- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajla5
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #50 üzenetére
Ma megnéztem a munkatársam Trend Plus telefonját, és azt tapasztaltam, hogy nem sok különbség van a két telefon között.Jó annyi hogy a processzor, meg a RAM.De ahogy néztem azt a telefont, az jutott eszembe hogy miért kerül több tízezer forinttal többe az S4 mini.Ebben is benne van az a funkció, ha elmulasztottál egy hívást akkor rezeg, vagy lefordítod, hogy néma legyen stb....Szinte minden ugyan olyan.
-
Ateszzero
őstag
válasz
Dr.Anonymus #50 üzenetére
Ebben igazad van. Én konkrétan jobban szeretem a HTC formavilágot , az unibody fémházat , a sense felületet meg mindent . És teszteket nézve a kamera se rossabb mint az s4 mini-é.
Viszont nézd azt is hogy a htc one s onex mennyi volt mikor kijött, szép ára volt. Ez az S4mini is pár hónapig lesz szerintem ennyi , aztán majd megéri talán a pénzét. De addigra meg még olcsóbb lesz a One S és X.Nem rosz teló ez , az a baj hogy nekem fotó terén nagyok az elvárásaim , és ha nem hozza most a Xperia S azt a szintet majd ( szerdán jön meg ) ami nekem kell , megyek vissza nokia carl zeiss lencsés kamerájához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest