Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #26753 üzenetére
Mármint az szar, igen. Legalábbis nekem. Nem érdekelnek a fizetett összehasonlítgató tesztek, azokat kajáld nyugodtan. Számomra az a kamera szar, amivel csak kültérben, hibátlan fényviszonyoknál lehet értékelhető képet csinálni, egyéb esetekben egy rakás fos. S2-t én igen régen használtam már veled ellentétben, de az a minimum, hogy annál jobb képeket csinál egy két generációval újabb telefon. Egyébként nem sokkal. Hogy a hiba kiben.miben van, inkább hagyjuk. A mai beszólásod megvolt, nem lepett meg, legyen szép napod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest