Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_ #3687 üzenetére
Tegnap meg akartam probalkozni az uj androiddal. Gondoltam, hogy az upgrade elott csinalok egy mentest a telorol a Smart Switch progival.
A problemam az, hogy a Smart Switch telepitese utan a pc nem ismeri fel a telot MTP modban. Csak a PTP mukodik.
Telepites elott mukodott mindketto, napi rendszeresseggel hasznalom. Ha uninstallalom tovabbra se megy (gondolom nem pucolja le rendesen), de rendszer visszaallitas a utan ismet felismeri.Probaltam a Smart Switch-en belul egy driver ujratelepitest,de nem segitett.
Futott bele valaki kozuletek hasonloba?
Gondolom driver issue lehet. -
tbc2
tag
válasz
tPedro_ #3581 üzenetére
Egy érdekes feljemény proximity sensor-ügyben. Telenorról Vodára váltottam pár napja, és azóta nem romlott el. Előtte naponta 2-3 alkalommal kellett "resetelni" a szenzorokat. Nem tudom, hogy mi köze van ennek a dolognak a szenzorok "lefagyásához", de többnek tűnik, mint véletlen egybeesés.
Amit eddig kiderítettem:
- nem csak a proximity szenzor romlik el, hanem a giroszkóp is (nem fordítja el a képernyőt, nem tudja, hogy merre van a lefelé, rosszul veszi fel a videót, képet)
- mindenféle olyan neten található szoftver, ami kiolvassa a szenzorok adatait, megjavítja. Tehát nem csak a *#0*#/sensor javítja, hanem a szenzorok értékét kiolvasó program is, valószínűleg az lehet az ok, hogy valami program nem "zárja be" jól a szenzort, vagy a garbage collector úgy lövi ki a programot, hogy nem záródik le a szenzor-olvasás...De hogy az a tény, hogy Telenorrol Vodára váltottam, mégis mit oldja meg, azt nem tudom. Lehet, hogy újabb SIM kártya? Bár a régi telenoros sem volt régi, tavalyi volt. NEM csináltam semmilyen factory resetet, ugyanúgy használom a telefonomat. Akinél szintén van ilyen probléma, az milyen szolgáltatónál van?
-
tbc2
tag
válasz
tPedro_ #3581 üzenetére
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogy lehetne kideríteni, hogy melyik processz kezeli a szenzorokat az androidban? Hol lehetne erről infót találni? Még a gugliba sem tudom, hogy hogy kéne erre rákeresni... Folyamatosan csak android-programozós site-okat találok a témakörben, pedig valószínűleg egy executable a válasz...
-
Csocsesz75
őstag
-
Sanctus
aktív tag
válasz
tPedro_ #2080 üzenetére
Ha rendesen tölt, akkor hogy lehet zárlatos?
A melegedés nem természetes. A hötermelés rengeteg energiát emészt fel. Valami applikáció be lehet ragadva. vagy valamelyik ezek közül falja az akkudat.
Én így jártam a CM Security-vel. Le is takarítottam róla, azóta helyreállt a rend,.
Képes volt 1 nap alat megenni az akksit, este már töltőért sikítoztunk.
Most estére (reggel fél héttől kb 19 óráig) 75-80% közé merülünk napi használattól függően. -
ViktorGooner
csendes tag
válasz
tPedro_ #1950 üzenetére
Hali!
Nem tudom melyik szolgáltatónál vetted a telefont, de van egy dolog amit tudnék ajánlani.
Sok gondom volt eleinte nekem is ennek ellenére jó telefon és szerethető. Annyi teendőd van, hogy a Sammobile oldaláról leszeded a legutóbbi XEH frissítést és feltelepíted. Előtte ajánlott gyári beállítás visszaállítás majd a wipe cash törlés és Odinnal mehet is a sw. Nekem ettől kezdve nincs vele semmi gondom persze néha a progiktól fagy, de ezt csak 4-500 óra felett figyeltem meg. Napi egyszeri futó alkalmazás ürítés és ennyi.
Amúgy hamarosan jön a Lolli abban van minden reményünk hátha még jobb lesz az akku
Amúgy a teljes némítást csak az értesítési sávban tudod megtenni. -
L.L.
senior tag
válasz
tPedro_ #1913 üzenetére
Vannak bizony. Azért láthatod, hogy a topik kihalt, pár ember van aki panaszkodik folyamatosan, de ez elenyésző szerintem a használt telefonok száma, illetve a más készülékek topikjában található hibás készülékekhez viszonyítva. Nekem hónapok óta a gyári T-s rommal használva is hibátlan a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest