-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelblondie
senior tag
válasz
sultansmith #9011 üzenetére
Kikapcsolod, bekapcsolásnál pedig egyszerre nyomod a home gombot és a lefelé hangerőt. Download módba teszi a készüléket és a típusnál már látod is... Ha I9195-öt látsz, jó a helyzet.
-
Rivaul
addikt
válasz
sultansmith #9011 üzenetére
Itt az oldalon vedd megbizhato eladotol es akkor nem kell bizonyosodnod. Amugy meg minden klon telorol sut a bunda ahogy kezbe kerul. Az akkufedelet leveve nem eredeti akku van alatta es az akku alatt is szemetszur a matrica. Amugy nem hoszem hogy tul sok ilyen kamu hirdetes lenne.
-
canniball
nagyúr
válasz
sultansmith #8853 üzenetére
Volt már szerencsém (természetesen nem önként és dalolva) telefonnal a zsebemben a vízben kikötni; ha akkor nem Defym van...
-
Rivaul
addikt
válasz
sultansmith #8853 üzenetére
Epp a heten borult ra egy uveg udito. Raja ugyan nem volt de a gari ugrott volna egy masik telo eseteben. Meg a jack is uszott a lottybe. Takaritas meg annyi volt hogy go be a csap ala...
-
Rivaul
addikt
válasz
sultansmith #8846 üzenetére
Az ujlenyomat olvaso nem plusz hanem egy "ugy se hasznalod" opcio. Nem eletszeru a mindennapokban. 2x ha bekapcsoltam de mindig csak zavart. Ami elony az az ip67.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #8848 üzenetére
egy tipp, de tuti érdemes nézelődni mediamarkt, euronics, stb.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #8846 üzenetére
Érdemes várni kicsit, igazából most pénteken lesz a "fekete péntek", és nagyon sok helyen lesz akció szerintem.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #8841 üzenetére
Mondanám, hogy nálam, mert gondoltam rá, hogy lecserélem S5 mini-re, de igazából annyira elégedett vagyok vele, hogy nem tudom meg akarok-e válni tőle így 2 hónap használat után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest