Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beccyboy
aktív tag
Azért ez a hozzászólás is bíztató:
You still didnt see anything
there is more awesomness coming
Várom, mi lesz ebből -
vazzz
őstag
10.2 van fenn jelenleg, semmi bajom vele, van olyan, mint a 10.1. Ami zavaró, az a bejövő hívás bug, ami annyit tesz, hogy tök halk, de ha megnyomod a hangerő fel-le gombot hívás közben, akkor beáll normálisra. Amúgy minden ok vele, néha megröccen egy kicsit az animáció néhol, de kárpótol a gyorsasága. Egyeseknek gyorsan merül, nálam pegasusq/sio beállítással nem merül jobban, mint bármelyik jb. Panaszkodnak random hot rebootra, nálam nem volt ilyen, de elvileg az orvosság megvan rá, a deepest sleep state értéket a default 3-ról 4-re kell állítani.
-
Simba86
senior tag
a novathorral nincs gond, mert tudtommal az s3mini is remekül megy cm-mel, más kérdés, h a fejlesztők ott rendesen dolgoznak, nem úgy mint a "mieink"...
izomhod!
gyári samunál a szolgáltatós progikra gondoltam elsősorban...
a buherálás természetesen nem jár garivesztéssel, annyi, hogy ha gariztatni akarod, visszaállítod gyári állapotba és csókolom -
nelsonmanian
senior tag
-
Apunk
tag
Hát csak egy tippem van, hogy esetleg az miatt akadhat nekem a videó amit felvettem. Pedig már megpróbáltam majdnem mindent. Próbáltam az újabb buildeket köztük a mait is. De mindegyikkel akadt a videó lejátszás. A felvett videóknál. Ezért tippeltem, hogy az alapsáv miatt lehet. Most a LightJB-vel faintosan működik.
eastsider:
De az. -
beccyboy
aktív tag
Ó nemár! Egy részről nagyon örülök, hogy végre halad a fejlesztés, és kipróbálnám az ubuntut nagyon szivesen. Másrész viszont végre összeállt egy team, de mindenbe belekezdenek. Olyan jó lenne, ha nem apróznák el az erőforrásaikat, hanem egyszerre egy dologra tudnának kincentrálni, hogy az megfelelően működjön. Mert szerintem nem túl sok értelme van ezeknek a projekteknek, ha a mindennapi haszbálatra alkalmatlan a termék.
-
beccyboy
aktív tag
Köszi, hogy írtál, akkor van remény.
Még tegnap próbaképpen áttettem a deepest sleep state-t 5-ösre, lehet, hogy az volt a kínja. Most visszatettem 3-ra, eddig délután ok. Én is szívesen használom, egy s4 launcher, meg egy cm touchwiz theme, és még a kinézete is eléggé gyári lesz, ami nekem bejön. De a funkcionalitás, meg az extrák maradnak. Nagyon sajnálnám, ha meg kellene válnom tőle. -
törölt tag
Youtube HQ megy, ha PA preferencesben átállítod a layoutot az "alap"-ra (mármint, ami mondjuk egy cm-ben, vagy stock romban alap, tehát 360p/240dpi)
Ha a rom által beállított layouton vagy akkor csak kapcsold ki a hd-t és menni fog. (az persze nem HD, de a lényeg hogy lejátssza)
UI glitch mégiscsak van, de játékok közben már egyáltalán nem, rendszerben navigálva látszik csak, de alig észrevehető. (kis görgetéseknél látszik legjobban)
PA preferencesben ha app layoutot akar valaki állítani csak landscapeben tudja.
-
Nerd
aktív tag
Na akkor egy fel oras elmeny beszamolo:
Az eszlelet hibak ellenere a ROM sokkal gyorsabb mint a gyari. Jatekok tokeletesen futnak rajta. En egyelore fent hagyom, hasznalhatonak tunik, csak akkor nem erdemes felrakni a lenti problemak valakinek gondot okoznak.
Hibak:
- Youtube nem megy HD-ban
- Appok nem tudjak hasznalni a micet
- Erinto gombok nem rezegnek
- Video felvetel nem megy, meg a panorama is laggol -
-
Na megvan, DK rises: minimum fps: 11 avg: 13-16, max: 25 (persze ha felfele nezek
)
ROC: minimum: 27, avg: 32-35, max 37
MC4: kb ugyanaz mint a DK max par FPS-el tobb
Sports car challenge: avg 40+ max 47Amugy a jelentos laggmegszunes akkor kovetkezett be mikor csak kivancsisagbol az sd kartyara masoltam a jatekokat ott az alkalmazaskezeloben a gyari cuccal
Amit meg most se tudtam mukodesre birni ismeretlen okok miatt
... Nova 3, Gangstar rio
Na mit gondoltok? Realis vagy tobb kellene legyen?
Amugy melleklesen nem azert de az egesz rootolas is egy nagy warez szoval az egesz topikot be lehetne zarni, vagy tevedek?
-
törölt tag
Mondjuk a Galaxy S2-nél annyival jobb a helyzet, hogy az /mnt/sdcard alatt is egy fizikai sdslot van, amiben egy fizikai sd lapul, így egy egyszerű hw hacking alapon mehet a fizikai csere, és rögtön boldogságfaktor önti el a kedves felhasználót.
Valahol régebben linkeltem egy szétszedési sémát a mi telefonunkhoz, amikor a telefonon néztem, úgy tűnt nekünk nincs ilyen szerencsénk. -
törölt tag
Nem akarok beleszólni az áhitatba, de elérheti a célját, ha az external_sd mountpoint az a /mnt/sdcard alatti létező, és a dolog céljából hasznos mappára mutat?
Mondjuk ez nem könnyű, mert manapság leszoktak a fejlesztők arról, hogy a /mnt/sdcard/Android/data alá pakoljanak. Pedig oda bemountolva egy 8gigás sd-t, már javulna a helyzet. -
Jaa megvan csak at kellett masoljam a data-kat sdcard/Android/obb mert eddig sdcard/obb volt de amugy lenne egy irto nagy gond, meg egy oldalnezetes 3d-s motros jatek (Trial Xtreme 3) is jelentosen belassult
Tehat akkor ennyi? Beszoptam a 8gb-al es itt mar se memkari se swapolas se semmi se segit ugye? -
-
Jah és arra gondoltam még, hogy nem lehet megtrükközni, hogy mindkettőt internálnak lássa? Az lenne még e legegyszerűbb
Tehát:
dev_mount sdcard /mnt/sdcard 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0
dev_mount sdcard1 /mnt/sdcard/external_sd auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1
# Partion 8 of mmc0 is Internal sdcardNyilván kellene némi átírás vagy nemtudom egyáltalán működne-e de mit gondoltok?
-
Gery15
addikt
Tudom... a frissítés előtt nekem is csinálta nem is egyszer, de megnyugtattak akkor, hogy ez ilyen android betegség, ahogy te is írtad ezt. Ám a frissítés óta, mintha megtáltosodott volna a készülék, nincsenek fagyások, beakadások és ez a pattogó hang is megszűnt.
(#5895) Arvernia123: Lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Új Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5g Aurora purple 8GB RAM 256GB ROM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest