- A karcsúság ára
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAKING
csendes tag
Sziasztok, én tegnap kaptam meg barátnőmtől születésnapomra, a spigen hybrid neo gold tokot. fehér s5-höz.
Nagyon király, most már nem csúszik ki a kezemből a telefon, kényelmesebb a telefonálás, játszás stb és nagyon jól néz ki.s5 hiba: Április 11 én függetlenül megvettem a telót. egy hibája van hogy nyikorog a telefon. Sima fogástól nyikorog, ropog. Összehasonlítottam több s5-tel és azok masszívak voltak, nem produkálták ezt a jelenséget.
A hátlap lehet a bűnös. Valószínűleg gyártási hiba. Ráraktam egy másik s5 hátlapot és akkor már nem volt zajos. Samsung premium szerviz meg csak úgy javítja ,ha elviszi Pestre és kb egy hétig ülnek rajta. Mondtam nekik, hogy cseréljék helyben, de nem cserélik, mert, hogy ez vízálló. Pedig 20 másodperces műveletről beszélünk...Valaki tapasztalt ilyen jelenséget?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest