- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #113 üzenetére
Igaz, helyi rádiókat kifelejtettem, azok között lehet jó.
-
hito
nagyúr
válasz
Remekelek28 #106 üzenetére
Attól mert benne kellett volna lennie az elődben is, attól nem előrelépés? Próbállak követni, de nem tudlak. Ha az előzőben nem volt benne, ebben meg benne van, akkor az én olvasatomban ez bizony előrelépés.
Az infra és az FM rádió hiánya kellemetlen, többek között ezért használok (pillanatnyilag) G4-et és nem Samsung-ot
S5 Neo nekem például ezért tetszett. Vízálló is, bővíthető is, FM rádió is van, mi kell még? Az egy elég jól sikerült Samu készülék, nekem a hardver is elég mindenre, csak a hátlap bazári és a kamera kevés.
1 szó, mint 100, szerintem elég ütős lett az új Galaxy S generáció. Igyekeztek, ez vitathatatlan. Akinek az FM rádió és az infra fontos, azt természetesen az újdonságok nem vigasztalják.
-
hito
nagyúr
válasz
Remekelek28 #87 üzenetére
Hát mondjuk a vízálló kasztniért és a bővíthető tárhelyért. Nem biztos, hogy rosszabb lett a kamera egyébként. Első szoftverről van szó, tekerhetnek még rajta jó irányba
Szerintem megéri update-elni S6-ról, természetesen nem ilyen árkülönbség mellett, hanem majd ha záródik az olló a két ár között.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest