- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
ginbo3 #11579 üzenetére
Úgy érzem kicsit magadra vetted a dolgokat, s szerintem nagyon rosszul reagálod le. Ígérem ez lesz az utolsó hozzászólásom.
Senki nem gúnyolt ki senkit! Csak jeleztem, amit előttem mindenki más is leírt. (Ha nem érted, tudod mit csinálsz akkor ne tedd.)
Bolond biztos op rendszer az ios. Én ezt írtam. Ha droid-ot használsz akkor kapsz bizonyos szintű szabadságot, de kell hozzá szakértelem is, amit jó esetben utánaolvasással, kérdezéssel megszerezhet az ember, s nem utólagos, valamit elcsesztem, bootloop van, SOS segítségkéréssel próbál meg orvosolni. (Persze ha tudunk segítünk.)
Bár egy dologban egyetértünk.
Tényleg nagy az isten állatkertje...
(Nem szükséges válaszolni, mert úgysem fogok rá reflektálni. További szép estét!)U.i.: Bár ha megnézed a hozzászólásaink stílusát s visszaolvasod,szerintem nem az látszik hogy én vagyok gőgös, és gúnyos, hanem te vagy egy picit sértődékeny, amit most a felfokozott idegállapotodban nem sikerült jól lereagálnod.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
ginbo3 #11572 üzenetére
Nem kívánok ovis szintre süllyed, de minden ilyen hozzászólásnál le van írva, hogy mindenki saját felelősségére csináljon, tiltson bármit is. Minden usernek más a prioritás más applikációt tölt le, használ.
Az meg tiszta sor hogy ha valamiről nem tudja mit csinál az adott folyamat nem tiltja.
Illetve van a mondás hogy minden ember a saját kárán tanul, max az okosabb előbb kérdez....
Lehet itt hepciáskodni, megsértődni de szerintem most nem nagyon van igazad.
Remélem azért a gondod megoldódott. -
öregpapa
tag
válasz
ginbo3 #11565 üzenetére
Én is jártam igy! Amikor a sárga felkiálltójelet látod csatlakoztasd a számitógépedhez amire előtte letöltötted a Smart Switch programot.Van olyan,hogy vészhelyzeti helyreállítás azt kell végig csinálni.Tőlem kérte a telefon egyedi széria számát ami betükből és számokból áll,majd elindult és a legfríssebb t-mobilos rommal helyreállította.Egy próbát megér!!
-
Ákkk
addikt
válasz
ginbo3 #11540 üzenetére
Elsősorban tiltogatni dolgokat csak akkor érdemes ha pontosan tudod mit és miért ha másnak a listájával próbálkozol könnyen így járhatsz.
Itt valami olyan is bekerült a listába amit nem kellett volna.
Ezt pld-l nem tudom soha megérteni amikor sok alapdologal nincs tisztában az user de már a telefon megvétele után az alkalmazások hibernálásával foglalkozik ezt nem csak ebben az esetben értem.
Ha leírom pld a listában, hogy földhöz kell vágni akkor...
Recovery Az a hangerő fel +home és a power gomb
ez pont az ellenkezője a download mód.
Hangerő le + home+ Power ezután kikapcsol és utána a hangerő fel + home és power kombinációt nyomd ott megjelenik egy lista ahol a hangerőgombokkal tudsz le fel lépkedni és power röviden az enter kiválasztod fr/wipe data és kezdheted előröl belakni a telefont.
Ha azután sem jön helyre vidd vissza és cseréltesd ki.
Bocsánat nem megsérteni akartalak. -
Tobika1
senior tag
válasz
ginbo3 #11540 üzenetére
Nálam is ugyanez volt. Majd bootloop lett belőle... Ha még vissza tudod pipálni amiket bepipáltál akkor csináld, ha nem akkor kapcsold ki majd kapcsold be es lepj be a recoverybe es factory reset...
Própáld a force shutdown-t ha nem megy akkor próbáld meg rádugni pcre. Nálam egyszer csak kikapcsolt es sikerult belepnem a recoverybe...
-
davidovi
tag
válasz
ginbo3 #11521 üzenetére
Mentések alatt a biztonsági mentést érted? - igen, azokat
én szept 25- én vettem, 26-27-én érkezett, kb múlt hét vége felé állt be rendesen az akksi, előtte sokat merült. nem tudom miért van ez, mások is hasonlót tapasztaltak, azt olvastam. gondolom a rendszer kiismeri mit használsz mit nem, és annak megfelelően hibernál....pár ez egy erős tipp, jogász vagyok,nem értek ehhez
screenshot vagy home plusz bekapcsológomb, vagy pedig gesztussal, ha beállítottad.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
ginbo3 #11518 üzenetére
MM újdonsága a hatékonyabb dose mód. Lényege hogy bizonyos tétlen állapot után - azt hiszem fél óra - a telefon minden futó folyamtot lelő a háttérben ezzel csökkentve az energiafelhasználást. Természetesen minden beállított értesítést megkap ekkor is az ember.
Force Dose pedig a greenify pp-on belül beállítható opció. S ez esetben szinte a képernyő kikapcsolása után dose-ba rakja a telót.
Újabb telefon bekapcs után pedig nincs észrevehető lassulás lag-olás, töltögetés.Hitvallásom: egy telefon nemcsak a nevében okos, hanem a tulajától is. Illetve egy telefon csak akkor csinálja azt amit akarok, amikor tényleg én akarom. Ne szinkronizáljon feleslegesen ne futtasson a háttérben semmi olyat amit én nem akarok vagy nincs rá szükségem.
-
davidovi
tag
válasz
ginbo3 #11485 üzenetére
welcome
IP68-as, kibír mindent
töltés: én sose töltöm 100%-ra, 95-99%-on mindig kihúzom, 25% alá sosem engedem, gyorstöltést nem használok, egy-msáfél óra alatt így is feltolja fullramelegedni fog, nem kell félni. akksi nekem több mint egy hét alatt állt be, először botrányos volt,aztán kikapcsoltam a mentéseket (google, samsung), kis package disabler pro, kis greenify...és 95-ről 50%-ra merülve máris 2óra 50 perrs SOT van
zene: én megvettem a powerampot, mindennél jobb (egyedül a hosszan nyomva tartott számléptetés nem akar nekem működni valamiért az S7-en, korábban az S4 minimen simán ment)
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
ginbo3 #11485 üzenetére
Nekemi is a poweramp a favorit
Eléggé audiofill vagyok így ha tutiságot szeretnél a gyári Samsung füleseket felejtsd el.
Töltéshez pedig tényleg csak a gyári töltő az okés, illetve ha nem létfontosság a gyorstöltést kapcsold ki.
Nálam ez volt az első amit kilőttem.
Eddig még nem sikerült kézmelegre se hajtanom a telefont, igaz szeptemberbe vettem, de fél óra RR3 se kottyan meg neki. (36 fokot sem érte el soha az akksi hőmérséklete.) Igaz a soft frissítésnél egy picit melegedett, de z egyáltalán nem volt zavaró vagy vészes.
Ja és belakásnál célszerű minden applikációt tiltani, amit nem használsz, persze csak akkor ha tudod hogy melyik folyamat mit csinál a telon. Erre a package disabler pro a megfelelő választás.
Illetve force dose alkalmazásához javasolt a greenify progi annak is a donation package-el bővített verziója.Egy így megmókolt teló tényleg csodás akkuidőre képes.
Nekem 26 órás működésre jutott 46% akkufelhasználás, 2 óra 10 perc kijelzőidővel, 23 óra deep sleep-el amiből 13,5 óra doze volt. Ebből éjszaka 8 óra airplane mód. Persze én pont letojom a 4g-t mivel hívásnál úgyis 3g-re ugrik vissza, s számomra nem létfontosság hogy a facebook fél másodperccel előbb töltsön be a metron. Az éjszakét leszámítva pedig a telo vagy folyamatos wifi-n vagy 3g-n van, ráadásul otthon elég karcsú a térerő.Hálózateldobással vagy megszakadt hívással még nem találkoztak, illetve még arra se panaszkodott senki hogy nap közben ne ért volna el. Alpha után paráztam egy picit hogy ezzel a teloval mire számítsak, de azt kell hogy mondjam nálam nincsenek ilyen gondok. (Alphánál pedig voltak hálózat eldobások, amin csak az újraindítás segített.)
Ja és minden szinkron off alapból. -
samu74
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kés topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest