-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
Na új aksi laza 3 órát kibírt úgy hogy 20%on vettem ki. Az jónak számít? Persze játék volt benne jóformán.
-
senior tag
A széria szám alatt szokott lenni még egy sor, a dátum, amelyiken van.
De úgy látom, ez is függhet attól, hogy hol, mikor gyártották, és nem gyári - nem gyári akku függvény.Mondjuk még nem tudom, hogy ha csak áll a polcon az akku mondjuk egy évet, mennyit "romlik" a "kondíciója".
Ügyelve persze, hogy ne menjen mélykisülésbe. Bár úgy tudom, minimális az önkisülésük a li-ion akuknak.
Illetve hogy olyan 40%-os töltöttségi szinten szeretik a tárolást. -
MaxFecky
csendes tag
válasz fefe1968 #48149 üzenetére
Szia! Nem jó az autós töltőd, kicsi a töltőárama. Amit vettem gyári samus 2A-s töltőt, az tényleg tölt folyamatos navigálás mellett is. Már nem tudom honnan rendeltem, de ilyen volt: [Samsung autós töltő]
[ Szerkesztve ]
IPhone 13 Mini 128 GB Starlight / IPad Pro 11 2021 128 GB Astrogrey / Apple Watch S3 42mm Astrogray
-
Carline
őstag
Akku témához:
A telefon 2014.11. havi vételű telekomos plusz egy telekomtól most rendelt külső akkutöltő akkuval.
Minden eredeti samu és egyiken sincs gyártási dátum. A külső töltőhöz kapott akku made in china.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
mpv
aktív tag
Sziasztok! Csak èrdeklődnèk S4 re ti ràtettètek a lollipopp 5.0 -àt?
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! valaki tudna segíteni?? vásároltam ma zsír újonnan az Extreme Digitaltól egy Samsung galaxy S3 mini Value editiont a mutermonak, jó minden, de a kijelzőtől majd kifolyik a szemem! teljesen más mint az én S4 esemnek! olyan pixeles vagy milyen! ennek ilyennek kell lennie? vagy hibás lenne a kijelzője?
Van valakinek S3 minije? vagy volt? -
QbHead
aktív tag
Én már felraktam bár nem hivatalos forrásból i9500-ra ezt:[link] I9505-re pedig ezt: [link] egyiken sem vettünk észre eddig semmi bugot új akkuval nagyon könnyen elérhető a 3 órás kijelzőhasználat (új akkuval) végig 3g+wifi+szinkron gmail facebook messenger meg persze 3d játék de leginkább 2d.
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
QbHead
aktív tag
válasz K Norbi #48172 üzenetére
Régen én ezt használtam nem az igazi de pótlásnak tökéletesen jó
@Maxentius: Ja azt nem tudtam hogy TW-es lolli kell :/
[ Szerkesztve ]
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
Carline
őstag
válasz Blackmirror #48174 üzenetére
Mondjuk azért mert nem az az S3 Mini mobilarénás topikja, hanem ez: [link]
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Lefty
addikt
Na a Telekomnál átvettem a külső akksit, jelentem Koreában gyártották és nincs rajta gyártási dátum.
-
Trespa
tag
Lehet valaki felrakta már..
Android 5.0.1 Lollipop firmware, build number I9500XXUHOA7, is official Samsung firmware for the Galaxy S4, GT-I9500. Russian firmware
[link]"Prerequisites
Download Samsung drivers
Download I9500XXUHOA7 firmware for the Galaxy S4 GT-I9500
Download Odin v3.09
Charge your battery to at least 80 percent
Enable USB Debugging in Settings > Developer Options (in case you need to troubleshoot later)
Backup your essential data for safe keeping. Here's how to backup everything on the Galaxy S4 (without root)"LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
Doggy dog
senior tag
válasz borsodika #48184 üzenetére
Ma én is megrendeltem (S4 Active-ra) az akksit.Lehet érdemesebb lenne megkérdezni Samsungot,hogy árulnak-e dátum nélküli akkut!Bár abból kiindulva,hogy szolgáltatónál vásároltnál sincs rajta...
Vagy valaki lesz olyan bátor és leszedi a borítást,hogy mi van alattabocs,nem válasz akart lenni!
[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
K Norbi
addikt
válasz Blackmirror #48181 üzenetére
Carline : ezt tényleg jól benéztem! én hibám bocsika
(#48181) Blackmirror[ Módosította: Morris ]
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok egy kis segitség kellene. Mostanában szeretnék venni egy s4-est,de tanácstalan vagyok.Nagyon tetszik és a mérete és a tusása is megfelelő lenne,de annyi sok hibát és problémát olvastam róla hogy félek ne hogy mellé fogjak .A hibás gondok az eleinte voltak vagy az utobbi mostani kiadásokra is érvényesek?
-
bari012
tag
Legutóbb, mikor igényeltem a szervízfutárt, kijött, és megcsinálta helyszínen a telefont. Most a postát küldték és az vitte be a szervízbe. Tudja valaki, hogy mitől függ az, hogy helyszínen javítják, vagy elviszik?
-
Szabcsizz
őstag
Valaki elmagyarázná,hogy működik ez a szervizes dolog?Mármint,hogy kijön valaki megjavítani.Mert akkor most nekem is jár ilyen az 1 hete vásárolt készülékemhez?(T-mobile)Ugyanis nem nagyon értem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android játékok topikja
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest