Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz
AngiBangi
üzenetére
Köszi a választ
külföldön voltam így nem tudtam megnézni ,én utána jártam és nagyon nehezen találtam az egyik helyen azt mondták hogy azért nincs mert a szélén nem tapad meg rendesen olyan mintha levegő lenne alatta gondoltam magamba jó ez biztos hülye egy másik telefonosnál volt 4000 Ft- ért fel is rakta de a szélén olyan mintha nem tapadna nem meg nem jön fel de van alatta levegő egyszóval ez nem a te hibád hanem kehet ezzel a telefonnal nem kompatibilis 100%-ban ez az üveg lap nekem így van most rajta nem zavaró meg lehet szokni a szélein körbe egy kb. 2 mm-es sávban van ez a "probléma" átlátni rajta ott is de mondjuk nem 100 %-ban hanem csak 70 % vagy nem tudom de most egy darabig marad ez aztán lehet megy rá egy sima fólia
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
külföldön voltam így nem tudtam megnézni ,én utána jártam és nagyon nehezen találtam az egyik helyen azt mondták hogy azért nincs mert a szélén nem tapad meg rendesen olyan mintha levegő lenne alatta gondoltam magamba jó ez biztos hülye egy másik telefonosnál volt 4000 Ft- ért fel is rakta de a szélén olyan mintha nem tapadna nem meg nem jön fel de van alatta levegő egyszóval ez nem a te hibád hanem kehet ezzel a telefonnal nem kompatibilis 100%-ban ez az üveg lap nekem így van most rajta nem zavaró meg lehet szokni a szélein körbe egy kb. 2 mm-es sávban van ez a "probléma" átlátni rajta ott is de mondjuk nem 100 %-ban hanem csak 70 % vagy nem tudom de most egy darabig marad ez aztán lehet megy rá egy sima fólia