- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistar
tag
Sziasztok!
Az S7 Edge-ről S9 Plus-ra váltottak tapasztalatai iránt érdeklődöm.
Azonos felhasználói szokások mellett üzemidő szempontjából mi a különbség?Köszönöm!
-
Linkin1994
senior tag
Nem sokára jön az októberi security update
remélem lesz benne azért valami más is [link]YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Reverting
őstag
válasz Fitzgerald #12697 üzenetére
Enyem is T-s, de en is ratoltam a fuggetlen romot... es ha csinalsz teljes gyalut akkor valszthatsz h mit szedjen le a samu cuccai kozul is...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Tiger.
nagyúr
válasz HawerKing #12695 üzenetére
Animáció felesen van.
Nem gyári, vagy is félig, Badlock nevű appban van.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
HawerKing
őstag
válasz Tiger. #12694 üzenetére
Ezigen, mintha fel lenne gyorsitva a video (tudom hogy nincs) repeszt, talan a Fejlesztoi beallitasoknal levitted az animaciok idotartamat 0ra ? anno S5 met igy gyorsitottam
1kerdes az Alkalmazas valtod ugye nem a gyari???
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Tiger.
nagyúr
S9 , na ez már jó sebesség, sokat fejlődött.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
HawerKing
őstag
Ha esetleg valakit erdekel: öreg S7Edgemet kb ugyan olyan magasról ugyan ara a csempére (mindig a rohadt konyhaba ) ejtettem le, jó ok tudom hogy nem pont ugy esett mint az S9 em, de akkor is.... S9en karcolás sem lett S7edge pedig.... ime:
Ugyhogy csak fejlodott a gg
Ja és ne gyertem a tok - fólia kombóval, továbbra is rühellem, inkább törjön el minthogy takargassam ezeket a szepsegeket s ugy hasznaljam... szep eletet megelt folia tok nelkul is es mindig premium erzes volt kezbe venni
[ Szerkesztve ]
-
_Flood_
aktív tag
válasz Fitzgerald #12688 üzenetére
Telenorosomat én is cserélném független romra. Azt tudom, hogy a kartyafüggőség megmarad, de az nem baj. Tudnátok nekem egy linket adni ahol a folyamat szájbarágósan le van írva?
-
ZGO
tag
válasz Mr.Chow #12685 üzenetére
Hali!
Az a "mycolorscreen" volt, és rengeteg inspirációt lehetett onnét gyűjteni. De ahogy én is most próbálok utánanézni, sajnos az oldal üzemeltetését befejezték 2015-ben Kár érte... FB oldalukon írják.Alternatívaként talán az "XDA-Developers" oldalt ajánlom, ahol érdemes keresgélni, vagy az itteni "Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!" topikot Itt is vannak jól elkészített témák.
Üdv!
-
Reverting
őstag
válasz Fitzgerald #12688 üzenetére
Megmarad minden... de jobb ha utanna egy gyalulas... es ujra belakni...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Fitzgerald
veterán
Ha Odinnal független romot flashelek Telekomosra, ugye van olyan opció hogy megmaradjanak az adataim/beállításaim?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Chow
tag
Sziasztok! Régen volt egy weboldal ahol több tízezer féle témának a screenshotja felvolt töltve, és mellé irva h melyik launcherrel lett csinálva, meg különböző logo appok neveit is feltüntették egy-egy mellett.Nem emlékeztek melyik weblap volt az?
iPhone 14 Pro
-
kopidu
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,az s9+ telefonom ne hajlandó frissíteni júliusba vettem azóta nem frissített, manuálisan próbáltam de szerinte naprakész,pedig azóta több frissítés is kijött. A telefonon gyárilag szingapúri csc volt,beleraktam a telenoros kártyákat XEH re váltott. -
Zlika
aktív tag
válasz N@idia #12682 üzenetére
Nekem akkor csinálta mikor átköltöztettem kábelen a dolgaimat az s7-ről, utána elkezdte mindkét telefonon feldobálni, de két három password reset majd egy sikeres bejelentkezés megoldotta. Legalább is az s9-en, az s7-en még pár napig valamiért láttam néha felbukkanni majd ott is elmaradt.
-
N@idia
őstag
Már megoldottam a gondot pc-n beléptem a samsung accountba amit tegnap még nem engedett ma megpróbáltam és sikerült belépni és utána már telefonon is beengedett egyszerűen nevetséges, hogy ehhez 1 napig kellett szarakodni
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
-
Revesz
aktív tag
válasz LoGeN90 #12677 üzenetére
Papírforma szerint gyorsabb mindenben az exynos, csak szarul van ütemezve...és így lassabb[processzor összehasonlítás.]
[ Szerkesztve ]
-
Bandit79
aktív tag
Nagyon nagy ...
[link] -
Revesz
aktív tag
A Note 9-re érkezik kamera frissítés ami sok jó dolgot ígér, vajon mi is megkapjuk majd? Ugyan az a kamera...és bízom benne, hogy nem tartja vissza direkt a samsung.
Remélem az android 9.0-val végre szabadjára engedik majd ah exynoa procinkat, hogy ne a 845 mögött kullogjon 30%-kal amikor pont annyival lenn gyorsabb ha jól lenne ütemezve.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz csorbajeno #12658 üzenetére
Nem tudom miben segit az ha képet csinálok róla, ugyan azt fogod látni, mint amit leirtam, hogy mi van.
Ezt a feldolgozási hibát akkor irja, ha megadom a jelszót és be akarok lépni, valamiért nem lehet és állandóan csipog a telefonom, van hogy percenként csinálja amikor valamilyen értesitésem jön, akkor egymás után 4x 5x is csipog hogy lépjek be. Eléggé idegesitő és sajnos nem tudom kikapcsolni sem valakinek van erre ötlete ?[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
Fix ejjszakai mod van a bemutatoban, amugy nekem sem annyira... varni kell meg a rendes kinezetre...
-
Zlika
aktív tag
válasz Linkin1994 #12668 üzenetére
Ez a kinézet nekem nem pie'a. :/
-
Linkin1994
senior tag
Egy kis Pie
[link]YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Mr.Chow
tag
sziasztok! Venni akarok egy s9-et, az lenne a kérdés, hogy 4gb ram elég pl. ha fut a gps,spotify,facebook,chrome akkor elbír ezekkel lag, ujratöltés nélkül? vagy kell a 6gb ram, ami ugye s9+ van csak?
iPhone 14 Pro
-
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek.Mai napon lett egy új sima 9 remekművem. S7-et váltott, mert szegény már nem bírta a sok rom cseréket.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Tiger.
nagyúr
Akkor rossz a megfigyelőkéd, én videót is raktam fel anno.
Az egyik aminél láttam, ha képeket keresel és jobbra tekersz az ujjaddal, pl egy játék nevét be írod, vagy amikor a hardverapróba jelentkezel be, észre vettem, hogy semmi animálás nincs úgy dobálta be az ablakokat.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz alcapone386 #12659 üzenetére
Ez igaz, de mivel engedélyt adtál neki a kisegítő lehetőségeknél, igy lagol rendesen a crome alatt a telefon, én már néztem. Sőt az u11 is úgy viselkedett, amint a kisegítő lehetőségnél kapott akármelyik programtól engedélyt a chrome halott volt.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Ha esetleg valakit érdekel a bixby gomb átállítása: BxActions app szépen teszi a dolgát. Végre bixby offolva és kamera hosszú nyomásra indul. Usb hibakeresés bekapcsolása szükseges es PC amíg egy exet lefuttat az ember.
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Egy kis segitség kellene azt irja a telefonom, hogy a Samsung Account kapcsolati ideje lejárt lépjek be. Nos ezt meg is tenném csak amikor beirom a jelszót utána az a hiba fogad hogy a feldolgozás meghiúsult. Annyira nem zavarna ez csak 3 percenként csipog a telefon és már nagyon unom kikapcsolni se lehet
-
Bathalsar
aktív tag
válasz Fitzgerald #12655 üzenetére
Felvettem az eseményt 30 fps-sel, mert nagyon jól jöttek a fixált beállítások. (Utálom azt a hatást, amit menet közben állítgatott fehéregyensúly vagy ISO okoz.)
A csökkentett fps számot leszámítva a mikrofonnal jól együttműködött, de cserébe a gimbal egy része néha belelóg a felvételbe. És még rá sem tettem a nagylátószögű objektívet..
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
Fitzgerald
veterán
válasz Bathalsar #12634 üzenetére
Azt észre sem vettem még. Mondjuk csak egyszer videóztam eddig pro módban, hogy 1/120-as záridővel kompenzáljam a gimbal mozgását, mert azt olvastam a refresh rate kétszerese kell záridőben, ha nem akarja az ember hogy oldalra mozgásnál töredezzen a kép 1 tengelyes gimballal. De akkor kipróbálom 30fps-el 1/60-al.
-
csorbajeno
veterán
válasz alcapone386 #12650 üzenetére
Attól en is tartottam, de valóban jó, épp ott van ahová az ujjamat teszem támasztás céljából, így mire kiveszem a zsebemből már fel is oldja magát. Már az a szokatlan, ha nincs ott...
-
Revesz
aktív tag
válasz juhaszroli #12651 üzenetére
Folyamatosan mozog, ha aktív a home gomb akkor az is elmozdul jobbra-balra.
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Biztos volt már, de nem találtam választ a kérdésemre: az always on display csak a kijelző be és újbóli kikapcsolásakor változtatja a helyzetét, vagy folyamatosan? Nem vettem észre, mostanában kezdtem használni. A beégéstől tartok, korábban kérdeztem is hasonlót.
Köszönöm!
-
alcapone386
őstag
válasz csorbajeno #12644 üzenetére
Igazábol s7edge tökéletesen megállja még ma is a helyét. Eszembe sem jutott volna váltani, ha nem megy tönkre. Bár 1 nap használat után annyira nem is gáz ez a hátlapi ujjlenyomat olvasó. Egyedül ettől óckodtam, de egész gyorsan megszokható. Nem rossz ez a s9plus
-
alcapone386
őstag
válasz Zsozsoka 74 #12646 üzenetére
Én ezt használom: link
Simán telepíted, gyári youtube letilt és működik minden Google belépeshez microG szükseges: link[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Samsung account elkezdett értesítéseket dobálni,hogy a kapcsolat lejárt..Hiába írok be jelszót,új jelszót kérni nem fogadja el....Hogy tudom kiiktatni,mert már a foldhoz vágás szélén járok....
-
Zsozsoka 74
senior tag
Tud valaki segíteni abban hogy nekem még a 12. 42.59 you tube vanced van fent ami könyörög hogy frissítsem de ha rányomok a beállításokban a frissítésre akkor nem csinál semmit. Letöltöttem az itt linkelt legújabb verziót de abba meg nem tudok bejeklentkezni (vagy törölni kellene a régebbi verziót és utána simán menne)?
Kiléptem a régebbi verzióból de belépéskor itt találom az email címes, képes belépésemet, ami jó lenne ha az új verziónál lenne. Töröljem esetleg a régi verziót?
Köszi a segítséget.Üdv
ZsoltÉn már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
pythonhun
csendes tag
válasz alcapone386 #12631 üzenetére
Köszönöm!
-
csorbajeno
veterán
válasz HawerKing #12642 üzenetére
Én azt hallottam, hogy az S9 páros nem döntögeti a csúcsokat. De ha jobban belegondolsz, akkor láthatod, hogy elég telített már a piac. Egy S6 szintű telefonnal simán el lehet még lenni, semmi gond nincs még velük. Én csak a garancia lejárta miatt váltottam, sebességben, tudásban nem nagyon volt lemaradva csak pontszámokban. Persze, annak vannak kávái, egy kamerás, stb., de naprakész 3 év után is.
-
HawerKing
őstag
Skacok csak én hiányolom a "rekord eladásos" híreket? Talán még az S7ig irták hogy több fogyott mint elődjeiből...
Van valami infótok az eladásokról? Szerintem legtöbb az S4 ből fogyott▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
válasz Tiger. #12635 üzenetére
Valami szoftveres bug, masoknal is elofordul. Pl nalam kb egy hete nem jelentkezett ilyen, mikor hivtak en semmit nem hallottam, teljesen random fordult elo max 1x 2x naponta. De mar egy jo idelye nincs gond, talan miota kikapcsoltam a wifi hivast
-
-
Bathalsar
aktív tag
Samsung fórumon olvastam, hogy az egyik augusztusi frissítés tiltotta a 4K@60fps videók külső kártyára mentését. 30fps-sel már nincs gond, az mehet külsőre is.
Miután behelyezted a kártyát, megformáztad, majd indítottad a kamera alkalmazást, erre egy felugró ablakban figyelmeztet is.
-
Egy videóban láttam, hogy elvileg ha U3-as SD kártya van a telefonban, akkor a 4k-s videókat is menti kártyára. Van akinél ilyen kártya van?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tiger.
nagyúr
Faszom már másodjára fordul elő, hogy ha hivnak a csengőhangot hallom a telefonba, miközben beszélnek, kurvára zavaró.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz Fitzgerald #12632 üzenetére
Találkoztam vele én is. De ennél egy fokkal jobban zavar, hogy professzionális módban nem tudja a 4K@60fps-t. És ki sem írja, hogy más módban lenne rögzítve. Ebben a módban csak 30fps-sel rögzít.
Valami bug lesz, Samsung fórum is csámcsog már rajta.
-
Fitzgerald
veterán
Ehh...S9-el készített 4k videó mért csak 1080p még 2.5 hónap után is YouTube-on, ha pécés böngészőből akarom megnézni? Explorer, Firefox, Chrome...ha telefonról nézem (YouTube Vanced), akkor választható az 1440p és a 4k is...
-
alcapone386
őstag
Sajnos s7edge-m tegnap este megadta magát, igy a mai napon csatlakoztam hozzátok! Még barátkozok a hátlapi ujlenyomat olvasóval, de eddig tökéletesen meg vagyok elégedve. Új üdvöske: S9 plus. Üdv mindenki!
-
Tiger.
nagyúr
Valakit lehet, hogy érdekel.
linkIntel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
pythonhun
csendes tag
Melyik a legegyszerűbb módja a telefonszámok mentesére pc-re, amit egyből vissza tudok rakni az s9 re?
-
leslien
nagyúr
melyik romot érdemes feltenni? DBT vagy estleg az Angol EE mivel van angol sim kártyám és lehet h a béta programban az lesz bemne elsőnek...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ktgeri
tag
Köszönöm az eddigi segítséged.
Igazából nehéz döntés eléggé.Note9 mellé igazából egyedül a stylus húz, amit szerintem 1-2 hónap után elő se vennék, illetve az, hogy formára egy más készüléket kapnék a pénzemért, tehát jobban bennem lenne az az érzet, hogy valami új.
Viszont minden logikus érv az S9+ mellett szól, szóval utóbbi lesz . -
Tommy-1998
tag
válasz Revesz #12601 üzenetére
Nem is a felbontás a lényeg igazából a youtubenál hanem a bitráta, amire mondok is egy példát nézz meg full HD-ban egy erdős jelenetett tehát egy részletgazdag videót és olyan pixeles lesz az egész mint, ha 360p-ben néznéd ugyanis a youtube a 4k alatti videókat alacsony bitrátával kezeli a 4k-s videókat meg elég magasan így sokal nézhetőbb egy videó a youtubon.
-
Peat76
őstag
Párom flip tokot használ sima S9-en és van pár mikrokarc a kijelzőn, tehát kell mindenképp üvegfólia.. Gyári led-es tok mellé tudtok ajánlani valamit?
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ktgeri #12617 üzenetére
Az értékállóságba a mai világba már nem mennék bele, sajnos változnak az igények, és a használt piaci megítélések is.
Azt az 50.000 forint különbséget (amit említettél) nem biztos, hogy mindig "tudni fogja" a note 9 az s9 plus-hoz képest.
Akkor más lenne az eset, ha a jelenlegi használatnál éreznéd több mindenben jobbnak a note-ot, mert azért nem minden körülmények között csak az eladásra kell gondolni, hanem az addig történő használatra, illetve annak minőségére.Más különbséget látok a sima s9 és az s9 plus között, mert ott "mérhető" a különbség, vagyis a több a RAM, nagyobb a kijelző, jobb a kamerarendszer és az akku is pont annyival nagyobb, hogy egyesek használatánál már az s9 kieshet a választandó készülékeke közül.
Jó, ha így nézzük, a note-ban is nagyobb az akku, és gyűszűnyivel a kijelző is, de mégsem érzem ezt a különbséget olyannak mint az S szériánál.
Ráadásul az s9 és az s9 plus között (hivatalos garanciás, szolgáltatómentes, gyári független esetén) csak 30e a különbség, ami note9 és s9 plus között inkább 100e...Nyilván ezek a jelenlegi saját véleményeim, mindenki azt vásárol, amit akar...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kungzi
veterán
Üdv microsd kártyából mit ajánlanátok? 128gb vagy 256gb érdekelne. Köszönöm
-
ktgeri
tag
válasz HUTCHDB #12610 üzenetére
Igen, most elmentem megnyomkodni őket a mediamarktba .
Elég nagy a kezem, szóval nem használhatatlan kategória a Note9, de annál sokkal kényelmetlenebb, mint amennyivel nagyobb.
Illetve nekem formára talán jobban is tetszik a Galaxy S9+, viszont amitől tartok, hogy az értékét sokkal jobban fogja tartani a Note9. -
Revesz
aktív tag
válasz HawerKing #12613 üzenetére
A Fhd 60 fps ami ajánlott(sokkal gördülékenyebb lesz a videó), kivéve ha 25fps-ben akarsz rögzíteni mert akkor a sima Fhd. A követett autofocus meg azt jelenti, hogy kijelölsz egy tárgyat és az hiába mozog mindig arra fókuszál majd a kamera(fényképezőnél ki is próbálhatod, egész jól működik).
-
HawerKing
őstag
Skacok , aki nem akar fhd tol nagyobb felbontast videozas kozbe annak melyik ajanlott? Az FHD60fps vagy a sima FHD (ez akkor hany fps lesz? Kevesebb mint60) de alul ir valamit amit nemertek, mi asaz hogy fhd 60fps be nem tamogatott az AF es mas efekt ? (Ezek mik)
-
válasz csorbajeno #12605 üzenetére
Mert valszeg a CCD 16:9-es volt.
(#12604) ktgeri: milyen benchmark tesztekről beszélsz? Ugyanaz a hardver, ezért nem lehet lényeges eltérés, hacsak nem a Snapdragonos S9+-t hasonlították az Exynosos Note9-hez.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tatomi92 #12609 üzenetére
Letoltottem, telepitettem, sehol, semmi.
Melyik app-ot kellene letolteni?
En a "microG_for_YouTube_Vanced_0.2.4.apk" -t talaltam a linkelt oldalon." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ktgeri #12604 üzenetére
Kicsit markansabb a megjelenese a note-nak, de szerintem pont annyival nagyobb, hogy nekem mar kenyelmetlen.
Ami zavaro még a note-ban szamomra, az az ujjlenyomatolvaso elhelyezkedese.
Az s9 plus-ban jobban, konyebben elerheto. Nekem ez is fontos dolog." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tommy-1998 #12599 üzenetére
Amennyiben letoltom es telepitem, akkor megjelenik egy uj Yuotube app az alkalmazasok kozott, vagy ez beepul a hagyomanyos Yuotube-ba?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
Üdv.
Reklámok ellen mit tudok tenni?Ha nincs vírus mobilon meg letöröltem szinte minden letöltött alkalmazást mégis bedobálja?Zavaró,ha rárakom mobilnetet már kezdi.....S8nál nem volt ilyen gondom,ok nyilván Én töltöttem le valamit amit nem kéne,de nem találom mi lehet gond.... -
ktgeri
tag
Időközben sikerült elég jó feltételeket kiharcolni az egyik mobilszolgáltatónál így az S9+ és Note9 közti különbözet leredukálódott 50 ezer Ft.-ra
Kérdésem a következő, röviden.: Megéri?
Ha jól látom HW-esen ugyanaz a két készülék, Note 9 kijelzője picit nagyobb + az S-pen.
Viszont különböző Benchmark teszteken az S9+ rendre jobb eredményeket hozott, illetve elvileg ergonómikusabb sokkal, mint a Note9 mindennapi használat közben.Jövőben esetleg valamelyik készülékhez több support lenne?
Van valami olyan SW-es dolog, amivel a Note többet tud? -
kuszal
tag
válasz kungzi #12582 üzenetére
Én a Pitaka-t választottam. Vékony, nem nyomja fel a fóliát és ami nekem fontos volt, van benne beépített mágnes amit autos tartóval használok.
Én elégedett vagyok vele de a kettő együtt, tok és tartó kicsivel több mint 15.000 forint volt.[ Szerkesztve ]
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
leslien
nagyúr
válasz Tommy-1998 #12599 üzenetére
nekem fent van ez apk, de neked melyik van fent illetve melyik készüléked van a sima vagy a +?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Revesz
aktív tag
válasz Tommy-1998 #12600 üzenetére
Ennél sajnos nehezebben "haverkodom". Azért megnézném, hogy a fenébe nézel meg 1440p-nél nagyobb felbontású videót xD. Megsúgom, akármire állítod, akkor is 1440p lesz belőle...Haver ^^.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest