- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz
donat_sz #37027 üzenetére
illetve azért egyre több az 5 lett ROM is
pl CM11-ben egyedül a stock kamera SW-t kérném vissza... Fura SGSA után, hogy napi 2x 40-50perc net alapú navizás mellett + folyamatos aktív használat melerr is simán bírja az aksi több mint egy napot. hétvégén meg a 2-t..ja! vezetéknélküli töltőt csak ajánlani tudom hozzá, nekem nagony bejött
-
-
xAcidx
tag
válasz
donat_sz #23606 üzenetére
Talán azért nincs rá válasz, mert nem csak a rom-mal kéne szemezgetni, hanem részletesen elolvasni a leírást...
1 perc alatt találtam xda-n, a telefonunk CM 10.1 Nightly topicjában...
Installation:
-Download the ROM from the link below
-Download gapps on http://goo.im/gapps
-Put the zip files on your SDCard
-Reboot on Recovery
-Wipe Data / Factory Reset
-Select "Install the Zip from External Storage"
-Choose CM zip file
-Choose GApps zip file
-Reboot to system -
Nerd
aktív tag
válasz
donat_sz #23556 üzenetére
En ezt hasznalom;
CM10.1-ben van par javitas a pachoz kepest:
- Mic mukodik shazammal, skypeban.
- egy ket plusz javitas tuti van a pac romhoz kepest.
- mass storage mukodik (bar nekem ezzel sincs gond, a pac romot latja a linux)Elvileg a pac rom is hamarosan megkapja a CM10.1-es javitasokat.
PAC romot en le fogom cserelni majd 10.1-re, ha majd lesz tobb lenyegi javitas. Nekem halo, pie, es az alkalmazasonkenti dpi allitas nem kell... Igazabol ha nem talalkoztal meg ezekkel lehet, hogy zavarok is lesznek elsore...
Felrakas: [link]
-
Roxkex
senior tag
válasz
donat_sz #23559 üzenetére
Hát én olyat találtam hogy : USB internetmegosztás . Telefonnal nem a mobil netet akarom megosztani a számítógéppel ,hanem az itthon lévő netet akarom megfogni a telefonnal és arra rá castlakozni géppel ( mert a kábelem tönkre ment :S) Tehát a telefon lenne a wifi adapterem a géphez.
És a gép hiányol egy RNDIS nevű cumót , azt honnan lehet megszerezni ? -
törölt tag
válasz
donat_sz #20925 üzenetére
Csak a cm10.1-el nem tudsz telefonálni, és nincs semmiféle hang vagy videólejátszás
Illetve egyéb problémák sokasága, kamera sem megy benne, stb.. És a fejlesztéssel is teljesen leálltak
Én azt nem értem, hogy miért nem javítják a vsync hibát. (mind2-ben jelen van) Sokat dobna a használhatóságon.. -
skifekete
senior tag
-
vazzz
őstag
válasz
donat_sz #17758 üzenetére
1. igen
2. igen (+ milyen tokot + milyen fóliát + miért karcolódik a kijelző + miért merül, ha nem használjuk + ha nem használjuk, akkor minek veszünk okostelefont + hogy kell kernelt/romot feltenni/rootolni és mi értelme van amúgy + hogyan cserélgessünk kétóránként sikertelenül romot, ha véletlenül sietünk valakivel valahová valamikor és beleesik egy kiskanálnyi vízbe kétszer a telefonunk)
3. nem -
eastsider
nagyúr
válasz
donat_sz #12585 üzenetére
fennvan tegnap óta!
hát szerintem van olyan gyors, smooth, mint a jellymod 2
csak nekem hiányzott abból a szürke statusbar, meg a samu ébresztő, ami tökéletesen bevált. aztán úgyis apexet használok (free, novából megvan a fizetős, de nagyon nem jön be..)
szerintem a deep sleep is helyrejött. bár lehet le kell törölnöm az ebay appot, mert zabálja az ébresztgetéseivel az akksit (egyelőre csak kikapcsoltam a notikat benne).próbáld ki, előtte csinálj revoveryben backupot, aztán meglátod...
egyébként a call delay nekem a K800-nál volt először jelen...
-
Carline
őstag
válasz
donat_sz #12426 üzenetére
Mentést csinálhatsz bármelyik romról, de abból nem fogsz szemezgetni.
Arra való mint a neve is mutatja, hogy visszaállíthasd vele a romot.
Egy szépen belakott rendszer ~1-1.5GB adatot tartalmaz.
Jó nagy microsd kártya ajánlott a telóba, ha több mentést is akarsz tárolni.
Egyébként ha 'tar' formátumban mentesz CWM alól a 'data.ext4.tar.a' és 'system.ext4.tar.a' fájlokat pc-n megnyitva láthatod a lementett /data és /system partició teljes tartalmát. -
donat_sz
senior tag
válasz
donat_sz #12335 üzenetére
hát a jellyMod a cocore 4.2-vel az eddigi leggyorsabb JB opció ami a telómon volt, ennek ellenére nem tetszik
pedig a nova luncher igazán személyre szabható, de valahogy negatív érzésem támad tőle valamiért, amit megmagyarázni nem tudok
mondjuk egyetlen konkrét bajom a gyári Email apk eltávolítása, mert a standard gmail klienst vhogy nem szerettem meg sose.. ennek ellenére kap egy esélyt... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
donat_sz #11783 üzenetére
Semmit. Kidobod az ilyesmit a telóról. Itt akkor van nagyobb baj, ha mellé még a kernel is rossz és nem elég, hogy ennyiszer felkel a teló, de fel is rántja maxra a procit mellé. Az ilyen kernelek jó gyorsak (mindig pörgős), viszont merül tőlük a teló, mint a Titanic.
Nyilván lehet trükközni, hogy a governor beállításokkal miként bánnak. A SmartAss v2 driver elég jó kis cucc az ARM kódúton.
-
skifekete
senior tag
válasz
donat_sz #11283 üzenetére
Root app deletet nyisd meg, azon belül válaszd ki a sysappot alul. Ebből a listából keresd ki a google szövegfelolvasót, és a samsung.tts-t. A samsung.tts nem fogja engedni elsőre, mert system összetevő, de ha bemész a beállításokba ott kilehet kapcsolni a védelmet. Miután kikapcsoltad, akkor törölheted (vagy fagyaszthatod)
-
skifekete
senior tag
-
flash-
veterán
válasz
donat_sz #10949 üzenetére
hát azt vettem észre hogy amikor youtube videót nézek telefonon akkor a könyökömet a hasamhoz-oldalamhoz szorítom,így magasabban tartaom a telefont,és igy kb 16 cm re van a szememtől.
haz az ölemben van akkor valóban 50cm
nyilván a távolságtól függ a felbontás,az hogy a szem milyen messze van a kijelzőtől. -
-
skifekete
senior tag
válasz
donat_sz #10656 üzenetére
De kell, viszont én mindenképpen ajánlani tudom neked a rootolást, főleg ha csökkenteni akarod a mobiladat forgalmadat, vagy elakarod tüntetni a gyári szemetet. Egyébként rootolni elképesztően egyszerű ezt a készüléket, elképzelésem sincsen, hogy milyen módon lehetséges elrontani.. talán ha menet közbe kiveszed az aksiját de amúgy lehetetlen. Ha érdekel akkor privátban elmondom hogyan kell
-
sheep
addikt
válasz
donat_sz #10617 üzenetére
én kiessel vagy fél órát szenvedtem mire felismerte
én a következőket próbáltam:
-kiest a legfrissebre frissíteni
-telefon usb-kábelével csatlakoztatni (van olyan usb amit nem szeret)
-többféle usb csatlakozót megpróbálni (alaplapi a legjobb)
-mpt/nemtom milyen usb beállításokat váltogatni mert csak egyikkel működik
-usb debugging/hamis helyek ki-be kapcsolgatásbár gondolom akkor te is próbáltad már ezeket. Win7 64 bit van nálam és végül működésre bírtam
-
Acef
addikt
válasz
donat_sz #10598 üzenetére
Orosz JB-t használsz, és nem ROOTOLT a telefonod?
Kies-el a legbiztosabb, hogy nem téglázod a telt. Programokat nem kell lementeni, nem töröl semmit, ha jelenleg JB-t használsz.restart a pc-n,
kies-t elindítod
kise-en a frissítések keresésének engedélyezése
telefonon restart, és semmilyen utasítást ne adj !
hátsó usb port használata
felismeri, jelzi, hogy van új szoftver, engedélyezed, stb... -
Carline
őstag
válasz
donat_sz #10514 üzenetére
Hát a JB ébresztőjét nem használtam, mert Titaniummal visszatettem rá a megszokottat és az ébresztési időpontokat is visszaállította.
Akkor ott sw probléma lehet.
Blade 1-nél mindenféle romot használtam és némelyikkel a gyári ébresztő nem működött rendesen. Olyat csinált mint amit te is leírsz. Megnyikkant az ébresztési időpontban ~1-2 mp-re és utána csendben maradt. Ott build.prop -ban lehetett orvosolni a hibát (ne kérdezt mit és hogy mert nem emlékszek).
De ha ezt nálad a stock JB rom csinálja, ott más lehet a hiba.tomiii007
Én próbáltam megnyitni a mellékelt négy képet, de nem fogok azért reggelni sehova, hogy megnézzek pár képet.
Error (403)
It seems you don't belong here! You should probably sign in. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home. -
Carline
őstag
válasz
donat_sz #10498 üzenetére
Régen GB alatt csinált nekem is ilyet Jetmodnál az ébresztő.
Azóta használom a Smart Alarm Free progit, amiben pl. a kiválasztott csengőhangot a beállított hangerővel le is lehet tesztelni aktiválás előtt. -
bazsi04
csendes tag
-
donat_sz
senior tag
-
Acef
addikt
válasz
donat_sz #9127 üzenetére
1. Orosz JB fent igaz? 2. a tel. Saját kábelét használd, lehetőleg a hátso aljzatot! Kies indít telt. csatlakoztatod. Lehet próbálni a csatlakozási hiba elhárítását. Kies és a PC újraindítását.. A telefonon ne futass semmit! Türelem! Szinte sekinek nem ment azonnal! Nekem sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest