- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bluetooth-headsetekről általában
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
válasz
pacsaimario
üzenetére
De ott a magyar 4.4.2 XEH is.Szerintem azt tedd fel.
-
kakuk100
őstag
válasz
pacsaimario
üzenetére
A telefont download módba teszed:
Telefont kikapcsolod, hangerő gomb le + középső gomb + bekapcsoló gomb. Letöltöd az Odin 9 et.
Megnyitod az Odint, a telefont összekötöd az adatkábellel, ekkor látod, hogy az Odinban az ID COM alatti rész besárgult, vagy bekékült ha a letöltött Rom-ot betallózod az AP ba és start. Mikor kész újraindul a telefon. -
pacsaimario
csendes tag
Félre írtam,bocsi,a United Kingdom-os frissítést töltöm.Azon elvileg akkor lesz magyar nyelv majd,ugye?
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
pacsaimario
üzenetére
Ilyen New Zelandi firmware-t töltök,abban akkor van magyar nyelv is?
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
pacsaimario
üzenetére
Ezen a Sammobile-os oldalon most csak 4.2.2-es android van,vagy mi?

-
pacsaimario
csendes tag
válasz
kakuk100
üzenetére
Nagyon köszönöm!
Akkor ezek szerint nem kéne várnom a gyári frissítésre :/
Ha szépen megkérlek,le tudnád nekem írni részletesen,lépésről lépésre,hogy hogyan kell ezt az egész frissítést csinálni?Még új nekem ez a telefon,és ez a szoftverfejlesztősdi :/ :$ Előre is nagyon köszönöm! -
kakuk100
őstag
válasz
pacsaimario
üzenetére
Szia! Romot le tudsz tölteni a Sammobile oldalról. Regisztrálni kell,és Odinnal tudod feltenni. Bármelyik európai jó, van benne XEH kód. Ha azt akarod hogy minden jól működjön akkor jó ha törölsz mindent. A Product kód átállításánál úgy is töröl mindent ezért csinálj mentést. Igen a Vibert nem csípi a telefon. Jobb ha törlöd.
Használj Skypet azt szereti. -
pacsaimario
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy zsír új Galaxy S4 zoom c105-öt.Imádom,meg minden.De csak 4.2.2-es android van rajta,és nem igen jön az értesítés,hogy frissítsem,hiába mentem rá a beállításokban a frissítések keresésére....mit csináljak?Várjak vele?Vagy vigyem el szakemberhez,aki manuálisan megteszi?Az utóbbi megoldható úgy,hogy nem vesznek el az adatok?
Még valami...azt olvastam,hogy a viber miatt néha néha kugrik egy pillanatra a kamera....tapasztaltam én is.Ez ellen pontosan és egyszerűen mit is lehet tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!!!
Amúgy a telefonnal teljesen megvagyok elégedve,az,hogy full játékokat nem visz el,nem izgat,soha nem szoktam telefonon játszani.
-
djcool
tag
Kicsit megkésve,de itt a friss, angol, novemberi 4.4.2-es rom (C105XXUBNI3) C105-re.
https://drive.google.com/file/d/0B_Vt-frdwiJ2MDRucExrb1EyaXM/view?usp=sharing
Használjátok egészséggel!

-
VigO
tag
Sziasztok!
Ha nem google play-ről szeretnék telepíteni, hanem fájlból, nem engedi a masina (valszeg Android kérdés, nem kifejezetten Zoom).
Bepipálva az "Ismeretlen források", pipa kiszedve az "Alkalmazások ellenőrzésétől", ESET full leállítva (amúgy az ESET frissítését sem engedte programból indítva), 4.2.2-es Androiddal (ez is érdekes, hogy nem tudok OTA frissíteni KitKat-re még mindig, C101XXUAMK4, JDQ39.C101XWUAMK4).
Rábökök a fájlra, amit telepítenék. ESET és csomagtelepítő közül a csomagtelepítőt választom. Megmutatja, hogy milyen jogosultságokat kér, illetve, ha csak frissítés, akkor megmutatja, hogy mik az eddigi jogok, és mik lennének az újak, majd alul a "mégse" gombot meg tudom nyomni, a telepítés gombot meg hiába tapizom össze-vissza, semmi sem történik.
Van valakinek tippje, hogy mi a fene akadályozhat?
TomI
-
Baku
aktív tag
Van valakinek ötlete arra, hogy egy ideje miért nem működik nálam a böngésző szövegének nagyítása a kamera zoom tekerésével? Eddig működött (Chrome).
-
Baku
aktív tag
Van egy teóriám a lencse takaró üveg belülről porosdására:
Alapjában az említett lemezke nem üveg, hanem műanyag,
valami plexi féleség. .. Mint olyan, dörzsölésre elektrosztatikusan
feltöltődik, és akkor magához rántja a porszemeket.
Azokat a porszemeket, amik nem is az optika mellett, hanem egyéb réseken jutottak be
a készülék belsejébe. (Gombok mellett, jack aljzatnál).
Kvázi minél többet és minél jobban törölgetjük kívülről a lencse előtti "üveget",
az annál inkább szedi össze a készülék belsejéből az ott összegyűlt port.... -
gti16v
őstag
válasz
spenglerjoci
üzenetére
megírok,mindent,csak még nem volt időm levelet írni,de rajta vagyok.
Nem volt,de már egyszer cseréltek optikát,alap lapot is,IC-t is,készülék házat is.
Még volt egy-két dolog,de azt csak privátba,irom meg max.A lényeg,hogy megint porosodik,ezért írok egy sok oldalas levelet,a fentiekkel megtűzdelve.
Áprilisban vettem. -
gti16v
őstag
Ok,bonyolult levél lesz,mert sok gond volt,van
-
gti16v
őstag
én most írok emiatt reklamáló levelet...
-
spenglerjoci
tag
Na, benn van az első porszem az optikát védő GorillaGlass mögött....pedig jobban vigyázok rá mint a szemem fényére. És most volt 3 hónapos.....végig optikavédő kupakkal használtam, zsebben egyszer se volt és mindig gondosan, mikroszálas kendővel megtörölgettem fotózás után.....de ezek szerint hiába.
-
Baku
aktív tag
válasz
spenglerjoci
üzenetére
Köszönöm. Abszolút automata üzemben. Nem nagyon szoktam a beállításokkal bíbelődni. Két "titkom" van: 1: HAGYOM az autofókuszt DOLGOZNI, időt adok neki a beállításhoz, 2: Ha tehetem többet is "lövök" aztán később, nyugodt körülmények, és optimális látási viszonyok között kiválasztom a legjobbat, a többi kuka. ... Néha elképesztő különbségek is előfordulnak. ..
-
spenglerjoci
tag
Teljesen egyetértek! Nekem pont van is ilyen pótakksi+akksitöltő pakk és sokszor jól jött már.
Nagyon szép a kép, gratula! Automatával vagy manuális beállításokkal csináltad? Amúgy én is ezt próbálom szajkózni különböző topicokban, hogy ne felejtsék még el az S4 Zoomot mert egyenlőre tényleg nincs jobb! És a K Zoom se az, én próbáltam. -
Baku
aktív tag
válasz
Valaki87
üzenetére
Azért a 2300-as akksit ne hasonlitsuk már a közel 10.000-eshez!
Egy 1A-os Power bankkal a zoom is elmenne 4 napig. ...
Nem véletlenül csinálták cserélhető akksisra a zoomot,
és az sem az, hogy van hozzá gyári akksi külső töltővel,
mint "szeriafelszerelés" ....Ilyen képet meg ezen kívül egyelőre egyetlen telóval sem csinálsz
(egyelőre) 500 méterről. ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
spenglerjoci
tag
válasz
Valaki87
üzenetére
Ja....értelek. Hát mondjuk nekem is van a Zoom mellett egy Galaxy Note 2 egy 9300mah-es akksival és ott kb. 24 óra kijelzőidő van
úgyhogy kb. hetente töltöm. Vagy ha nagyon sokat tolom a Real Racing 3-at meg a Modern Combat 5-öt akkor 2 nap alatt is le tudom meríteni....de eddig az volt a rekord. De akkor kb. 60-70%-os fényerőn toltam szinte egész nap...és így merült kb. 3 óra alatt 5-6%-ot. -
válasz
spenglerjoci
üzenetére
Full patika állapotban vettem, 5 hónaposan az előző tulajtól.
Hát azért én nem csak néha megyek fel a netre, meg a viber - fb messenger kombó az megy
Tehát igénybe vettem rendesen,használtam... ez alapján írtam a tényeket.
Ezelőtt az Lg L90 nem viccelek ! 6 óra kijelző időt is produkált ! Pedig az 4.7 IPS de szintén "csak" qHD.
Viszont négy magos stb...Azelőtt volt egy Xperia SP-m a 4.6 TFT HD is bírt 4,5 - 5 órát.
Tehát volt viszonyítási alapom.
Sokat vagyok úton,netezek - nyomkodom ezért nekem nagyon számít a kijelző idő.- Jobban mint a kamera
Nekem is e-körül volt antutu

-
spenglerjoci
tag
válasz
Valaki87
üzenetére
Én inkább vettem volna bele egy új akksit. Vagy lehet nem is az akksival volt gond. Nem tudom.....csak mert nekem 3-4 napokat elmegy egy feltöltéssel úgy hogy ez a telefonom, fotózok is vele és néha felmegyek netre is. De a rekord 5 nap 17 óra volt....kicsit följebb ott van a screenshot. Az én Zoomom pedig 3 hónapos de van hozzá 2db gyári akksim. :-)
-
Közben úgy alakult,hogy meg váltam a telefontól még tegnap este.
Nagyon kevés volt az akku ideje számomra, így eladtam.
Egyébként jó telefon,de csalódás volt számomra az akku mert egy 5 hónapos telefonról beszélünk,és számok szerint a 4.3 qHD samoled a 2330mah párosítva jóval többet vártam el...
Automata fényerőn is ha nem játszottam vele akkor is max 2,5 - 3 órát ment el...
Azért még olvasgatom majd a topic-ot.
-
djcool
tag
válasz
spenglerjoci
üzenetére
Közben máshonnan (igaz kicsit lassan) meglett, ha hazaérek ma este, vagy holnap délelőtt megosztom majd itt. C105-höz való.
-
válasz
spenglerjoci
üzenetére
akkor oké

-
spenglerjoci
tag
válasz
Valaki87
üzenetére
Persze. Sőt mivel kevesebb pixelben kell előállítania ugyanazt a minőséget mint 16 mp-ben ezért talán valamivel jobbat is. Csak ugye kevesebb részlet lesz. De én is általában 10 megapixellel szoktam fotózni és az nagyrészt mindenre elég viszont nem foglal olyan sok helyet mint egy 16 megapixeles kép. Aztán ha van valami különösen jó téma akkor kapcsolok 16-ra. De szerintem lényegi különbség nem nagyon van a felbontások között minőségben, úgyhogy bőven jó képeket csinál a Zoom minden felbontáson.
-
Szerintetek mint laikus úgy kérdezem, hogyha átrakom 16:9-be vagyis 12mpx, akkor is jó képet készít ?

-
djcool
tag
Nincs meg valakinek véletlenül a friss, angol, novemberi 4.4.2-es rom (C105XXUBNI3)?
Csak azért nem szeretnék a SamMobile-ra regelni...Köszi!
-
spenglerjoci
tag
Ezzel én is így vagyok. Nekem is 2016 augusztus 8-ig van garim úgyhogy addig nem fogom rootolni. De mondjuk én se érzem annyira fontosnak hogy rootoljam...arra ott van a Note 2. Azon ki tudom élni a rootolási és ROMolási vágyaimat. A Zoom meg megmarad annak amire kitalálták: Telefonálni és fotózni.
-
Baku
aktív tag
válasz
kakuk100
üzenetére
Ennek több oka is van. Egyrészt még garis a teló, másrészt eddig nem nagyon volt rá szükségem, (tele van a telóm jobbnál jobb appokkal, és eddig nem volt szükségem a rootolásra egyikhez sem), harmadrészt gőzöm nincs róla hogyan kell. Talán ha eljutok oda, hogy hely hiányában le kéne szedni egy pár teljesen fölösleges "gyári" appot, akkor elkezdek foglalkozni a gondolattal. ...
Eddig nem nagyon találkoztam olyan számomra nélkülözhetetlen appal, amihez root kellett volna.
-
Baku
aktív tag
válasz
kakuk100
üzenetére
A kitkat erősen korlátozza a file másolási lehetőségeket külső SD-re vagy USB penre. Még a saját dropboxod-ból sem tudsz másolni, de pl. amíg én a 4.2.2-vel simán másolom az apk-kat a telóról SD-re ez a kitkat-tel nem megy alapból. Persze vannak kikerülő megoldások ezekre a dolgokra is, de nekem ennyit nem ér egy kitkat frissítés. ..
(A legújabb apk frissítésekbe már beleteszik a kitkat másolási korlátozások kikerülését, pl. állítólag a legújabb dropbox klienssel már lehet másolni. ...)
-
Baku
aktív tag
Ha valaki nem akarja vagy nem tudja rootolni is a telefonját, akkor jól gondolja meg a kitkat-ot mert érhetik meglepetések!...
-
válasz
spenglerjoci
üzenetére
ahha, megvan..
hát használni nem fogom, mert még HD felbontás sincs ilyenkor, meg hang se

csak úgy eszembe jutott,hogy néztem a fotós topic-ot és a Szifon 6 elég kemény ahogy belassítja a videót

gondoltam hátha Zoom-i is tud ilyet. -
válasz
spenglerjoci
üzenetére
hat meglátom még...
s4 zoom-ra van slow motion ?
-
válasz
spenglerjoci
üzenetére
-
-
Baku
aktív tag
Ha valaki nagyon rá van kattanva a kitkat-re:
Nemrég jártam az apkmania.com-on orrba-szájba az arcomba nyomta
a kitkat frissítést.CSAK saját felelősségre!!!
-
spenglerjoci
tag
-
VigO
tag
válasz
spenglerjoci
üzenetére
Szupercsodálatos!
Köcce!
Én használtam már a cleaNmaster-t, de túlságosan beépült a telefonba és egyfolytában futott, beszólogatott.
Ez a cleaRmaster egyszerűbb, és csak akkor fut, ha elindítom? Hiába takarít rendesen, ha amúgy meg foglalja a memóriát. -
spenglerjoci
tag
Szia.
Ha a telefonon frissítesz, úgymond OTA módon akkor nem fog elveszni semmilyen adatod sőt még a beállításaid is megmaradnak. De én nagyon ajánlom, hogy miután frissítettél, ments le minden fontos adatot vagy előtte is lehet az mindegy mert mondom nem törlődik semmi. És utána bemész recoverybe : home+hangerö fel+ bekapcs és ott először nyomsz egy "clear cache"-t majd "factory reset". Mikor kész, újraindul és teljesen tiszta és töredezésmentes lesz a rendszer.

Amúgy meg ajánlom mindenkinek a ClearMaster nevű progit! Hetente egyszer lefuttattok rajta egy "felesleges fájlok tisztítás"-át és csodákat művel. Érezhetően könnyebb a rendszer ha rendszeresen tisztítva van. Nekem 1 hónap alatt már majdnem 2GB szemetet takarított ki amik amúgy csak foglalták volna a helyet és lassították volna a Zoomot feleslegesen. -
VigO
tag
-
-
VigO
tag
válasz
spenglerjoci
üzenetére
Hello!
Lenne pár kérdésem:
1.: Ha ő ajánlja fel a frissítést KitKat-re, akkor is előtte minden adatot ki kell menteni a telóról, ugye?
2.: Factory Reset Recoveryből? Hogy kell ezt enni? Beállítások/Fiókok/Mentés és visszaállítás? Vagy kikapcsolt állapotból a hangerő-fel+home+bekapcs.? Vagy mindegy melyik?Viber-re egyszerű megoldás lehet ez:
http://www.androidbeat.com/2013/11/app-ops-present-android-4-4-kitkat/Csak épp nem tudom, hogy működik-e, mert nekem még nincs fent a KitKat.
Köszi!
-
Hát nálam amúgy antutu 5.1 alatt 20.500-at kapott az S4 Zoom.. az meg nem rossz...
Haverom LG Optimus G-je kapott 22-23 ezret..
Ezelőtt az LG L90-em kapott 17.800 körül...
Azelőtt meg a Sony SP-m kapott 26.000.-
S4 Zoom-ba ami a leggyengébb az a grafikus chip.
Mert az Lg L90 szaggatás nélkül vitte a CSR Racing Classic-ot , a Zoom pedig a végén be-be szaggat amikor a célba érek..jó akkor már tök mindegy mert nyertem csak .....De hát ugye nem a játék miatt vettem a Zoom-ot, ha meg nagyon játszani akarok és a kamera is fontos akkor ott van a K Zoom alternatívaként..
-
válasz
spenglerjoci
üzenetére
Én tök analfabéta vagyok hozzá,most töltök is fel 2 fotót, mondjátok meg melyik a jobb minőségre ?!
A téma az 0, ne azt nézd.De szerintem normál telók,ami nem fotózásra kihegyezett mint pl sima S4, vagy S5 vagy pl LG G3 ezek közül az Iphone 6 veri mindet...
-
spenglerjoci
tag
válasz
Valaki87
üzenetére
Én szívesen mutatok akárkinek olyan éjszakai képeket amiket semmilyen kompakt géppel nem csinálnak utánam....nem hogy telefonnal :-) amúgy hobbi fotós vagyok már 4 éve így egyetem mellett szóval én tanúsíthatom hogy ha valaki ért hozzá és szöszmötöl a fotózással az meg is kapja a jutalmát...tényleg eszméletlen hogy milyen képességek vannak ebben a kamerában....

-
Varom en is..

spenglerjoci : szamomra ez csucstelefon

Rengeteg telefonom volt ami erosebb hardver es kijelzovel rendelkezett de egyik sem tud ugy idegesiteni mint a kamera ha lutri..ezert kotottem ki itt
Szerintem majdnem mindenre eleg ez a telefon.
na jo talan erosebb jatekokra nem.. de az nem is izgat annyira.
talan egy ips panel+nagyobb akku elferne. -
rizso
veterán
válasz
spenglerjoci
üzenetére
Na hát most már kivárom, hogy feldobja nekem is a frissítést

-
spenglerjoci
tag
Én annyi változást vettem eddig észre, hogy kicsit folyamatosabbak az animációk, teljesen sima és reszponzív a rendszer, mintha valami csúcstelót nyomogatnék. Semmi lagg. Aztán az akksi idő is talán egy nagyon picit javult és a lényeg nekünk ugye a kamera. Én már sok képet csináltam KitKattel és az a véleményem első körben, hogy rosszabb nem lett semmivel se
Sőt talán az éjszakai képek, manuális beállításokkal kicsit élesebbek meg természetesebbek a színek. De úgy mindent összevetve látszik hogy azért csiszolgatták még a kamerát, és tényleg kb. minden téren ha csak egy hajszállal is de jobb lett! Úgyhogy boldog vagyok! És ajánlom mindenkinek a 4.4.2-őt! De szigorúan csináljatok utána egy factory resetet recoveryből! Akkor tényleg tökéletes lesz! -
-
válasz
norcikácska
üzenetére
Fb messenger hasznalok most, de biztos lesz/van megoldas ra..
En nem foglalkozok vele mert a messenger is megteszi ugyanugy... -
válasz
norcikácska
üzenetére
Nálam a viber likvidálása megoldotta a problémát..azóta nem tolta ki a kamerát!
-
Baku
aktív tag
válasz
norcikácska
üzenetére
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy nem nagyon. ..
Csak tippelgetünk, tapogatódzunk. Talán Viber??? -
norcikácska
csendes tag
sziasztok,tudna valaki segíteni abban hogy miért van az hogy bekapcsoláskor az optika autómatikusan életre kel?roppant bosszantó!!
-
rizso
veterán
Nekem még nem jelzett semmiféle frissítést. Aki már frissített: van valami érdemi változás?
-
Baku
aktív tag
válasz
spenglerjoci
üzenetére
Kijött már c105-re is. Nekem felajánlotta úgy 2-3 hete, csak engem nem érdekel a kitkat így elutasítottam...
Ja, ha nem használod, nem is fogyaszt. .. Nálam 0/24 készenlét, 0/24 wifi, napi 1 óra viber beszélgetés, folyamatos chat, zene letöltés és hallgatás, több órányi szörfözés a neten Facebook...
Ezért vettem a telefont...
Van hogy 2x töltöm naponta.... -
spenglerjoci
tag
Sziasztok! Meg tudom erősíteni, hogy a viber tényleg tologatja az optikát, de egy full factory reset után ( természetesen recoveryből) megoldotta nekem a problémát. A 4.4.2 Kitkat-et nekem jelezte a teló és le is töltötte, felrakta. Megjegyzem, az enyém SM-C101-es. Lehet, hogy az SM-C105-re még nem jött ki. De biztos hogy ki fog napokon belül, úgyhogy én nem javaslom az odinos bűvészkedést attól függetlenül hogy én is szoktam odinozni csak nem a Zoom-al hanem egy Galaxy S wifi 5.0-val.
Az akksiról meg annyit, hogy nekem eddig több mint 5 nap volt a max készenlét, amit automata fényerővel, kb. 1 óra telefonálással, 20-30 perc netezéssel és 8 db fényképpel, amiből 3-at villantott is, ért el.
-
Nem szeretem az ilyen kulso akku appokat...Annyira nem veszes, sot egyaltalan nem veszes mert pl alvo allapotban semmi nem szivja az akkut. Lezarom a kijelzot es 2 ora alatt ha 1%-ot merul.. Tehat nincs vele gond, csak en azt hittem uzemidoben meg jobb lesz mint az Lg.
De ezt nem gondoltam volna,h a 4,3 samoled tobbet eszik mint a 4,7 ips es azonos a felbontas qhd...
De mindegy meger ennyit boven a kamera miatt.
Ja ezt a kezzel allithato fenyerore ramegyek, nem gond az Lg-nel nem is volt automata mod
-
Baku
aktív tag
válasz
Valaki87
üzenetére
Sajnos valóban étkes a kicsike. ... :-( Nekem is úgy sikerült lejjebb szorítani a kijelző fogyasztását, hogy inkább kézzel állítom a fényerőt a mindenkori minimálisan elégségesre, és használom a Pixel Battery Saver alkalmazást is ami kikapcsolja a pixelek X % - át. Így fogyasztási statisztikában már a Google szolgáltatások vannak az első helyen. ... :-(

-
-
nektek mennyi kijelző időt tud produkálni max ??
Ahogy elnézem,itt nem lehet rendben valami mert a 2330-as aksi nem kicsi és a qhd 960x540 sem egy nagy eresztés 4.3-as kijelzőn és az már csak ráadás,hogy amoled... szóval a fekete elvileg kíméli az akksit ugyebár és mégis azt mondom,hogy ez így nem valami nagy durranás....
Ezelőtt volt egy LG L90-em, 4.7-es IPS ( 2540 mah) és vasban is ua.ilyen erős volt de az tényleg sokáig bírta nagyon !
-
VigO
tag
válasz
spenglerjoci
üzenetére
Sziasztok!
Sikerült. Leszedtem én is a Viber-t, és boot-oláskor nem nyitogatja semmi a kamerát. Üzem közbeni lezárt állapotról nem tudok nyilatkozni, mert nem figyelem egyfolytában a masinát.
Kérdésem a KitKat-esekhez, hogy ez a progi frankón fut-e? Elvileg nem kell hozzá root jog sem. Vibert szeretnék használni, és megoldás lehet, ha letiltom a hozzáférését a kamerához. Meg ugye akármihez is jó lehet. Figyelmeztetés, hogy összeomolhatnak programok, ha megvonunk tőlük hozzáférési engedélyeket.
http://www.androidbeat.com/2013/11/app-ops-present-android-4-4-kitkat/
TomI
-
gti16v
őstag
-
Na nyomtam egy formázást, belakom újra és kiváncsi leszek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elektromos autók - motorok
- Padavan firmware
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Bluetooth-headsetekről általában
- Motoros topic
- League of Legends
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor ezek szerint nem kéne várnom a gyári frissítésre :/

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
úgyhogy kb. hetente töltöm. Vagy ha nagyon sokat tolom a Real Racing 3-at meg a Modern Combat 5-öt akkor 2 nap alatt is le tudom meríteni....de eddig az volt a rekord. De akkor kb. 60-70%-os fényerőn toltam szinte egész nap...és így merült kb. 3 óra alatt 5-6%-ot.