-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Olyan gondom van hogy Odinnal újra raknám a telefont, de a folyamat végén hibával megáll a dolog. Most csak download módban tudom tenni a telefont és semmit nem csinál. -
Szerintem az arany ocsmány színű. Olyan mintha tükrös lenne, nekem nagyon nem jön be. Én fehéret vagy feketét vennék.
-
-
válasz
tomee007007 #2647 üzenetére
Ami késik nem múlik.
Valaki a fentebb kérdésemre megoldást vagy választ hogy van-e benne ilyen funkció? -
válasz
guriga1234 #2632 üzenetére
Lehet hogy centi, ezt igazából meg sem néztem, csak videóban láttam, viszont a többi érdekelne hogy van- e benne. Főleg az egyéni kép es a szöveg érdekelne a legjobban.
-
Sziasztok!
A Note 4 Edge-be van olyan hogy az Edge kijelző teljesen testre szabható. (Kép, szöveg, effektek stb) Itt nincs ilyen? Vagy valahogy elő lehet csalogatni? Illetve le is lehetett tölteni különböző sémákat pl. hőmérő legyen oldalsó felületen vagy időjárás adatok stb. Remélem tudjátok mire gondolok. -
-
Nagyon üt, külsőre, belsőre, mindenhogyan. Viszont sd foglalat nem ártott volna bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest