- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kerékagy témát most hanyagoljuk mert nem ide való, már nem olvasom azt a blogot, soha nem írtam oda, amúgy BKK-val járok de azokat is agresszívan térítették h rátaláljanak az igaz útra.
Akkor még 1x elmondom, nem az a baj, h valaki úgy gondolja h számára a Xiaomi vagy a Meizu készülékei jobb ár/érték arányt nyújtanak, hanem h egyre többen ezt úgy fogalmazzák meg mint a linkelt hozzászólás - erkölcsi vagy álerkölcsi kérdést csinálnak abból ami nem az, ill. cimkézgetnek
#250: nem volt szándékomban trollkodni csak egy tendencia miatt írtam be amit írtam, ha egy új Motorola, LG, HTC, akármi más topicjában találtam volna (x-edjére) a hivatkozotthoz hasonló hozzászólást akkor oda írtam volna.
-
törölt tag
Azért azt offban csak megjegyzem, hogy egy telefonos topicot nem az olyan hozzászólások siklatnak ki, mint az övé, hanem az olyanok, mint a #126. Nem a véleménnyel van a baj, hanem azzal, ahogy azt az illető a linkelt hozzászólásban leírta, meg persze a valóságnak csak nyomokban megfelelő állításokkal.
Ha a Kerékagy blogon ez másképp működik, akkor azt hiszem, jobb is, hogy azt nem olvasom.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest