Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz
AngiBangi
üzenetére
Köszi a választ
külföldön voltam így nem tudtam megnézni ,én utána jártam és nagyon nehezen találtam az egyik helyen azt mondták hogy azért nincs mert a szélén nem tapad meg rendesen olyan mintha levegő lenne alatta gondoltam magamba jó ez biztos hülye egy másik telefonosnál volt 4000 Ft- ért fel is rakta de a szélén olyan mintha nem tapadna nem meg nem jön fel de van alatta levegő egyszóval ez nem a te hibád hanem kehet ezzel a telefonnal nem kompatibilis 100%-ban ez az üveg lap nekem így van most rajta nem zavaró meg lehet szokni a szélein körbe egy kb. 2 mm-es sávban van ez a "probléma" átlátni rajta ott is de mondjuk nem 100 %-ban hanem csak 70 % vagy nem tudom de most egy darabig marad ez aztán lehet megy rá egy sima fólia
Új hozzászólás Aktív témák
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
külföldön voltam így nem tudtam megnézni ,én utána jártam és nagyon nehezen találtam az egyik helyen azt mondták hogy azért nincs mert a szélén nem tapad meg rendesen olyan mintha levegő lenne alatta gondoltam magamba jó ez biztos hülye egy másik telefonosnál volt 4000 Ft- ért fel is rakta de a szélén olyan mintha nem tapadna nem meg nem jön fel de van alatta levegő egyszóval ez nem a te hibád hanem kehet ezzel a telefonnal nem kompatibilis 100%-ban ez az üveg lap nekem így van most rajta nem zavaró meg lehet szokni a szélein körbe egy kb. 2 mm-es sávban van ez a "probléma" átlátni rajta ott is de mondjuk nem 100 %-ban hanem csak 70 % vagy nem tudom de most egy darabig marad ez aztán lehet megy rá egy sima fólia