- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
válasz
Matula bácsi #3579 üzenetére
Hali!
Nekem is ugyanez a problémám, nekem működik a *#0*#/sensor megoldás, de naponta/kétnaponta meg kell csinálnom. Nem igazán jöttem rá, hogy mi okozza, szerintem leáll a szenzorokért felelős processz... Pl. a gyorsulásmérő sem működik ilyenkor, ezért a képernyőforgatás sem, és ezáltal a videófelvétel is rossz lesz, ha vízszintesen veszel fel videót.
Hosszasan keresgéltem a neten, de nem találtam rá megoldást a fentin kívül. Taskerrel automatizálnám, ha tudnám, hogy milyen processzt kell elindítani/újraindítani...
Kérdésem, hogy Neked is 4.4.2 van-e még, vagy már újabb? Nekem 4.4.2
üdv:
Balázs -
törölt tag
válasz
Matula bácsi #3577 üzenetére
Hát...
Mit tudom én mit kellene csinálni.
Tárcsázóba: *#0*# ott tap a Sensor-ra, és elvben ahogy odarakod a kezed az érzékelő elé 5-8cm távolságra rezgenie kell, és színt váltani.
Ha ott jó, akkor csak tippelgetni lehet. Ha valaki nálam okosabb megmondja, hogy melyik folyamat felelős a közelségérzékelőért, akkor esetleg azt az alkalmazáskezelő -> rendszeralkalmazások megjelenítése -> alkalmazás neve alatt mondjuk le lehet állítani, adatait törölni, reboot után úgyis újjáépíti lehetőleg már jól.
Az is lehet, hogy a frissítés után elmaradt Factory resetre lenne szükség.Valami nálam okosabb majd elmondja...
-
törölt tag
válasz
Matula bácsi #3575 üzenetére
Nem ördögtől való gondolat szerintem, hogy mivel nem kapcsol ki a kijelző a füled tudja stimulálni a képernyő bal felső sarkát.
1 Redőny le.
2 Rábök az ott megjelenő órára.
3 Már az időbeállításoknál is vagy....Szerk.: Frissítés után volt Factory reset?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest