- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blueman3333
csendes tag
Gyerekek! Valami baj van a telón a gps-sel! s3 neot tavasszal vettem, nincs belepiszkálva, eredeti minden benne, és mivel a feleségemnek is akkor vettük, nagyon furcsa, hogy neki se jó a gps!! Ma navigálni akartam, és semmi! Elcsúszott a térkép, és még mindig a másik várost mutatta, közben már 20km-t mentünk, néha magától megfordult a térkép, és azt mutatta, a szántóföldön állok! Bármilyen gps ellenőrző programot letöltök, és a HELY beállításoknál csak a gps-t jelölöm be (nem érdekel a wifi segítség, mert a pusztába úgysincs wifi) szóval az ellenőrző programok nem találják az amerikai műholdakat!!!! Néha 1-2 orosz bejön, és kész! Tehát ezért nem tud navigálni! Az egészben az a baj, hogy a feleségemé is ugyanez, ugyanakkor vettük, és neki se megy! persze wifi segítséggel elboldogul a városba, de műholdak akkor sincsenek, és ha elhagyjuk a várost, vége! Gyári a ROM, és 2015 junius 2-én frissítette magát! Előtte semmi gond nem volt a gps-sel! Na, ki mit tapasztal??? Miközben a Samsung tab3-asunk, ugyanezekkel az ellenőrző programokkal kapásból 8 amerikai műholdat talált! Lehet baj van az utolsó s3 frissítéssel????
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 128GB gyári független hibátlan kiváló akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest