- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Yettel topik
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolson
senior tag
Nekem úgy kapott egy elég mély karcot, hogy nem volt semmi a zsebemben. Este elmentem otthonról, semmi nem volt rajta, reggel mikor haza értem, már volt és kb kétszer vettem elő. Bár be voltam b*szva, szóval lehet, hogy valami mégis törté t...
Amúgy pont, hogy a porszemektől fog megkarcolódni. Nézz meg mikroszkóp alatt egyet, és megtudod, hogy miért.
-
sheep
addikt
nekem 3 éve van okostelefonom, és az összes gg-s volt (kivétel a live walkman). Már az elején a defy-m összeszedett egy kisebb karcot a zsebemben, igaz csak fényben lehetett látni de akkor is zavart. Azóta veszek rá fóliát.
Én nem akarok senkit rábeszélni, de manapság már olyan jó fóliák vannak hogy abszolut nem látszik és azt a pár száz ft-ot simán megéri nekem hogy ne legyen karcos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kedvenc zene a mai napra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Chrome
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged