- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
-
karicsek
aktív tag
válasz
robikal #35198 üzenetére
És, hogy ad másik garancia papírt? Ugyanis előttem ragasztotta rá a cetlit a gari papírra. Minden fólia, ragasztott címke tökéletesen a helyén volt.Se karc se semmi. Azért elég nehéz úgy buherálni, hogy ne legyen nyoma.Értem itt, hogy leszedi a hátlapot, vagy az elejét. A hátulján is ott volt a gyári matrica, amit én szedtem le és ott volt a helye. Hát nem tudom....
-
Aryon87
félisten
válasz
robikal #35198 üzenetére
Na ez meg se fordult a fejemben...
Hogy érthető is legyen a többieknek:
Ma ráírtam a TMX-re, hogy mi van már a telefonnal, mert lassan 2 hete adtam le, és semmi életjel felőle.
Mint kiderült, a TMX se a nevemre, se az IMEI számra nem talált adatot a telót illetően, magyarán, még mindig a váci úti SES ponton van -
alcapone386
őstag
válasz
robikal #35190 üzenetére
Valóban +1év csak hivatalos viszonteladónál van. Ezért is drágább. Hogy hibásat fogsz ki az meg kérdéses. Elvileg bekapcsolni elsőre mindegyik bekapcsol(igaz nagyon kis számban előfordulhat, hogy már be sem kapcsol, de szinte lehetetlen). Az, hogy átvételt követően pár napra megadja magát, már mind1 hol vetted. Vagyis mégsem. Személyes átvétel esetén 3 munkanapon belül visszavihető, azon túl gariztathatod. Netes vásárlás 14nap.
Összefoglalva: +1év miatt éri meg pl mediamarkt igaz drágább is. Neten azaz aki gyártói garit ad, az azért éri meg, mert olcsóbb és van 14nap elállási időd.
Nekem s7e van szolgáltatós 1+1 éves. Asszonynak s7 az előbb linkelt boltból. Mind a kettő készülék lassan 1 éve hibátlanul duruzsol. Asszony gépe gyárilag DBT rommal, én t-s romról DBT re váltottam. Eddig nem bántam meg egyiket se.
Lényeg, ha van pénzed és kell az 1+1 év akkor mediamarkt, ha spórolnál és hajlandó vagy kompromisszumot kötni, akkor pl.: mobilcorner (nem reklám). Vagy vársz valami jó kis mediamarkt akcióra. (Reméljük lesz még. Igen jó volt) -
bandi0000
nagyúr
válasz
robikal #35164 üzenetére
előbb utóbb rá jössz, hogy amit keresel az kurva ritka, ráadásul egyre inkább az, régen még csak csak, de most már én is így vettem egyet, utánanéztem a tulajnak, találkoztunk, adás-vételit írtunk azt csók...mai világban annyira már nem részletet fizetni, mert behajtják
-
fecske95
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest