- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astra12
tag
Megnéztem, a Z3 kb. másfélszeres áron van az S4-hez képest és jóval kisebb a kijelzője.
-
Astra12
tag
válasz Winchester95 #47099 üzenetére
Melyik csinálja a jobb képet?
-
K Norbi
addikt
válasz Petyyyyy #47103 üzenetére
Sonyi nem kéne Ez viszont érdekelni fog
Galaxy S6 will come with a 5.5-inch Quad HD (1440 x 2560) display, a 20 MP rear camera, and a 5 MP front-facing camera. Its processor should be a 64-bit, octa-core Exynos 7420 with an ARM Mali-T760 GPU. Android 5.0 Lollipop, 3 GB of RAM
Vagy egy LG G4 hmmm
(#47106) Petyyyyy ezek csak terjengenek a neten. de reménykedek hogy ilyesmi lesz. [link][ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz K Norbi #47104 üzenetére
Kétlem, hogy kellően hiteles lehet, de honnan van ez az infó?
Személyes kijelölt nálam is az S6, kíváncsi vagyok milyen lesz, bár múlt hétvégén egészen megnyert magának a G3 is. Ha kihullna az S4, elgondolkodnék rajta.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
K Norbi
addikt
válasz Petyyyyy #47106 üzenetére
Az első S6 sokat tuti nem szabad megvenni mert szarok lesznek Mint az első szériás S4 esek! a púposodó akkumulátorokkal a fólia ami nyomott hagyott a készüléken! hanyag illeszkedések! ezeket mind javították majd.. Ha idén dobják piacra azt csak jövő ilyenkor szabad megvenni. ha jó telefont akarsz.
De ez így van más gyártókkal is. -
Astra12
tag
A flash hiánya mit jelent a gyakorlatban?
-
Petyyyyy
addikt
válasz Astra12 #47110 üzenetére
Akkor el kell olvasni egy tesztet hiteles forrásból és fény derül az igazságra.
Egyébként nincs tv out a szó klasszikus értelmében, de van helyette screen mirroring, ami sokkal elegánsabb.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz Astra12 #47113 üzenetére
A nincs flash és nincs előtelepítve a telefonon nem ugyanaz. Tehát ha letölthető (és műxik is), akkor van.
Igen, eltaláltad, pontosan ezt jelenti a screen mirroring, csak épp van vezeték nélküli megoldás is.
Remélem megy az angol: Link #1 és Link #2Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
őstag
válasz K Norbi #47093 üzenetére
Hátlapot nem kapsz, csak maga a pad, én is néhány napja vettem ilyet.
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Dj.Mike
senior tag
Hello. Firefox alatti filmnézésnél megoldható hogy ne kapcsoljon ki a kijelző teljes képernyőnél? Csakmert eléggé idegesítő hogy állandóan elsötétedik a kép.
[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Kicsit off topic amit írok de...
Már lassan egy éve meg van az S4-em, es kaptam hozzá ajándekba egy Nanushka hátlapot amit eddig még meg sem néztem.....na most úgy gondoltam itt az ideje felpróbálni a telefonra. Hát sok küszködés után valahogy felment, ám az alsó csatikba nem tudtam bepattintani, illetve rászorult és alig tudtam levenni. Másnál is volt/van ilyen probléma? -
őstag
válasz K Norbi #47119 üzenetére
+ (#47122)
Na ezt már passzolom mert még nem szereztem hátlapot, az biztos hogy valamennyivel vastagabb, erről találtam is egy jó kis összehasonlító gif-et
Csak remélni tudom hogy tokban is veszi a töltést, én is úgy használnám, elvileg valamennyi távolságot bírnia kéne, de persze akkor a töltés hatékonysága is csökken.
Szerk: a pad hátuljára ez van írva: Input 5V 2A
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
-
őstag
válasz K Norbi #47125 üzenetére
Igen, ez mindenféleképpen problémás, épp ezért gondoltam a matricás megoldásra, az normál hátlap alá is befér és olcsóbb is, bár ilyenkor az NFC-t nem tudom mennyire korlátozza működésben
Gondolom a Samu hátlap azért vastagabb mert ott az NFC is megoldott, de ennyit nem ér nekem
Majd jelentkezek ha összeáll a cucc
-
őstag
válasz Apooca #47130 üzenetére
Jaja, picit le van maradva a voda a másik két szolgáltatóhoz képest, de szeretem a vodát, pedig 12 évig telekomos voltam, vagy t-mobile, vagy mi a neve, évente más Nagyon jó a vodába ha redes vagy, kb 10 sec alatt beszélhetsz ügyintézővel, a másik cégnél volt 1 órát vártam mire beszéltem valakivel...na de ez egy másik téma!
[ Szerkesztve ]
-
-
K Norbi
addikt
Sziasztok működik a Samsung Gear Fit más androidos telókkal is? a haverom akarna venni nagyon jó áron egy ilyen okos órát! csak van egy kis bökkenő! Htc One X telója van.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Melyik gyári romot érdemes használni, ( ki melyikre esküszik) mert már nem tudok kiigazodni a rengeteg lehetőség közül!
Gazember
-
tatu611088
tag
Sziasztok!
A vezeték nélküli töltőpadhoz pár szó.. T-mobilnál a legolcsóbb, pad+hátlap 9e, az akku töltés kb. a negyede 500-600mAh, az annyi kb, h 5-6 óra alatt tölti fel a telefont. Tokkal nem próbáltam, de kb 6-8 mm-es hatótávolságból még tölt. Kicsit vastagabb a hátlap, de számomra nem zavaró, lehet hozzá lapka recevert is kapni, azzal is próbáltam, egy kicsit az NFC kárára megy, de attól függetlenül működik az NFC, csak közelebb kell tenni. -
K Norbi
addikt
válasz tatu611088 #47143 üzenetére
Köszönjük szépen!!
-
őstag
válasz K Norbi #47141 üzenetére
Nem, csak ezekkel működik: Samsung Galaxy S5 / Galaxy Grand 2 / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 2 / Galaxy S4 / Galaxy S3 / Galaxy S4 Zoom / Galaxy S4 Active / Galaxy S4 mini / Galaxy Mega 6.3 / Galaxy Mega 5.8 / Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) / Galaxy NotePRO (12.2) / Galaxy TabPRO (12.2/10.1/8.4)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest