- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
elmariachi89 #3874 üzenetére
Nálunk, amikor meghibásodott a torony, egy ideig volt az egyik utcában egy térerő nélküli 2 méteres szakasz.
Azért érdemes lenne egy LTE képes SIM-re cserélni, vagy csak 3G/HSDPA-ra kapcsolni a hálózatot. -
válasz
elmariachi89 #3874 üzenetére
amennyiben azonos helyen több telefonnal és sim kártyával is jelentkezik a probléma, úgy akár a szolgáltató hálózatával is lehet probléma, vagy nagyon bezavar valami szélsőséges eszköz/technológia...stb.
-
Agi70
aktív tag
válasz
elmariachi89 #3872 üzenetére
Tárgytalan.
-
válasz
elmariachi89 #3872 üzenetére
akkor először próbáld ki másik sim kártyával, mert az semmire sem garancia, hogy a korábbi telefonban okés volt, hiszen azóta is meghibásodhatott, illetve az sem teljesen kizárt, hogy másik/régebbi telefonokban akár még most is jó, de ebben/az újabbakban már nem.
-
válasz
elmariachi89 #3870 üzenetére
szia,
másik/több sim kártyával is jelentkezik a hiba?
a rendszer gyári állapotra történő visszaállítása és a firmware teljes újrahúzása megtörtént, hogy a szoftveres hiba kizárható legyen? -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
elmariachi89 #1870 üzenetére
Szöveg írásnál be lehet-e állítani hogy amikor leütök egy-egy betűt, rezegjen a telo, illetve a telon található két érintőgomb lenyomásra rezegjen?
- én se álligattam már évek óta, de tudtommal igen! -
TODI1111
veterán
válasz
elmariachi89 #1870 üzenetére
A gyári launcher ( TW ) nem tudja mozgatni a hátteret! Ha mozgó hátteret akarsz akkor egy másik launchert kell a telcsire tenni ( pl: Nova, Apex, Next, stb. )!
Második kérdésedre nem tudom a választ, mert nekem nem hiányzik ez a funkció, így nem is kerestem, hogy be lehet-e állítani! -
Tonyo
őstag
válasz
elmariachi89 #1662 üzenetére
MIért pont 4x? Akkor inkább optimus g 975 vagy s4 mini? Sokkal jobb az optimus g, mint a 4x.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest