- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
válasz
tomee007007 #2973 üzenetére
hard resetet csináltál? azzal lehet maximalizálni,mindenképpen ajánlom, azelőtt nekem sem sikerült, általában 4-6 óra között jártam mindig, energiatakarékos üzemmód bekapcsolása nélkül és nem használok fekete témát, hanem a gyárit, a hard resetet sokan ajánlották itt igazuk volt, persze a legújabb frissítés legyen a telefonon.
(#2972) VIBO: üdv játék nincs benne, attól biztosan hamar megfekszik mint a többi, de alkalmazás telepítéseket csináltam, a távirányító alkalmazást is használtam amit ajánlottam neked, folyamatosan használtam, böngésztem,megnéztem néhány youtube videót,mindenképpen csinálj te is egy hard resetet ha a legújabb frissítés van a készülékeden, akkor fog maximalizálódni az üzemidő.
-
VIBO
őstag
válasz
tomee007007 #2891 üzenetére
Nálam is zörög...
-
Kékes525
félisten
válasz
tomee007007 #2891 üzenetére
A zörgés nem gond, a fókusz viszont igen.
-
Santantica
tag
válasz
tomee007007 #2777 üzenetére
-
Santantica
tag
válasz
tomee007007 #2757 üzenetére
Igen T-s 5.1.1 minden frissítéssel.
Nincs valami logikai kizárás? Hogy x idő mikor megjelenik a hírfolyam, de már előtte lekapcsol a kijelző ezért meg sem jeleníti?
-
Santantica
tag
válasz
tomee007007 #2755 üzenetére
Minden be van kapcsolva. Az "Alkalmazások a szélen" az más, oda be lehet (be is tettem) tenni programokat és mikor "él" a telefon oldal húzással előjön vagy az 5 fontos név vagy azen alkalmazások gyorsindítása. De ez működik is.
Viszont nem tudom előcsalogatni az "Információfolyam"-ot, holott BE van kapcsolva és ki is vannak jelölve a "csatornák". Ugyan itt az "Edge képernyő időkorlát"-ja az mire érvényes? Jelenleg 30 sec. -
Slash20
tag
válasz
tomee007007 #2728 üzenetére
Nekem is kirakta az ikonokat, de ezek ugye nem maguk a programok? Legalábbis nekem az áruház nyílik meg, hogy megvásárolhatom őket...tehát így nem sok értelmét látom (persze annak aki nem akar áldozni rá).
-
Kékes525
félisten
válasz
tomee007007 #2725 üzenetére
Office, Word, PowerPoint nem jött?
-
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007 #2723 üzenetére
Már fel is ment.
Elsőre: megkaptuk az edge sávban az alkalmazásokat, és a gyári ikonok új dizájnt kaptak (nekem nagyon tetszenek).
Más változást egyelőre nem fedeztem fel... -
Kékes525
félisten
válasz
tomee007007 #2711 üzenetére
Én is fólia nélkül, de tokban használom. A kijelzőn, lekopogom (kop-kop-kop), nincs még semmilyen karc.
-
válasz
tomee007007 #2647 üzenetére
Ami késik nem múlik.
Valaki a fentebb kérdésemre megoldást vagy választ hogy van-e benne ilyen funkció? -
bounty123
őstag
válasz
tomee007007 #2452 üzenetére
Ennél szerintem kapásból jobb a Pie Control, szóval nagyon nem hiányzik.
-
Wapmester
senior tag
válasz
tomee007007 #2445 üzenetére
az szemmel látható tény, hogy jobb lett az akkuidő
-
Wapmester
senior tag
válasz
tomee007007 #2443 üzenetére
gondolom frissítettek a billentyűzeten is aztán valami összekeveredett, én startból csináltam egy gyári beállítást frissítés után, de a többi telefonjaimon is ezt tettem, mert frissítés után szoktak a dolgok furán működni, vagy beakad valami, vagy az akku hamarabb merül stb
-
Wapmester
senior tag
válasz
tomee007007 #2441 üzenetére
én mindig startból kikapcsolom az ilyesmiket, egyedül a szójavaslást szoktam használni, de én a qwerty módot szeretem nem a qwertz-t, de magyar qwerty kiosztási opció így angol qwerty-t használok,arra meg nincs értelme a szójavaslatnak sem
-
bounty123
őstag
válasz
tomee007007 #2348 üzenetére
Egyelőre nem, de rosszabb se lett legalább
Mondjuk az előzővel is full elégedett voltam már.
-
Kékes525
félisten
válasz
tomee007007 #2192 üzenetére
Akkor szerviz...
-
Kékes525
félisten
válasz
tomee007007 #2188 üzenetére
Ha nem fókuszál, akkor fordítsd másfelé, ahol fókuszál és vissza.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tomee007007 #2181 üzenetére
Mi lötyög benne? Ha meg van nyitva a kamera és rázod, akkor is van hangja? Mivel ha nincs hangja, akkor nincs is baja a kamerának, ilyen a technológiája... [link]
-
Kékes525
félisten
válasz
tomee007007 #2129 üzenetére
Ez elég gyakori, az autófókusz nem áll be. Kicsit megrázod, megmozdítod a telefont és éles lesz a kép. A hangot az autófókusz adja, ami teljesen normális. A technológiájából következik.
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomee007007 #2129 üzenetére
Nem ejtetted le? Gondolom nem.
A hang amit hallasz, a kamera motor hangjam ami a fokuszert (vagy ois-ert?) felel.Ha nem fokuszal be, az vagy szofveres gond, vagy hardveres. Eloszor ajanlanek egy teljes visszaallitast, hogy akkor is elojon-e a hiba. Ha igen, akkor lehet a kameramodulban a hiba es irany a szerviz.
Ha nem razod meg, csak egy kozeli, majd tavoli pontra viszed kis szunettel a kamerat, akkor se all be a fokusz? Csak razasra?
-
válasz
tomee007007 #1861 üzenetére
Nekem a 2.5 nap csak a z2vel sikerült 6.5 óra üzemidővel. De ez sem rossz főleg hogy kisebb ugye kisebb az akksi is
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tomee007007 #1710 üzenetére
Nekem sem tul vastag a tererom. Altalaban ket palcikas. Mondjuk eleg sok ember tapasztalja ezt. En sem veszem eszre, hogy hatranya lenne a csak ket palcikanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest