- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
válasz tatu611088 #47868 üzenetére
köszi a link sajnos nem működik...de megtaláltam
és újra azt jelzi rosszul hogy van a boltban, ami azért van mert összekeverték a cikkszámokat...de most megrendeltem futárral még így is jó 4500ft-ért.
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
bb.bocs
őstag
ha van 1 karc a fólián, azt honnan tudom hogy nem a kijelzön van e csak a fólián? mély egy kicsit, de ezért nem szedném le a gyári fóliát, honnan tudhatom emg hogy a fólia lett mélykarcos vagy a kijelző is? érdekelne azért
-
Zorro(hun)
tag
válasz princesss #47890 üzenetére
Érdekes dolog ez, de mostanában meg már nem csinálja. Az a baj, hogy igazán összefüggésbe sem tudnám hozni semmivel. Egy pár kisebb rendszerszintű beállítás változtatást csináltam azóta: a fejlesztői menüben az animációkat kikapcsoltam és a dátum és időbeállítást automatára állítottam.
A story album widget-et azóta nem is használom már. Szervízbe ilyen miatt nem hiszem, hogy vinni kellene az ényém nem is volt még ott. Sajnos ez a hiba úgy látszik ennél a típusnál előfordul. A Te Gt-I9506-od mikori gyártmány? -
Tesztelo.hu
senior tag
Nem értem, hogy a Samsung miért váltott fehér felületre az 5.0-nál. Az amoled előnye éppen a fekete háttéren jön ki igazán.
-
Keem1
veterán
válasz Tesztelo.hu #47915 üzenetére
Nem igazán van előnye. Ha a menüben vagy, az időben eltörpül a többi részhez képest. A böngésző háttere fehér, a háttérkép többnyire színes, a videólejátszás vegyes (nyilván van benne sötét rész is), az alkalmazások se sötét témával készülnek manapság. Az Amoled fogyasztása színtől függetlenül jobb, mint az LCD paneleké, természetesen vitathatatlan tény, hogy a sötét képpel sokkal kevesebbet fogyaszt. De egy vegyes használatú eszköz esetén nem hiszem, hogy döntően befolyásolja az üzemidőt, ha a rendszer UI sötét témával készül (a többire meg nincs befolyása a gyártónak).
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz bari012 #47858 üzenetére
Szia! Szerintem, ha van rá lehetőséged, először próbáld ki egy másik akksival.
Ha a rom hibás, vagy a felrakása során történt valami probléma, akkor egyrészt eddig sem működött volna, másrészt a recoverynek meg a download módnak be kellene jönnie.
Ha sikerül valahogy előcsalogatni a download módot, próbáld meg egy másik rommal. Most milyen rom van rajta? -
Feralheart
tag
Sziasztok
Egy apró tanácsot szeretnék kérni.
Ti mit csinálnátok akkor, ha van három eszközötök (15,6" Samsung laptop, 12,1" Lenovo laptop és egy Samsung okostelefon), amelyekkel egyforma arányban hallgattok zenét, és közel 50GB zenétek?
Hogy oldjátok meg a zeneszámok összeszinkronizálását a három gép között? -
mogyesz
aktív tag
válasz Feralheart #47920 üzenetére
Ha 3 között, hogy mindegyiken meglegyen: btsync. De, hogy teszel a telóra 50GB-ot? :-) (64GB SD ok) De minek? :-)
[ Szerkesztve ]
-
Feralheart
tag
válasz mogyesz #47922 üzenetére
A telómon átlagosan 3-4GB zene szokott lenni.
De ha pl. megtetszik valami az 50GB-ból, akkor az kicsit időigényes rájátszani. (a memóriakártyából fél giga oda van adva a rendszernek, hogy több helyem legyen az alkalmazásoknak, ezért, csak kikapcsolt állapotban tudom kivenni a memóriakártyát)
Illetve a Lenovo merevlemeze is csupán 80GB[ Szerkesztve ]
-
mogyesz
aktív tag
válasz Feralheart #47923 üzenetére
Ok, értem. :-) Akkor is btsync (BitTorrentSync) :-)
-
sebijani1982
senior tag
válasz Feralheart #47923 üzenetére
Felhő?
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Feralheart
tag
válasz sebijani1982 #47925 üzenetére
Próbáltam már, de elszállt a winamp, amikor beállítottam, hogy a felhőből húzza be a zenéket :/
-
Trespa
tag
LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
Trespa
tag
válasz TheMarci #47928 üzenetére
Hát nem tudom .. én a jobb oldalit kaptam a telefonhoz és munkatársamnak is olyan van mint a jobb oldali én is a telekomtól vettem a munkatársam a médiába ..
A bal oldali Ebay-esLG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
Trespa
tag
Én az ebay-est nem próbáltam ki ..
halottam egy-két dolgot.. töltőkrőlLG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
Trespa
tag
Az a baj sok helyen is feltűnt a dolog ..
"ezeket a képeket nem én csináltam "[ Szerkesztve ]
LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
Trespa
tag
válasz K Norbi #47939 üzenetére
Végül is nem érdekel a töltő fej.
Kábel miatt rendeltem az 3 m hosszú . Az a lényeg nekem .
A fake töltőt nem próbáltam ki ,lehet amúgy jó meg minden,de félek használni hosszú távon ..
Marad a gyári töltő és az USB HUB asztali Dock-kal amit szintén rendeltem és OTG funkció is van rajt telefont felrakom tölteni + beletudok dugni egy pótakut tölteni mellé .. Tökéletes !ilyesmi
-
tanzara
csendes tag
Sziasztok. Galaxy s4 vagy Galaxy s5 mini közül döntenék. Ti melyiket ajánlanátok? Mondjuk a kamera minősége döntő lenne. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest