-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_pimp
senior tag
Sziasztok,
Megtudjátok mondani pontosan milyen gps chipset van az s5 ben?
Üdv
-
the_pimp
senior tag
Azt esetleg tudja valaki hogy német vodánál mennyi(volt) a gari s5 re amikor kijött?
-
the_pimp
senior tag
válasz
szabakaa #19121 üzenetére
azt észrevettem én is, telenor erősebb volt, de ma 200km motorozás közben sok helyen jártam és elég gyenge volt.
A mobilnetes problémát meg ismerősnek is produkálja, aki javasolta a net ki/be kapcsolását.
Elvileg nem egyedi, ráadásul a netes probléma nem is itthon jelentkezett! -
the_pimp
senior tag
Hali hali,
Nem rég szolgáltatót váltottam, telenorról telekomra, azóta rendszeresen megfagy a mobilnet, csak a net ki/be kapcsolásával indul újra.
Valaki tapasztalt ilyesmit?Esetleges megoldás?
Telenornál sose volt semmi bajom, térerőm is sokkal jobb volt, amióta telekomon vagyok, azóta szinte alig van térerőm, a mobilnet is szarakodik..
s5 android 5.0 -
the_pimp
senior tag
Hali,
Találkozott valaki olyan jelenséggel az utolsó update óta, hogy a wifi borzasztó lassan keresi a hálózatokat?
Értem ezalatt hogy az egész menü megfagy kb és vagy fél perc mire kidobja a talált hálózatokat. -
the_pimp
senior tag
Akkor úgy látszik csak én vagyok megáldva.
Mondjuk egyik update után se nyomtam resetet. -
the_pimp
senior tag
Valaki az új update óta találkozott azzal a jelenséggel, hogy minden wifi jelszót elfelejt a telefon?
Magyarán minden fellépésnél újra és újra be kell írni a jelszavat. -
the_pimp
senior tag
Az új updatenél(ane2), tapasztalt valaki gyorsabb akksi merülést?
-
the_pimp
senior tag
Most vagy én vagyok paranoiás vagy köze van hozzá de az update óta nem megy az sd kártya, próbáltam a laptopomba is berakni de semmi.
Nem értem, más tapasztalt ilyet? -
the_pimp
senior tag
Megoldottam, most már ha rámegyek az update re, akkor azt írja ki hogy minden törölni és a legújabb sw lesz telepítve.
VIszont a kies3 azt írja a firmware info nál hogy this is the latest software.Amúgy ezt az XEH ROM ot hol lehet megnézni, mármint hogy nekem mi van fent?
GuruZone: Nekem is voda(német), és nuku update.
-
the_pimp
senior tag
Aki esetleg kapott updatet az elmúlt napokban, tudna mondani egy build numbert vagy valamit, mert az én telefonom azt írja hogy a legújabbat használom, és nincs frissítés.
-
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2616 üzenetére
Én annó kb 2.5 éve vettem az iphone 4 et 160e ért függetlenül, most jó ha eladom 50e ért.
Az s5 öt 2 hete vettem 480€ ért függetlenül dobozzal zsír újan, 2 év garral, én bontottam ki a dobozt.
Szóval ha ezért is kapok 2 év múlva 50 et akkor ugyanott vagyok -
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2606 üzenetére
És mi lesz helyette?
-
the_pimp
senior tag
A kamera az mennyire ütésálló/karcálló?
Van egy klassz tokom csak a kamerát védi annyire mint a tough armor pl. -
the_pimp
senior tag
válasz
xxxyyyzzz111 #2534 üzenetére
Volt rajta egy pár voda app köztük egy updater, és abból gondoltam, meg hogy mondták hogy ha majd a voda úgygondolja hogy kiadja..de ha nem kell akkor csak örülök
-
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2492 üzenetére
Ja meg az updatehez kell valami külön app vagy csak nézegessem az update menüt a telefonban?
-
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2492 üzenetére
Független igen de a német vodától van, voltak/vannak rajta voda programok, mindenesetre az update menü a telefonban azt írja hogy a legfrissebb van rajta.
-
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2480 üzenetére
Ha nekem a német vodától van a telóm, de ittho használom telenorral akkor én mikorra várhatom az updatet szerinted/tek?
-
the_pimp
senior tag
Hali,
Valakinek van tapasztalata az ART futtatási környezettel?
-
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2276 üzenetére
Persze, ezek már így megvoltak nekem
-
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2272 üzenetére
Megnézem azt is köszi, de bevallom kicsit csalódott vagyok, ez a touch wiz ez eléggé lekorlátozza a usert ahogy nézem.
Pláne a sok felesleges samsung appal. -
the_pimp
senior tag
válasz
maxim01 #2270 üzenetére
Nekem a touch wiz-ből nagyon hiányzik a lockscreen testreszabhatósága.Nekem ez az első androidom, eddig amióta a 2g iphone megjelent azóta csak iphonejaim voltak, van is.
De ott nagyon tetszik az ios 7 től megjelent locscreen menük amit lentről felfele ujjhúzással lehet elérni.
Kár hogy a touch wizben nincs ilyen, vagy hasonló, jó lenne ha a flashlight, wifi kapcsolót legalább kilehetne rakni valahogy. -
the_pimp
senior tag
Hali,
Nova launchert használ valaki s5 n?
-
the_pimp
senior tag
válasz
Parallaxis #2184 üzenetére
Szerintem normál fényviszonyok között lakáson belül pl az iphone 4 em jobb képet csinál mint az s5, vagy valamit rosszul állítok be?
-
the_pimp
senior tag
Akkor a lockscreenes camera shortcutra nincs semmi megoldás?
-
the_pimp
senior tag
Helló,
Arra rájött valaki hogy lehet kirakni a lock screen-re a camera shortcut ot?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest