- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
A másik dolog az LTE, ami jelenleg még unikumnak számít a mobilok között, európai kínálatban mindenképp.
Ace 3? Olcsóbb, kapható, kb. ugyanez (a kinézet meg minden Samsungnál ugyanaz). KülönbeniskitérdekelazLTE...
-
minikahona
tag
Üdv! Telefon vásárlás előtt állok, és nem tudok dönteni, hogy a sima Galaxy s2-őt vagy ezt az LTE változatot válasszam. Akinek van LTE-je, az meg tudná nekem mondani, hogy mi a legfrissebb android verzió rajta, illetve hogy lesz-e még frissítés hozzá. Plusz kíváncsi lennék még, hogy mekkora "community" áll mögötte. Köszönöm!
We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.
-
MurdR
veterán
Ha közel lenne a 80000hez,vinnék itt is mint a cukrot
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Hege1234
addikt
Szasztok!
váltottam erre a note 2 lte-re i9000-ről
tmobilos kártyával az előző telefonon ment a mobiltv(lte-n ikon sincs hozzá)
itt viszont azt írja ki hogy nem tudja lejátszani
tehát bejön egy videólejátszó program de azt mondja nemtudja lejátszani
ezt hogy lehet megoldani ?köszi előre is !
-
propanbutan
csendes tag
Sziasztok, az aktív zajszűrés (+1 mikrofon) a diktafon funkciónál mennyi pluszt jelent egy egyetemi előadás felvételénél? A S2 és az S Advance közt vacillálunk, van értelme emiatt a drágábbat venni?
Köszi, pb -
sphe
senior tag
Köszi a tesztet, mindig érdekes elolvasni a jellegzetesen mobilarenás írásokat.
Más: a HDR-es fotó a második vagy a harmadik?
A második egy normál exponak tűnik, a harmadiknál meg csak hosszabb a záridő és beég az ég. -
-
hobizoli
nagyúr
válasz hurrikan #146 üzenetére
Elozo ket telefonom Sony Ericcson volt
K750i dzsojsztikja billentyuzete megmakkant
C510i meg otletszeruen atirogatta a telefonszamokat, a nevjegyzekben egymas alatt 5 de akar 8 embernek is ugyanazza valt a telszama vmitol, ha atirtam a jora is maradt az, ami neki tetszik
na meg olyanokat muvelt meg, hogy nevjegyzekben nem latom szamot, de ha hiv az a vki, akie ez a szam, akkor azonositja nev szerint es egesz addig, amig az utolso 20 hivas kozt van addig megtalalja ujra mindig
amint kikerul onnan mar hiaba keresek a nevre, mintha nem is lenne benneugyanaz a ezereves Westel900 logos SIM kartya van most a SGS2-mben, es erdekes mod ebben hibatlanul mukodik, szoval ez nem SIM hiba
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hurrikan
addikt
válasz hobizoli #145 üzenetére
Világ életemben Sonyt használtam, sose volt bajom vele. Ion is kifogástalan.
Nade megrögzött Samsung fanoknak egy Sony úgyis elvből csak szar lehet. De megnyugtatlak ha a Samsung így folytatja a supportot nemsokára alább hagynak az eladásaik.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hobizoli
nagyúr
válasz hurrikan #144 üzenetére
uhm...vmiert megsem megy az eladas, nem furcsa?
HTC meg Sony olyan kicsit, mint az LG is, papiron fasza az is, csak hasznald sokat, aztan majd nem kell vmiert annyira
anyagminosegtol leakadason meg sirva rohogok lassan
speciel nem nagyon láttam még okostelót vmi aftermarket gumi vagy bőrvédőtok nélkül senkinél, akkor meg HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓTTTT TÖKMIND1 hogy titanium look szálcsiszolt alu a hátlap vagy csak egy fröccsöntott műanyaglap
több drón kell ;P
-
Rotate
veterán
válasz NomadND1 #108 üzenetére
két perc telepíteni egy másik billentyűzet/tárcsázó/telefonkönyv progit telepíteni... root sem kell hozzá... tehát igaza van, nem értesz hozzá... az a jó az androidban, hogy mindent ki lehet váltani más progival, ami nem tetszik... ezek amiket írtál, nem S2 hibái, hanem egyszerű szoftverbeállítások amik helyett van alternatíva, ingyen...
az, hogy neked jobban tetszett a konkurens cégek gyári billentyűzete, meg tárcsázója, magánügy... ettől még nem lesz szar egy készülék...
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
Amúgy nem értem, miért tartjátok olyan soknak az árat.
gondolom azért mert Android háza táján viszont meg soknak számít, főleg ha más csúcskategóriás új / nagyobb tudású készülékkel veted össze
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Sztbeni
őstag
Milyen frekvencián tud LTE-t? 800/1800/2600 MHz?
Amúgy nem értem, miért tartjátok olyan soknak az árat. Lényegesen olcsóbb az ájfonnál, és azért jobb is.
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
=Mentor=
őstag
Kivéve a gyevi bírót... Máskor bezzeg döntő az ár.
-
hurrikan
addikt
+1
Rushi:
"Azonban megint csak kérdeznék: az igaz, hogy a Sony-nak sincs végtelen erőforrása, de vajon ha adott egy teló, amit bő 8 hónappal az ICS megjelenése után dobtak piacra, akkor talán nem kellett volna eleve ICS-sel dolgozni a szoftvereseknek és utána már elegendő a kisebb update-ekkel, illetve a 4.1-gyel foglalkozni."Nem hiszem hogy 8hónap alatt fejlesztették, és mikor elkezdték, azt GB-n kezdték el, főleg hogy az ICS első példányai szörnyűek voltak (4,0.0-4.0.1-4.0.2) 4.0.3-tól lett használható. És mivel új SOC-ról van szó(NovaThor) a legtöbb 2012-es modell esetén, ami nem nagyon volt jelen eddig az Android mezőnyben, így rengeteg drivert és miegymást kell írni hozzá. Ha lekötötte a céget, 11db tavalyi modell ICS frissítése, akkor nyilván nem volt idejük még ezeket átírni. Jönni fog rá az ICS, sőt a JB-t is megkapja minden 2012-es. Kíváncsi leszek majd a Samsungokra. Na de hagyjuk a vitát, elmondtam az érveimet, amit akartam. Szerintem nem kezelitek reálisan és elfogulatlanul a dolgokat, ennyi. Így is a Sonynak van a lgtöbb ICS modellje, csak ők a tavalyiakkal kezdték, ennyi. Attól hogy fordított logikával tették, nem azt jelenti hogy szarul. Itt legalább megkapták a frissítést. És hangsúlyozom újra, nem veled van bajom.
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Rusi
senior tag
válasz hurrikan #134 üzenetére
Itt most nem az áráról beszéltem, hanem te sérelmezted, hogy ott le lett húzva a kijelző, itt meg nem (annyira, mint szeretted volna). A Go kijelzője azzal a képátlóval és felbontással jelentősen gyengébb, mint ennek a kijelzője. Márpedig azért a Go sem valami 25 ezer forintos vacak, hogy egy normálisabb képernyő ne lehetne benne (nem, nem fullHD kellene 4 hüvelyken).
A frissítéses videóhoz nem tudok semmit hozzászólni, nem voltam ott, sőt még csak meg sem néztem a videót (még), így nem tudom, ott mi és hogyan hangzott el.
Azonban megint csak kérdeznék: az igaz, hogy a Sony-nak sincs végtelen erőforrása, de vajon ha adott egy teló, amit bő 8 hónappal az ICS megjelenése után dobtak piacra, akkor talán nem kellett volna eleve ICS-sel dolgozni a szoftvereseknek és utána már elegendő a kisebb update-ekkel, illetve a 4.1-gyel foglalkozni, amit nyilván nem vár el senki két hét után. Csak mert ugye az S II LTE nehezen tudott volna két héttel a 4.0 után már alapból ICS-sel jönni, ellenben a Go igen.Mobilaréna (2010-2017)
-
hurrikan
addikt
De az ára sem ugyan az... fele.. nemde? +víz, ütés, porálló....
Mindegy, én nem akarok veletek tovább harcolni.
Egy Sonynak úgyis 10x annyit kell letennie nálatok az asztalra mint egy Samsungnak. Akárhogy is védekeztek kézzel lábbal ez így volt mindig és így is maradt, meg lesz is.
Nem vitázom erről tovább. Szerencsére rengetegen látják még ezt így rajtam kívül.
Csak nézd meg a frissítésekről szóló videókat... ott is ki lett kétszeresen lehúzva..... csak azt tudm leírni amit ott is...""Meg kéne végre érteni az állandó Sony lehúzások helyett, hogy előbb 11tavalyi modellt frissítettek. Ők sem rendelkeznek korlátlan erőforrásokkal, és mivel 2011-esekből több volt a piacon, előbb azt frissítették le. Nem pedig a 2012-es első félévi modelleket amiknek a fejlesztése GB-en folyt. Egy telefont kifejleszteni nem 2hónap nyilván. Nem tudták egyszerre a tavalyikat is frissíteni meg ezt is átütemezni. Mutassa már meg valaki melyik gyártó frissített le 11tavalyit a naprakész ideji modelljei mellett???? Tisztelt Samsung párti Mobilarena szerkesztőség. Egyre látványosabb amit csináltok."""
egyszerre mindennel senki sem tud foglalkozni, még a 10x akkora Samsung sem. Akkor a Sonytól miért várjátok el?
Nem úgy volna korrekt a tesztekben hogy okés később jön rá ICS ejnye bejnye, de a Sony előbb a tavalyi modellek korrekt frissítésére koncentrált a többi gyártóval ellentétben, tehát el lehet neki nézni, nem húzzuk le emiatt a készüléket, főleg hogy így is teljesen korrekt a szoftver rajta..Jó tudom a bilibe lóg a kezem. Ez itt a MA.
[ Szerkesztve ]
-
Rusi
senior tag
válasz hurrikan #131 üzenetére
Nézd, az Ion és a Go tesztet sem én írtam, sőt, előbbi telefont sajnos nem is tudtam megnézni. Azonban ugye te is érzed a különbséget a 207 ppi és a 165 ppi között? Csak mert a Go-nál normál távolságból is könnyen láthatók a pixelek, a 3,5 hüvelyken a HVGA, Bravia meg egyéb csodák ide vagy oda, bizony kevés. A 4,5 hüvelykes WVGA még pont olyan, hogy normál használat mellett nem látszik pixelesnek, ráadásul a sima TFT-vel szemben a Super AMOLED Plus jobb színeket, tökéletes betekintési szöget és remek napfényben olvashatóságot ad (ezt persze lehet TFT-vel is elérni, de óriási különbségek vannak). Amúgy tök érdekes, mindenki az árán és a kijelzőn rugózik, valahogy mint ha épp ezekről írtam volna én is a cikkben. Azt pedig ismételten megjegyezném az ICS témához, hogy az S II LTE tavaly novemberben került piacra, míg az Xperia Go 2012 júliusában, az ICS pedig tavaly október 19-én jelent meg, szűk egy hónappal az S II LTE és 8,5(!) hónappal az Xperia Go piacra kerülése előtt.
Mobilaréna (2010-2017)
-
hurrikan
addikt
Meg ezt mond el a Mobilarenas Sonykat lehúzni szerető szerkesztőségnek is, mivel a 76ezerért 2magos, víz, ütés, por álló Xperia GO azért nem kapott ajánlottat, mert a kijelző mérethez képest kicsi a felbontás és mert nincs rajta ICS.
Persze egy Samsungnál ez nem gond nekik sem. Bezzeg ha Sony volna már porba volna alázva. Nevetséges amit itt csinálnak a teszteken. És akkor még tagadnak is hogy ők igen is elfogulatlanok. Aha persze, kivéve a Samsunngal.
Ez látszik tisztán a mai frissítésről beszélgetős adáson is... csak a h.lye nem veszi észre.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
( V )
veterán
válasz Cyberpunk #127 üzenetére
nem zavar, csak mindig elmosolyodok amikor vki emellett az érv fontossága mellett "kardoskodik"!
[ Szerkesztve ]
-
ZeroLimit
tag
Nagyon jól néznek ki
-
( V )
veterán
válasz Cyberpunk #124 üzenetére
de pont azért nevetek mert, ez így mind szép és jó amit leírsz, de teljesen mindegy hogy hangyaf@sznyi vagy annak a fele nagyságú pontokból áll össze a kép, 4 colon úgyis adott nagyságú betű lesz a kényelmes és egészséges (egyéni ízlésnek megfelelően), és lehet akár 400dpi is az érték nem lesz nagyobb élvezet (számomra legalábbis) olvasni rajta, mintha csak 240dpi - ha másnak igen akkor egészségére, de nekem elsősorban nem ez lesz a mérvadó faktor a vásárláskor
(jah és fontos hogy telefonnál is próbáljuk tartani a min 30 centis távolságot ha nem akarunk idő előtt "megvakulni" )
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Én nem nevetnék ezen ha nem látod értelmét. Böngészés, olvasás, a betűk megjelenítése stb. ezek mind, mind javulnak ha nő a ppi. Ráadásul mobilt relatíve közelről néz az ember. Én sem natívan akarok rajta HD filmeket nézni ne arra kell.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Szelley
senior tag
válasz hurrikan #104 üzenetére
Nem divat szidni a sonyt egyáltalán. Becsülendő, s követendő példa lenne az ÖSSZES gyártónak úgy eljárni, ahogy a sony tette a tavalyi modellekkel! Emellett örülök hogy S2-t vettem a Samu modellekből, mert pl Note jóval később kapta meg az ICS-t. Bár most hogy már S3 a zászlóshajó, lehet érezni hogy nem fossák ki a készülékemre a romokat naponta...
(#108) Sárkányvölgy: Zack "elfogultságáról" annyit, iphoneról váltott s2-re...[ Szerkesztve ]
-
zsoltti
senior tag
ez , konkrétan a i727 att skyrocket telefon, valóban több mint egy éves :-)
-
hurrikan
addikt
válasz DR.Balotelli #116 üzenetére
Ennek örülök.
Pár napja még nem volt az.kenwood:
nem tetszik nem olvasod
amugy nem önreklám mert nem én gyártom, hanem munkahelyi mob épp ezért tudom hogy milyen meg hogy nincs gond az ajtóval stb[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz hurrikan #105 üzenetére
itt van tolem 5 meterre mindket keszulek,igy nincs szuksegem videokra az osszehasonlitashoz.
az,h mi a szep,szubjektiv,viszont kezd unalmas lenni a tizedik ionos,onreklamozo postod egy sgs 2 topicban.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
hurrikan
addikt
válasz MrPetya19 #114 üzenetére
Mert nem érted az EXMOR lényegét, attól nem lesz tisztább a kép. Sötétben nincs ellenfele, arc/neo tesztünk szintén visszanézhető, 12modellel összehasonlítva, igen látványos a különbség éjszakai fotókon.
-
hurrikan
addikt
válasz DR.Balotelli #112 üzenetére
Minden hozzászólásomban benne van melyikről beszélek.
-
hurrikan
addikt
És akkor az Ion miért is nem lett ajánlott?
-LTE(jó nem az itthonit kezelő, egyelőre)
-Ugyan úgy nem hivatalos itthoni, ennyi erővel ez is lehetne 160
-Fém ház
-Nagyobb kamera, EXMOR
-Ugyanúgy S3-as SOC
-Ugyan annyi RAM, tárhely, bővíthetőség
-Nagyobb méretű és felbontású kijelző
-Nagyobb akksi
-30ezerrel olcsóbb
-ICS nincs rá, de eme Samsungra sincsJa mert letörtétek az ajtót? Boccs....
-
Recon666
Közösségépítő
Jobb mint 480x800 4,5"-on nem? Főleg ha még olcsóbb is.
kenwood: Elhiszem, hogy valakinek a túlszaturáltság tetszik, de az még mindig nem helyettesíti a felbontást, amiről itt szó van. Az megint más kérdés hogy valaki azonos felbontás mellett sem szereti a samoled túlszaturált színeit, így az hogy jobb elég szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Ajánlom figyelmedbe eme XperiaS tesztemet
mi is a baj a kijelzővel? Fényerő teljesen jó, betekintési szög kivalló. Fogyasztás oké. Tesztekben is mindben leírják hogy szépek a színek. Nézz róla videót, nincs sehol az általad leírt húdenagy különbség.
Az AMOLED meg nem szép színekkel van megáldva hanem valóságtól elrugaszkodott túlszaturált színvilággal, egyedül a fekete jó rajta semmi más.1kijelzőt ismerek el eddigi legjobbnak az az OneX-XL párosban van.
Az AMOLED mesenézésre jó a gyereknek otthon, másra nem, mert ahhoz legalább passzol a színvilága.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Az Ion pedig Februárban jött ki.
Az hogy itthon most lett elérhető 1hónapja az más tészta..... semmi köze a májushoz.
De ezen már több helyen leszóltak minket a Samsungmacskák, te meg azt fogd fel hogy a Sony a tavalyi termékeit frissítette először, mert abból több van piacon és többen várták. Most következnek a 2012 első féléviek amiknek a fejlesztése 2.3.7-en zajlott, szerintem sokkal logikusabb mint a másik gondolatmenet, csak éppen a Samsung az isten a Sonyt meg divat szidni. Lesz ez még fordítva is.Szerintem igen sok érvet felsoroltam. Aki tisztán nem Samsungtól elvakultan lát, be kell lássa hogy ez így nem tiszta. Ennek ajánlott, a 30ezerrel kevesebbért jóval többet tudó szintén LTE-s ion meg nem.... de haggyuk is....
-
kenwood
veterán
ha van ra lehetoseged,rakj egymas melle es s2-t es egy xperia s-t.
az utobbinak hiaba van hd felbontasa,meg se kozeliti a samut.
mondjak,h tul van szaturalva,meg keves a felbontasa,de ez meg ha igaz is,akkor sem mervado.
egyszeruen JOBB a super amoled kijelezo,gyonyoruek a szinek es semmi elonyet nem lattam a sony nagyobb felbontasanak (egy sorral tobb ikon fer el a menuben,de kisebbek is a betuk)igaz,h az s2 csak 4.3,ez meg 4.5,de nem hiszem,h tul sok mindent befolyasolna.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Rusi
senior tag
válasz DR.Balotelli #101 üzenetére
Hát ez pont nem igaz, mivel attól, hogy egy telefon drága vagy épp olcsó, még egyáltalán nem biztos, hogy jó is. Ennek a telefonnak a kijelző felbontásán (és a rádió hiányán) kívül nincs komolyabb gyengesége, normális, kellően erős hardver, jó kamera, 16 giga belső tár, gyors működés, LTE (amit használni is lehet majd), össze is van rakva (még ha műanyagból is), tehát akkor miért is ne lehetne ajánlott? Nem csak a négymagos, meg fullHD kijelzős csodakütyük kaphatnak ilyeneket (mellesleg ugye ott sem egyértelmű, mert hiába van benne NASA erőmű, ha mondjuk kalap trágya a kamera). Igen, ez a telefon drága, de egyrészt nem kerül kétszer annyiba, mint kellene, mert hiába kvázi egy S2 nagyobb kijelzővel, az LTE felára jelenleg igen magas. Amúgy az árát is figyelembe szoktuk/szoktam venni, hiszen nyilván fontos tényező, csak itt egyrészt egy hivatalosan nem kapható modellről van szó, másrészt mint írtam, a készülék maga nagyon kellemes volt, kirívó gyengeségek nélkül.
Mobilaréna (2010-2017)
-
bakesz23
tag
szerintem jó kis teló teccik naon csak a kamera kialakitás nem mármint nekem az egész hátlap ugy nem teccik de egyébként jó é naon jó kis teszteket irsz/irtok naon jó az oldaal és örülök h regisztráltam
-
hurrikan
addikt
Kamera azóta javítva friss szoftverben, 1buildon át volt rossz. Az sem mindenkinél, rengeteg dologtól függ hogy éppen milyen képeket lő egy telefon, de ezt ti is tudjátok jól. Nézzetek meg bármilyen külföldi Ion tesztet.
Tudom, hogy melyik milyen LTE-t kezel. De az Ion nem ezért nem kaphatott ajánlottat szerintetek...
Hanem az ICS hiánya és az ajtó miatt. Utóbbit rajtatok kívül senki sem észlelte. ICS meg Itt is hiányzik, 30ezerrel drágább is, kijelző is rosszabb, anyag is +egyéb dolgok. Tehát ha összehasonlítjuk, ha kezeli ha nem a hazai LTE-t az Ion, sokkal inkább kiérdemelt volna egy ajánlott plecsnit, mint ez itt 160ezerért...
És én ezért írtam amit írtam. Nem a teszttel, nem a Samsunggal, és nem is veled van bajom, csupán nem értem az értékelést, mert az Ionnak sincs több negatívuma mint ennek, sőt....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
( V )
veterán
válasz socialkiller #45 üzenetére
csak azt ne mond hogy van is értelme 720p-nek 4,3''-on a számháborún kívül...
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
" és ugye csak szürkeimportban, GSM boltokban kapható."
biztosan szukseg van ilyen cikkekre?
tobbszor is lattam mar,h olyan helyrol kaptatok a teszt telefont,akik nem csak szurkeimportosok,de adocsalok es abszolut tisztessegtelen piaci magatartassal dolgoznak.
gondolok itt azokra,akik nagyker ar alatt hirdetik a keszulekeiket es a helyszinen derul ki,h a vadiuj mobilhoz nincs doboz,kiegeszitok es a garanciat is egy altaluk kitoltott a4-es papir kepviseli.lehet,h az orszag legnagyobb mobilos portaljanak erdemes lenne meghuzni egy vonalat,ami ala nem mennek le.talan a komolyabb hirdetoket az ilyenek is tartjak tavol.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
( V )
veterán
a lényegről nem esett szó: azt Wolfson dac van-e benne?
-
Cyberpunk
félisten
Dizájnra nekem a sima SGS2 jobban tetszik, ez olyan semmilyen tipikus szappan.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Rusi
senior tag
Mondjuk azt az apró dolgot ne hagyd ki, hogy az abban lévő LTE megint csak nem használható EU-ban, mert a 700/1700/2100-as frekin megy, amiből jó esetben csak a 2100-at lehet MAJD használni, de ezt a frekvenciát nem mindenhol alkalmazzák (majd) a szolgáltatók (mert ugye az Ion szintén nem EU modell, illetve nincs belőle ilyen verzió, míg a Samsungból van). A T-Mobile jelenleg kizárólag 1800-as frekvencián adja az LTE-t, de erre amúgy a 800-as és a 2100-as frekik vannak. Ezzel szemben az S II LTE pont ezt a három frekit támogatja, tehát ha majd később kiépülnek a hálózatok, ezzel sima ügy lesz azokat használni itthon vagy EU-ban, mert mindegyik EU frekit támogatja. Emellett az Ion persze nem gagyi cucc, de ha meg levesszük az LTE-t, akkor egy Xperia S-t kapunk, ami ugyan nem fém, de olcsóbb is.
Amúgy az Ion fotói messze nem jobbak, úsznak a zajban és közben sok részletet el is mos a szoftver (tudom, a cikkben nem ez van leírva, azt nem én írtam, de nekem ez a saját véleményem, érdemes megnézni egymás mellett a kettőt). Nézd meg a fákat pl. hogy néz ki az Ion képein, és hogyan az S2 LTE-nél.[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
hurrikan
addikt
És akkor a 30ezerrel olcsóbb, LTE-s Xperia Ion változat, ami hivatalosan szintén nem kapható itthon, miért nem kapott ajánlottat?
-30ezerrel olcsóbb
-fém ház
-jobb kamera, jobb aksi
-jobb, nagyobb kijelző (HD)
-szintén LTE-sAzt írták azért nem kapott az Xperia Ion mert nincs még rajta az ICS, ezen sincs és sok mindenben rosszabb ráadásul drágább is, mégis kapott. Ugye érzed miről beszélek? Apró Samsungos elfogultságot. A SIM ajtóval meg semmi baj az Ionon ezer teszt van róla sehol sem említik, itt lett elbénázva ami nem a teló hibája volt.
Nem az zavar hogy ez ajánlott hanem hogy egy sokkal jobb telefon, sokkal olcsóbban ezzel szemben nem az, mondvacsinált dolgok miatt amik ráadásul ennél a modellnél is megvannak....[ Szerkesztve ]
-
Rusi
senior tag
Úgy látom, senki sem vett észre egy apró, ám elég fontos momentumot, úgyhogy mégegyszer leírnám: a Samsung Galaxy S II LTE tavaly novemberben került piacra (igen, ez egy európai piacra szánt készülék, ezért is kapható többek között Svédországban hivatalosan, az ottani Samsung honlapon is fent van). Hozzánk most jutott el, és ugye csak szürkeimportban, GSM boltokban kapható. Ez és az LTE a két fő oka a magas árának, ami szintén le is lett írva. Viszont azt is leírtam, hogy az árától elvonatkoztatva adom meg rá az Ajánlottat, azon egyszerű okból, hogy JÓ telefon. Nincs benne tízmagos proci, meg 10 giga RAM, meg 600 gigás SSD, mégis tökéletesen megfelel az igényeknek, adatátvitelben pedig tényleg csak a (nálunk, sőt egész Európában hivatalosan nem kapható!) One XL lehetne az egyetlen ellenfele. Csak épp a One XL 2012 májusában került piacra, ami erős fél év különbség (és akkor a Sony Ion mikor is jött? És akkor mikor jelent meg az ICS?. A One XL ellenfele az S3 LTE verziója lesz, ami igazából már létezik, csak épp abból nincs még EU változat. Jah, az meg csak mellékes, hogy a One XL alapból nem EU frekvenciákon viszi az LTE-t, szóval bukó.
Megint előhozzátok ezt a "támogatásból élünk" dumát, ami ugyanolyan unalmas, mint eddig volt. Nem a gyártók támogatásából tartjuk el magunkat és legfőképp SENKI nem fizet nekünk azért, hogy "finomabb" cikkeket írjunk bizonyos márkákról vagy termékekről!
Mobilaréna (2010-2017)
-
NomadND1
senior tag
Nem csak közhely, de nem is lenne helytálló kijelentés :-)
Ha összegeznem kellene akkor úgy fogalmaznék apró dolgok tömkelege. Kezdve a minden szó után tesz egy szóközt (beleértve a jelszavakat is), egy vessző miatt további három gombot kell megnyomni, a szövegbeszúrás egy mondat közepére rémálom kategória (célzol, böksz, és megkérdezi, hogy másoljam?), kapcsolat listánál windows érzés amikor telefonálni szeretnék, hívás után nem akarom újra hívni, vagy sms-t küldeni a hívónak, hanem szeretném már másra használni a telefont, de nem lehet, hívásnapló szintén windows érzés, a kies valami borzalom, röviden.....
-
sdd2
veterán
-
zack
nagyúr
Közhely lenne ha azt mondanám érteni kell hozzá, mint mindenhez.
Mi volt a gond? Csak mert én még sosem kerültem ehhez közeli állapotba sem, pedig január óta nyúzom.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
maki12
senior tag
Ajánlott ez?? Nagyon,de nagyon nem értek eggyet....
HTC U11 & Nikon D5300
-
Đ10Đ4
aktív tag
Szerény személyemnek úgy tűnik, elcsépelték az "SII" idillt.
Nekem azért tetszik és szép is volt az SII még ki nem jött az SIII.
De most ez hogy, SII LTE.. Hát..pl.: Nokia n95 és n95 8Gb..
Olyan apróság miatt adták ki ezt a telefont, hogy, szerintem nem éri meg ki szállítani se mert kutya nem fogja venni. (itthon, már ha forgalomba kerül - ahogy, láttam itthon nem - tehát ez itthon nem kutya.)
Kint viszont ahol van LTE, is rossz döntés volt ezt ki adni, inkább az SIII -ba kellet volna ezt rakni. Nem még egy SII "prototípust" ki adni..Szerintem..
Dió
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
zack
nagyúr
S2 azért nagyon ott van. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Samu fan.
Talán az utóbbi évek egyik legjobban sikerült telefonja.
Lehet hogy csak véletlen, mert az S3 szerintem nem lett ilyen jó, de azért nem hinném hogy nem értenének hozzá.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
NomadND1
senior tag
Eddig nekem nem tűnt fel, de a mostani plecsnin azért felvontam a szemöldököm....
Ettől függetlenül úgy gondolom remek munkát végeznek, és szinte mindig korrekt minőségi tesztet csinálnak.
Régebben nagyon tetszett, hogy akár egy aktuális csúcsmodellre is rámondták, hogy ez vacak. Az utóbbi időben mintha csappant volna a bátorságukDe mint tudjuk, hogy ők is pénzből és támogatásból élnek.
A Samsung nálam egyre inkább bóvli kategória....
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Szerintem is eléggé elfogultak a Samsungok irányában, pedig tiszta szégyen amit az utóbbi 5 évben produkáltak, sőt, talán be sem kellett volna szállniuk a telefoniparba, mert nem igazán értenek hozzá látszólag...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
NomadND1
senior tag
x-ik apple utánzat a Samsungtól. Hihetetlen, hogy mennyire nem tudnak saját külsőt adni a telefonjaiknak..., árban legalább már közelítenek. Csak hát ugye a minőség....
-
hurrikan
addikt
Ion oda vissza nyakon csapja minden tekintetben, ugyan ezzel a hardverrel, 25-30ezerrel olcsóbban, ráadásul fém házban. Jobb és nagyobb kijelzővel, akksival, kamerával....
Érdekes módon vannak itt néha osztályozva a telefonok xD hogy ez kap plecsnit az meg nem. Az volt a gondotok az Ionnal hogy arra még most jön az ICS mert a Sony előbb a tavalyiakat frissítette, az Ion meg február óta piacon van, még ha itt nem is akkortól. És ezen miért nincsen akkor ICS? Mert a Samsung is 11tavalyi modellt frissített előbb?
Ja és Mi is teszteltük, nálunk a SIM ajtóval semmi gond nem volt az Ionnál, ott más volt a ludas, nem az ajtó.
Erről ennyit, abszurd
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz pingponglada #64 üzenetére
Aki kifizet 20k huf-ot havonta 40gb netre, annak ez nem akadály. Mellesleg 154k-t one xl-t kapsz, lte, S4-es proci, ics, jobb kijelző.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
blackmajesty
aktív tag
válasz pingponglada #64 üzenetére
Itthon hivatalosan nem forgalmazzák.Ezért ennyi az ára. Ha hivatalosan is forgalmaznák, biztos, h ésszerűbb lenne. A telefon ettől függetlenül megkapta az ajánlottat, mert a kategóriájában megállja a helyét. Azt pedig írta Rusi, hogy nemsokára elkezdődik az ICS frissítése, így miért ne járhatna neki az ajánlott plecsni. És nem csak magyarországon élők olvassák a tesztet, aki pedig külföldön dolgozik, annak miért ne lehetne ajánlani a telefont?
-
pingponglada
csendes tag
2 kifogásom van a teszttel kapcsolatban:
- Az ICS hiánya szinte meg sem lett említve, míg egyes készülékek emiatt nem kaptak plecsnit, vagy rosszabbat kaptak mint amilyet érdemeltek volna.
- Elég régóta olvasom a Mobilarénát és a Prohardvert, de még egyszer sem láttam olyat, hogy egy olyan készülék, ami 3 pontot kap az ár/érték arányra, Ajánlott minősítést kapott volna. Ráadásul a cikk írója oda is írta, hogy nem annyira veszi figyelembe az eszköz árát az értékelésnél. Ilyet sem tapasztaltam még egyszer sem. Ennyi erővel viszont egy 3 milliós Vertunak lehetne Különösen ajánlott plecsnit adni. -
joey04
titán
drága nagyon, meg még ics sincs. ne is jöjjön már, inkább plusz 2 hónap, és JB jöjjön rá.
-
stbtamas
aktív tag
Kb felesleges készülék..
[ Szerkesztve ]
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
Rhino666
addikt
Fele ennyiért (sem)...
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
csaabz
őstag
Köszi a tesztet, egész jó lett a készülék!
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
kenwood
veterán
kar,h a szep szogletes formabol egy ilyen tucat,lekerekitett fos lett.
ugy nez ki mint egy zte/huawei
ace 2-nek is ugyanez a baja.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
batai15
félisten
Külsőre egy hányadék mint ahogy minden újj samsung. Egyedül a hátlap ami bejön.
-
DR.Balotelli
csendes tag
Azért így ajánlottat adni egy Magyarországi oldalnak, ami a elvileg a magyaroknak szól, kicsit necces. Meg az is h azért mert nem lehet kapni. Besétálsz a boltokba és veszel magadnak. 160E Forint felett ugye. Érdekes hogy az áráról el lehet ilyenkor vonatkoztatni, más telefonoknál meg rendszerint ez a fő probléma.
-
blackmajesty
aktív tag
Szerinted mi a fene az LTE, ha nem a Long Term Evolution? Egyébként a cikkben is van róla infó:
"Már csak azért sem, mert adu ásznak ott a háromsávos LTE. Sajnos minden igyekezetem ellenére ezt nem tudtam beizzítani, mivel a T-Mobile jelenleg csak a külön mobilnet előfizetéséhez adja a 4G-t. Azonban fontos tudni, hogy egyébként a készülék alkalmas az itthoni (és európai) LTE hálózatokra, mivel azokat a frekvenciákat támogatja, amiken már vagy hamarosan elérhető lesz a szolgáltatás. Egyébként LTE-n 100/50 Mbit sebességgel zúzhatunk, ami finoman szólva is durva."Egyébként ez a telefon tavaly augusztusi bejelentés, ha minden igaz: Samsung Galaxy S II LTE I9210
-
CivicEsi
senior tag
Tudja valaki, hogy ennek a telefonnak az aksija, egy sima mezei S2-be belemegy?
Mert akkor lehet vennék ilyen aksit inkább, mint a hülye kínai gagyi után gyártottakat.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Bambalazs
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Ezt valamilyen szinten sejtettem, mióta volt a túlforgalmazási botrány szinte kizárólag a sebességet veszik vissza. Akkor is paradoxon az elnevezés.
-
themebuilder
senior tag
Egyébként mi az oka, hogy itthon nem lehet kapni?
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Aureal
senior tag
Bírom ezeket a Mobilarénás cikkeket. Dobálóznak az ismeretlen rövidítésekkel (itt pl. LTE ami gondolom nem a Long Term Evolution megfelelője), de nem írnának róla egy sort sem hogy mi az (vagy legalább citálnák azt linkkel) és még ők a magyar vezető újságírás új generációja...
[ Szerkesztve ]
-
zsoma92
csendes tag
Akkor ez most lényegében egy S2 Plus, mint az i9001?
Formára szebb lett, bár sok értelmét nem látom a telefonnak. -
nincsisbéla
aktív tag
Jó teló, jól is néz ki, az ára meg...
Mentalita'
-
zelma
aktív tag
Az LTE és a 4.5-es kijelző jó, ez kellene.
Az ára ebben a formában sok. Ehhez az árhoz (bár még úgy is sok lenne) minőségi burkolat, HD felbontás és 4 mag, egy elegáns takaró az csatlakozónak, kameragomb, a hangnak pedig máshová kellene helyezni a nyílást.(Így viszont a Samsung saját SIII-nak vágna alá, de tuti nyerő lenne, olyan 130 ezer körül függetlenül!)
[ Szerkesztve ]
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!
-
socialkiller
tag
Hát az ára horror Meg 480*800 4,5"-on ez vicc Nekem 4,3"-on 1280*720.......
Üdv, Patrik
-
Orton96
aktív tag
Miért nem így néz ki a csúcsmodell?
-
zack
nagyúr
Ebben az országban ez a modell nem lesz életképes, de szerintem igazából sehol sem.
720p kijelzővel más lenne a helyzet...Esetleg S3-ból lett volna értelme kihozni pár hónap múlva LTE-vel, de egy alap verzióhoz képest majd 2x annyiba kerülő S2 LTE-vel biztos nem lesz életképes 2012-ben.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Recon666
Közösségépítő
Manapság elég sovány ez a felbontás 4,5"-hez.
-
Szelley
senior tag
Te melyik bolygón élsz...?! fórumról 2 embert tudok akik visszamentek gb-re...4.0.3 csak az elején volt szar (LPQ), de tulajdonképpen LP7 óta már mindent gatyábaráztak benne! 4.0.4 még ennek ellenére is ég és föld a 4.0.3-hoz képest, szóval kérlek szépen ne állíts baromságokat, és ne terjeszd ezt a hülyeséget!
-
hero01
csendes tag
-
wertigo1984
őstag
Köszi a tesztet! Elméletileg ez az amerikaiak SGS2-je? Kár a rádióért... de gondolom marketen van rá néhány rádiós program
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
kmarkk22
aktív tag
Engem tényleg nem az zavar hogy Te nem fikáztad le az egyébként simán jó szoftverét, hanem hogy más telefonoknál (nem Te) meg megy a fikázás össze-vissza, hiába be van jelentve hogy lesz rá ics. És tényleg nem elvakultságból, de leginkább s Sonyknál jön ez elő, de nem csak náluk. És ez megint csak nem a Te hibád kedves Rusi, csak megjegyeztem, hogy a többiek is lehetnének kicsit objektívebbek.
-
Rusi
senior tag
válasz Bambalazs #22 üzenetére
Úgy lesz korlátlan, hogy a 200 mega mellé megrendeled 990-ért az 1 gigás kiegészítő opciót. Ezzel egyrészt 1,2 giga lesz a havi kereted, másrészt megszűnik a MédiaMánia túlforgalmazási része és a keret meghaladása esetén csak lassítás lesz. Valamint az sem rossz dolog, hogy a 7,2 Mbit-es sebességkorlátot is kikapcsolják, így lehet hasítani akár 21 Mbit-en (ahogy tettem azt én is ezzel a telóval).
Mobilaréna (2010-2017)
-
blackmajesty
aktív tag
Szerintem az LTE-nek nem az a lényege, hogy a lehető legnagyobb adatforgalmat hozzam össze a telómmal, hanem az, hogy amit meg akarok nézni, azt gyorsan tehessem, illetve ha adott esetben egy nagyobb email-t akarok elküldeni, mondjuk van benne pár fénykép, adott esetben ez több MB is lehet, akkor azt ne percekig töltse fel a mobilneten. Nekem 500 MB van a csomagomban, sosem használtam ki, de nem azért, mert lassabb a netem, hanem azért, mert nem netezek annyit. De ne kelljen már többet várnom, ha megoldható gyorsabban is.
[ Szerkesztve ]
-
Rusi
senior tag
válasz littlelion21 #16 üzenetére
Direkt írtam, hogy az árától elvonatkoztatva adtam neki az ajánlottat, illetve az is le van írva, hogy igen, nagyon drága, többek között azért, mert itthon nem kapható. Most akkor azért, mert valami itthon nem kapható hivatalosan, de egyébként korrekt, komolyabb gyengeségek nélküli készülék, akkor az nem is lehet ajánlott?
Valamint az is le lett írva, hogy ez a készülék tavaly ősszel jelent meg, ezzel együtt most, 2012 közepén is megállha a helyét és pl. adatátvitel tekintetében abszolút élen jár.
A GB rendszer pedig egyrészt azért nem zavart, mert a Samsung már kétszer is megerősítette, hogy lesz rá ICS (ráadásul épp a következő napok, hetek során jön), másrészt nagyon jól működött ezzel is. Nem akadozott, nem fagyott, gyors és stabil volt.Mobilaréna (2010-2017)
-
Beri78
őstag
uhh, ez tényleg elég drága lett/lesz
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
menyhartlevi
aktív tag
Nexus 7 reklám:
http://www.youtube.com/watch?v=qqiSE-ukmgc&feature=player_embedded -
total90
veterán
Van, ahol jobb az ára... Pl. itt Németországban elég jó, azt hiszem, hogy havi 9,90€ a korlátlan, vagy a 3 GB-os annyi, nem tudom... plakáton láttam, de akárhogy néztem, nem is drága. Viszont szerintem felesleg... kinek kell mobilra akkora netsebesség?
A telefon viszont, szebb lett mint a sima meg az SIII, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
h3lios
addikt
Illetve a kedves cikk író(K)nak üzenem, hogy a cikk végi pontozás szerintem egy idő után annyira elévül, hogy egy egy éves telefon és egy vadi új összehasonlítása ezek révén lehetetlen. Az adott pontok, mindig az adott korszak szintjéhez viszonyulnak, itt pl. a teljesítmény a legjobb példa, tavaly egy SGS2 ebben a legjobb volt, de idén már csak erős közepes. Ha valaki jelenleg rápillant mondjuk egy értéktáblázatra rendesen ráncolhatja a homlokát.
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Én még mindig csak nevetni tudok azokon akik habzó szájjal követelik az ICS-t. Emberek, fogjátok már fel, hogy a gyártók, pláne a Samsung annyi szir-sz*rral telepakolja, hogy lassabb lesz mint a GB.
A jelenlegi S2 tulajok közül jó pár jelezte már, hogy inkább GB-t használ a Hivatalos Samsung féle 4.0.4 helyett. A CM9-et ne keverjük bele ebbe a történetbe, az teljesen más megoldás...B-tag: H3lios#2825
-
littlelion21
addikt
Egy hazánkban hivatalosan nem is kapható (konkurenseihez mérten) drága készülék és ajánlott? Hátizé'...Te tudod.
-
bagkri01
őstag
Az ára nem semmi
Amúgy jó kis teló ez ics ide vagy oda, bár ennyi pénzért elvárjató lenne. Na meg kijelző felbontása, 480*800 szerintem max 4,2"-ig OK.
Az LTE meg kicsit túlzás Magyarországon, mikor az én lakhelyemen még a 3G-t sem képes kiépíteni a t-mobile.samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
raulicio
senior tag
Az egy dolog, hogy rémeket látsz és egy bizonyos márka iránti rajongásod teljesen elvakít, de hol itt az új telefon??? Mert ez az LTE-s csoda bizony nem új. Amúgy, ha kihoz a Samsung mostanában egy új telót, amit azért nem a legalsó szegmensbe szán, joggal lenne elvárható az ICS.
-
endib
tag
Jó jó, meg szép is, de ennyit egy telefonér
-
kmarkk22
aktív tag
Ha a Sony merészel kiadni GB-del okostelót, úgy hogy tuti jön rá ICS, és az alap GB is röccenés mentes, elküldi a cikkíró melegebb éghajlatra és 100x felhozza negatívumként.
Bezzeg ha a Samsung kimer hozni egy GB-es telefont ami tesójára egyébként már rég kint van az ICS, akkor ott csak 1x megjegyzik, hogy ugyan GB fut rajta de semmi baj... Az összegzésnél sem szidják le miatta...
Én ezt nem értem Vagy ez cikkíró függő?(#9) aram01
nem én vagyok elfogult, mert megértem hogy baj ha fél évvel az ICS megjelenése után sincs egy telefonon az, de akkor ne csak az egyik gyártót szidjuk már... Olvasd el mondjuk az Xperia go vagy akár az Xperia U tesztet, és nézd meg hányszor említik és milyen súlyossággal az ICS hiányát.[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Jó cucc de a szokásos gond van vele.........
All→M8
-
MrPetya19
addikt
Engem az lepett meg, mikor váltani szerettem volna telón GoNet L-ről(2000huf, 500mb) Aranykártyás relax&net m-re, de pont aznaptól nem volt elérhető telóra. (2000huf 2gb) Azért kellett volna ennyi adatforgalom, hogy tudjak netet adni a tabnak.
-
sdd2
veterán
Ne ezt nézd. pl T-mobile mozaik xs díjcsomagban van 200MB korlátlan net, ezt netroll kiegészítővel havi 1000ft-ért 1GB-al bővítheted és gyorsítják a netet is. Azért 1,2GB bőven elég telónetre hisz ahol van wifi úgyis rácsatlakozól.
Köszönöm a tesztet Rusi, jó teló, a cikk mégjobb
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
MrPetya19
addikt
Rusi nagyon tetszett a teszt, főleg azt szeretem, hogy a kamerás részt mindig jó alaposan írod meg, és a funkciókat megfelelő mennyiségű képpel demózod.
-
Cathulhu
addikt
Vajh mi értelme az LTE-nek egy olyan országban, ahol 100 MB internet 1000 Ft?
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
tresh
veterán
Kinézetre nagyon jól sikerült csak ez megint nem nagyon fog hozzánk eljutni(hivatalosan)
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
Na végre erre vártam, olvasom is
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Nyomtató topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Politika
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest