- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz K Norbi #48357 üzenetére
Áááá viccelsz ... mintha nem is ugyan az a telefon lenne
Ne csak az órajelet nézd, generációváltás is van Adreno 320 vs Adreno 330 !
(#48358) Carline
Note 4 előtt is (főleg úgy hogy 50k -ért S4 i9506 és Tab 3 Lite -t kaptam) !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Notalab
tag
Láma leszek, de ha jön a Lollipop, akkor azt simán a menüben a 'szoftver frissítés'-el kell felrakni?
[ Szerkesztve ]
...
-
w333
félisten
válasz Dj.Mike #48369 üzenetére
Az ART futtatókörnyezet miatt még szép hogy kevesebb lesz a belső tárhely ... de szerintem nem lesz olyan vészes, max + 500MB -ra gondolok !
(#48370) Petyyyyy
Sebességgel kapcsolatos hibákat (laggolás, akadozás meg ilyenek)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
K Norbi
addikt
Az Android aktuális verziója eredetileg még a júniusi I/O fejlesztői konferencián mutatkozott be, nem is olyan régen pedig az is kiderült, hogy Lollipop lesz a neve. Az új mobil operációs rendszer gyakorlatilag a legnagyobb változást jelenti a robotos platform életében a 2011-es Ice Cream Sandwich óta. Az áttervezett felhasználói felület egységes és új UI-t ígér, de természetesen akadnak még bőven újdonságok, például a képernyőzárral és az értesítősávval kapcsolatban is. Szintén jó hír, hogy a Lollipopnak hála a készülékek tulajdonosai megnövelt üzemidőnek és jobb teljesítménynek is örvendhetnek.
[link][ Szerkesztve ]
-
Mui
tag
Sziasztok! Két napja vagyok boldog tulajdonosa egy ilyen készüléknek, nagyon tetszik eddig, T-Mobilos gyári, nagyon gyors, és aksi is jól bírja. Viszont tegnap is, és ma is produkált ilyet, a ram ürítésével helyreáll a dolog amúgy, de nem értem mi lehet ez, tapasztalt már valaki hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
[ Szerkesztve ]
-
fermacht1994
aktív tag
Ha a telefonom nem kapcsol be és biztosan tudom, hogy az alaplap ment benne tönkre, akkor azt is kicseréli a szervízfutár?
Feri
-
migabi24
nagyúr
válasz fermacht1994 #48383 üzenetére
Ha garis persze
-
fermacht1994
aktív tag
Szuper. Természetesen garanciás.
Feri
-
bb.bocs
őstag
válasz raziel01 #48382 üzenetére
tudtok olyan programot ami bluetooth headdset mikrofonján tud felvenni jó minöségben mp3 ban? sajnos az én mp3 recorderem nem jó erre a másik hogy zenét hogy tudok lejátszani? mert ha párosítom, a gyári zenelejátszó meg minden nvagy nem látja a bl cuccot vagy nem rtek hozzá meg olyan progi is kéne ami mondjuk méri mennyi idöt beszélek BLUetooth fülessel és lebontja napoi szinten.
[ Szerkesztve ]
-
Mui
tag
Köszi a segítséget, most olvasgatok vissza, és látom nem vagyok egyedül a problémával. Lehet hozzá köze, hogy néhány progit ami nem kell töröltem már az elején, bár inkább csak T-s alkalmazásokat.
-
legenda
válasz fermacht1994 #48383 üzenetére
a futár nem, de a szervizes igen - mind a két prémium szolgáltatás létezik, de külön.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gusthy
veterán
Nnnna, jön lefelé a lollipop. Fingers crossed.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest