Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blueman3333
csendes tag
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Jövőre visszatér a BlizzCon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple asztali gépek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest