason meg sirva rohogok lassan
speciel nem nagyon láttam még okostelót vmi aftermarket gumi vagy bőrvédőtok nélkül senkinél, akkor meg HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓTTTT TÖKMIND1 hogy titanium look szálcsiszolt alu a hátlap vagy csak egy fröccsöntott műanyaglap
több drón kell ;P
-
Rusi
senior tag
válasz hurrikan #134 üzenetére
Itt most nem az áráról beszéltem, hanem te sérelmezted, hogy ott le lett húzva a kijelző, itt meg nem (annyira, mint szeretted volna). A Go kijelzője azzal a képátlóval és felbontással jelentősen gyengébb, mint ennek a kijelzője. Márpedig azért a Go sem valami 25 ezer forintos vacak, hogy egy normálisabb képernyő ne lehetne benne (nem, nem fullHD kellene 4 hüvelyken).
A frissítéses videóhoz nem tudok semmit hozzászólni, nem voltam ott, sőt még csak meg sem néztem a videót (még), így nem tudom, ott mi és hogyan hangzott el.
Azonban megint csak kérdeznék: az igaz, hogy a Sony-nak sincs végtelen erőforrása, de vajon ha adott egy teló, amit bő 8 hónappal az ICS megjelenése után dobtak piacra, akkor talán nem kellett volna eleve ICS-sel dolgozni a szoftvereseknek és utána már elegendő a kisebb update-ekkel, illetve a 4.1-gyel foglalkozni, amit nyilván nem vár el senki két hét után. Csak mert ugye az S II LTE nehezen tudott volna két héttel a 4.0 után már alapból ICS-sel jönni, ellenben a Go igen.Mobilaréna (2010-2017)
-
Rusi
senior tag
válasz hurrikan #131 üzenetére
Nézd, az Ion és a Go tesztet sem én írtam, sőt, előbbi telefont sajnos nem is tudtam megnézni. Azonban ugye te is érzed a különbséget a 207 ppi és a 165 ppi között? Csak mert a Go-nál normál távolságból is könnyen láthatók a pixelek, a 3,5 hüvelyken a HVGA, Bravia meg egyéb csodák ide vagy oda, bizony kevés. A 4,5 hüvelykes WVGA még pont olyan, hogy normál használat mellett nem látszik pixelesnek, ráadásul a sima TFT-vel szemben a Super AMOLED Plus jobb színeket, tökéletes betekintési szöget és remek napfényben olvashatóságot ad (ezt persze lehet TFT-vel is elérni, de óriási különbségek vannak). Amúgy tök érdekes, mindenki az árán és a kijelzőn rugózik, valahogy mint ha épp ezekről írtam volna én is a cikkben. Azt pedig ismételten megjegyezném az ICS témához, hogy az S II LTE tavaly novemberben került piacra, míg az Xperia Go 2012 júliusában, az ICS pedig tavaly október 19-én jelent meg, szűk egy hónappal az S II LTE és 8,5(!) hónappal az Xperia Go piacra kerülése előtt.
Mobilaréna (2010-2017)
-
Szelley
senior tag
válasz hurrikan #104 üzenetére
Nem divat szidni a sonyt egyáltalán. Becsülendő, s követendő példa lenne az ÖSSZES gyártónak úgy eljárni, ahogy a sony tette a tavalyi modellekkel! Emellett örülök hogy S2-t vettem a Samu modellekből, mert pl Note jóval később kapta meg az ICS-t. Bár most hogy már S3 a zászlóshajó, lehet érezni hogy nem fossák ki a készülékemre a romokat naponta...
(#108) Sárkányvölgy: Zack "elfogultságáról" annyit, iphoneról váltott s2-re...[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz hurrikan #105 üzenetére
itt van tolem 5 meterre mindket keszulek,igy nincs szuksegem videokra az osszehasonlitashoz.
az,h mi a szep,szubjektiv,viszont kezd unalmas lenni a tizedik ionos,onreklamozo postod egy sgs 2 topicban.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Rusi
senior tag
Mondjuk azt az apró dolgot ne hagyd ki, hogy az abban lévő LTE megint csak nem használható EU-ban, mert a 700/1700/2100-as frekin megy, amiből jó esetben csak a 2100-at lehet MAJD használni, de ezt a frekvenciát nem mindenhol alkalmazzák (majd) a szolgáltatók (mert ugye az Ion szintén nem EU modell, illetve nincs belőle ilyen verzió, míg a Samsungból van). A T-Mobile jelenleg kizárólag 1800-as frekvencián adja az LTE-t, de erre amúgy a 800-as és a 2100-as frekik vannak. Ezzel szemben az S II LTE pont ezt a három frekit támogatja, tehát ha majd később kiépülnek a hálózatok, ezzel sima ügy lesz azokat használni itthon vagy EU-ban, mert mindegyik EU frekit támogatja. Emellett az Ion persze nem gagyi cucc, de ha meg levesszük az LTE-t, akkor egy Xperia S-t kapunk, ami ugyan nem fém, de olcsóbb is.
Amúgy az Ion fotói messze nem jobbak, úsznak a zajban és közben sok részletet el is mos a szoftver (tudom, a cikkben nem ez van leírva, azt nem én írtam, de nekem ez a saját véleményem, érdemes megnézni egymás mellett a kettőt). Nézd meg a fákat pl. hogy néz ki az Ion képein, és hogyan az S2 LTE-nél.[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
Rhino666
addikt
Szerintem is eléggé elfogultak a Samsungok irányában, pedig tiszta szégyen amit az utóbbi 5 évben produkáltak, sőt, talán be sem kellett volna szállniuk a telefoniparba, mert nem igazán értenek hozzá látszólag...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- iPhone 12 (Lila) 128GB !! Független !
- ÜZLETBŐL! Apple iPhone 13
- iPhone 13 kék (Blue) 128GB, kártyafüggetlen (94%-os akkumulátor)
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Nokia G50 4/128Gb Független - Repedt kijelző - Megkímélt állapot
- FOXPOST AZ ÁRBAN! 3DB Samsung Galaxy A51 4/128GB Független - Repedt Kijelző - Megkímélt állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest