- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
De az ára sem ugyan az... fele.. nemde? +víz, ütés, porálló....
Mindegy, én nem akarok veletek tovább harcolni.
Egy Sonynak úgyis 10x annyit kell letennie nálatok az asztalra mint egy Samsungnak. Akárhogy is védekeztek kézzel lábbal ez így volt mindig és így is maradt, meg lesz is.
Nem vitázom erről tovább. Szerencsére rengetegen látják még ezt így rajtam kívül.
Csak nézd meg a frissítésekről szóló videókat... ott is ki lett kétszeresen lehúzva..... csak azt tudm leírni amit ott is...""Meg kéne végre érteni az állandó Sony lehúzások helyett, hogy előbb 11tavalyi modellt frissítettek. Ők sem rendelkeznek korlátlan erőforrásokkal, és mivel 2011-esekből több volt a piacon, előbb azt frissítették le. Nem pedig a 2012-es első félévi modelleket amiknek a fejlesztése GB-en folyt. Egy telefont kifejleszteni nem 2hónap nyilván. Nem tudták egyszerre a tavalyikat is frissíteni meg ezt is átütemezni. Mutassa már meg valaki melyik gyártó frissített le 11tavalyit a naprakész ideji modelljei mellett???? Tisztelt Samsung párti Mobilarena szerkesztőség. Egyre látványosabb amit csináltok."""
egyszerre mindennel senki sem tud foglalkozni, még a 10x akkora Samsung sem. Akkor a Sonytól miért várjátok el?
Nem úgy volna korrekt a tesztekben hogy okés később jön rá ICS ejnye bejnye, de a Sony előbb a tavalyi modellek korrekt frissítésére koncentrált a többi gyártóval ellentétben, tehát el lehet neki nézni, nem húzzuk le emiatt a készüléket, főleg hogy így is teljesen korrekt a szoftver rajta..Jó tudom a bilibe lóg a kezem. Ez itt a MA.
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
És akkor az Ion miért is nem lett ajánlott?
-LTE(jó nem az itthonit kezelő, egyelőre)
-Ugyan úgy nem hivatalos itthoni, ennyi erővel ez is lehetne 160
-Fém ház
-Nagyobb kamera, EXMOR
-Ugyanúgy S3-as SOC
-Ugyan annyi RAM, tárhely, bővíthetőség
-Nagyobb méretű és felbontású kijelző
-Nagyobb akksi
-30ezerrel olcsóbb
-ICS nincs rá, de eme Samsungra sincsJa mert letörtétek az ajtót? Boccs....
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Kamera azóta javítva friss szoftverben, 1buildon át volt rossz. Az sem mindenkinél, rengeteg dologtól függ hogy éppen milyen képeket lő egy telefon, de ezt ti is tudjátok jól. Nézzetek meg bármilyen külföldi Ion tesztet.
Tudom, hogy melyik milyen LTE-t kezel. De az Ion nem ezért nem kaphatott ajánlottat szerintetek...
Hanem az ICS hiánya és az ajtó miatt. Utóbbit rajtatok kívül senki sem észlelte. ICS meg Itt is hiányzik, 30ezerrel drágább is, kijelző is rosszabb, anyag is +egyéb dolgok. Tehát ha összehasonlítjuk, ha kezeli ha nem a hazai LTE-t az Ion, sokkal inkább kiérdemelt volna egy ajánlott plecsnit, mint ez itt 160ezerért...
És én ezért írtam amit írtam. Nem a teszttel, nem a Samsunggal, és nem is veled van bajom, csupán nem értem az értékelést, mert az Ionnak sincs több negatívuma mint ennek, sőt....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
kenwood
veterán
" és ugye csak szürkeimportban, GSM boltokban kapható."
biztosan szukseg van ilyen cikkekre?
tobbszor is lattam mar,h olyan helyrol kaptatok a teszt telefont,akik nem csak szurkeimportosok,de adocsalok es abszolut tisztessegtelen piaci magatartassal dolgoznak.
gondolok itt azokra,akik nagyker ar alatt hirdetik a keszulekeiket es a helyszinen derul ki,h a vadiuj mobilhoz nincs doboz,kiegeszitok es a garanciat is egy altaluk kitoltott a4-es papir kepviseli.lehet,h az orszag legnagyobb mobilos portaljanak erdemes lenne meghuzni egy vonalat,ami ala nem mennek le.talan a komolyabb hirdetoket az ilyenek is tartjak tavol.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kmarkk22
aktív tag
Engem tényleg nem az zavar hogy Te nem fikáztad le az egyébként simán jó szoftverét, hanem hogy más telefonoknál (nem Te) meg megy a fikázás össze-vissza, hiába be van jelentve hogy lesz rá ics. És tényleg nem elvakultságból, de leginkább s Sonyknál jön ez elő, de nem csak náluk. És ez megint csak nem a Te hibád kedves Rusi, csak megjegyeztem, hogy a többiek is lehetnének kicsit objektívebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Durrogtass
- Egér probléma
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB / 6GB RAM Dual SIM LTE - Cloud Navy SM-G780G/DS
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest