- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kiskeni
aktív tag
Egyébként azt a traktorhangot sem értem... Sokszor csináltam már próbahívást, egyik Domino Day szerdán pedig a kedvezményt kihasználva vagy 10 perces hívástesztet csináltam úgy, hogy tesóm beszélt az én telómról, én az övéről, mégsem tudtam soha előidézni ezt. A hang (4G Hang nélkül akkor még) jó volt, tesómnak nem volt traktorhangja a telómról még egy apró pillanatra sem. Mindezek ellenére persze belefutok ebbe hébe-hóba, hogy a hívott fél traktorhangra panaszkodik.
-
kiskeni
aktív tag
Nem igazán van lehetőségem másik telefonban huzamosabb ideig lepróbálni, a VoLTE-t meg pláne nem tudom. Az itthoni inaktívnak mondható telefonok egyike sem 4G Hang-képes, pedig kíváncsi lennék azoknál csinál-e ilyet, hogy random valamikor hívás közben benyögi az "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható" szöveget VoLTE használata közben. A traktor hangot meg azért nem tudom tesztelni, mert azért nem végtelen az egyenlegem egyrészt, másrészt ez a hiba nem mindig bukkan fel, tehát mindenképp hosszabb ideig kéne más telefonban használnom a SIM-emet.
-
-
-
dkovizoli
addikt
-
dkovizoli
addikt
Még a Huawei-en is megvagyok lepve. Esetleg a dual simes verzióknál tudom elképzelni, hogy független. Igaz a szolgàltató oldalán még ott, azoknál is az szerepel, hogy csak saját simmel működnek. Én utoljára a nexus 5-ről tudom, hogy függetlenül adták, mert azt a google nem engedte, hogy hálózati zárral lássák el.
-
kelly416
veterán
Köszi. Igen, ez volt az egyik oka, hogy kérdeztem a vevőszolgálatnál, mert éppen nem volt webshop kedvezmény, két napja meg emlékeim szerint tízen párezer lett volna. Arra mondta a csaj, hogy érdemes több MM-ot megnézni, mert máshonnan szerzik be, lehet, máshol nem is ennyiért van kint. Erre kérdeztem a garit, és őszintén meglepődtem a válaszon, mikor az általad idézett részt én is olvastam. De úgyis MM webshop-os megrendelés lesz ha megint bemennek 160 alá, csak nem tudom, várjam-e ki az S10 megjelenését, hátha olcsóbb lesz az S9, vagy nem jelent semmit, inkább csak egy újabb online akciós időszakra várjak?
3mb3r:
Köszi, meglesem.Sungoo:
Neked is köszi, meglesem azt is. -
doooo
veterán
A kamerák "potenciálját" nézik, de a valós képességeket, vagy ha úgy tetszik, a végeredményeket, nem igazán... Mármint sokat ér ha papíron valami extrának tűnik, de aztán meg a valóságban egy kevesebb pontot kapott készülék is sokkal jobb képet "tesz le az asztalra"... Én ezért nem hagyatkozom rájuk. Sok mindenre lehet képes valami, attól még nem biztos, hogy használni is tudja őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest