Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Én csak 1 üzletbe mentem be múlthét kedden, mert csak 1 van itt a városban, ott nem volt raktáron, de azt mondták, hogy megrendelik nekem oda az üzletbe, beleegyeztem, meg is rendelték, állítólag visszaigazolást is kaptak róla, és azt mondták, hogy péntekre, de legkésőbb következő hét keddre megjön, és hívnak, ha mehetek érte... én türelmesen vártam keddig, de nem hívtak, ezért szerdán felhívtam őket, nem vették fel, szal bementem megkérdezni, hogy mi a helyzet, de csak annyit mondtak, hogy még nem jött meg, nem tudják, mikor jön meg... pénteken is benéztem, azt mondták, hogy délutánra itt van, mehetek érte. Délután felhívtam őket, megint nem vették fel, bementem, a telefon sehol, nem tudják, mikor jön... és azóta sem jött... szép kis szolgáltatás, csak sz.patják az embert...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag FixÁr!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest