- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz Leonardo91 #2193 üzenetére
447ezer is sok egy telefonért régen ennyiért kettő csúcsot kaptál
-
Saccco
nagyúr
válasz Elit3Zotya #2196 üzenetére
Pont azon a részen nem volt.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
addikt
Azon a részen legyen ami a kijelzőre megy, a másik oldal szerintem mindegy is, de azért érdekes. Majd írom nekem van e mind a 2 oldalon.
Amúgy eddig ezen az áron 1 et vettem, most is csak utána vettem észre hogy 2 van benne.[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Saccco
nagyúr
válasz Elit3Zotya #2190 üzenetére
A kettő üvegből az egyiken nekem nem volt fólia, csak a lehúzófül...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
trent11
csendes tag
válasz Joe_Muad_Dib #2086 üzenetére
Azt tudni hogy mikor lesz a vodánál normálisan elérhető az S22U?
Állandó készlethiányt ír, flottában kapnám a cégemtől de a készlethiány miatt a mi kapcsolattartónk mindig lepattint -
addikt
Feketére is berendelve ez a fólia. [link]
-
madkiller
őstag
válasz ForRedGlory #2188 üzenetére
Lehet beüthetem legközelebb(is) 😃
-
Tybike81
őstag
válasz Leonardo91 #2183 üzenetére
Mennyiért vetted így az Ultrat?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Diesel38
tag
válasz Leonardo91 #2168 üzenetére
Hoppá.
És rendeléskor is használtad a 10%-os kupont? Tehát most 20%-al vagy beljebb?[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Amit neten rendeltem , igaz "csak" 1 hónapot csúsztak, de nem kérték a beszámított telefont. Más járt így, h nála maradt a telefon?
-
Lego85
csendes tag
Remélem minden hely ilyen jó fej lesz, hogy felajánlja, hogy visszautal 10%-ot 😅
Egyébként pont múlt hét pénteken mondtam az ügyfélszolgalatosnak, hogy a 10%-os kupon egy vicc, még ha azt mondták volna , hogy visszautalnak 10%-ot a vétlerából, akkor azt mondanám oké, kompenzáltak valamilyen szinten a 2 hónap várakozásért.... -
Leonardo91
senior tag
Nem. WestEnd Samsungba személyesen intéztem mindig mindent ebben a témában. Tegnap is én mentem érte.
Bilux #2180 Hát a Raiffeisen biztos nem , curveval kell megoldanom watch 4 en
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Lego85
csendes tag
válasz Leonardo91 #2179 üzenetére
Ahh, akkor valamelyik storeból rendelted, ők könnyebb eset, mint a samsung.hu🙄
nem is te igényelted? Csak simán adták ? 😲 -
Bilux
veterán
Mely bankok támogatják itthon biztosra a gpay-t? Telefonon illetve watch 4-en is működjön.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Lego85
csendes tag
Szia! Hogy sikerült visszautaltatni velük 10%-ot ?
Én még mindig várom a készüléket 🙄 -
ForRedGlory
félisten
Korrekt.
-
Teal'C
veterán
Gratulálok, legalább valamit kompenzáltak.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Leonardo91
senior tag
Tegnap átvettem a febr 9.én kifizetett 512-esemet
Watch 4 el együtt ,a várakozásra tekintettel meg 10%ot vissza utalnak a végösszegből.| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
rajd
tag
Ahogy itt a #2165-nél a kolléga írta, úgy sajna nem megy, én is régi Cube ACR használó vagyok és még nem bírtam működésre kényszeríteni S22U-n az appot. A régiókód lesz a kulcs, de ahhoz már nem kis rizikó és hozzáértés is kell hogy megpiszkálja az ember. Olvastam itt EU-n kívüli SIM kártyával újraindítást és egyebeket, de én is arra lennék kíváncsi aki 1. itthoni hivatalos értékesítőtől vette a telót, 2. működik a hívásrögzítés.
Na, hogy a kettő között mit csinált 😉
(bocs ha ezzel nem segítettem, én is "sorstárs" vagyok)
Én a munkámhoz használom, nem visszaélésekre, (még mielőtt megtalál valaki az EU-ban nem megengedett a GDPR miatt - szövegekkel),[ Szerkesztve ]
-
-
FOX888
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen készülék beszerzésén.
A hívásrögzítés számomra fontos funkció de tudom, hogy ez Európában főben járó bűn.
A mostani off készülékemen ezt meg tudtam oldani, és itt a fórumon is már olvastam róla, de esetleg valaki egy konkrét leírást tudna adni, hogy mi lenne a menete egy ilyen "okosításnak"?
És esetleg azt is meg lehetne tudni, hogy mik az előnyök és a hátrányok?[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz guriga1234 #2162 üzenetére
Én is kiszoktam rakni, mert kényelmetlen úgy vezetni. Csak a kulcsot szoktam a zsebembe hagyni azt sosem veszem elő, mert apró.
[ Szerkesztve ]
-
a8l
aktív tag
válasz guriga1234 #2153 üzenetére
Hová tegyem? az egyetlen jó hely az autóban ekkora telefonnak a töltőpad helye, onnan nem esik ki és könnyen kivehető ha kell.
-
WiZARD
addikt
Akkor itt az eltérés, nekem faceliftes m3 van.
Én lekorlátoztam 85%ra, és hagyom hadd töltsön.
Másik megoldás, hogy a vezeték nélküli gyorstöltést kikapcsolod, akkor ugyan tölt, de rohadt lassan...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Saccco
nagyúr
Hehe, ebből az üvegből 4db 5200ft sima shipping-gel, rendeltem 5db-ot, a saját kuponjukkal Ali standard shipping-gel 4000ft...
-
kimista
aktív tag
most jött sw update
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
PeteePeti
őstag
válasz pepe792 #2138 üzenetére
Ott csak a vezeték nélküli gyorstöltést tudod kikapcsolni! De a vezeték nélküli sima töltés megmarad!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
a8l
aktív tag
Vezeték nélküli töltést le lehet kapcsolni az s22u-ban?
Eddig az volt a probléma hogy a gyári szilikontokban nem töltött a Pre facelift tesla model 3 gyári töltőpadján,most az új Y-ban meg tölt simán a tokkal együtt, de nem szeretném ha mindig töltene. Az autóban nem találtam eddig kikapcsolási lehetőséget. Hátha a telefonon valahogy ki lehet kapcsolni a qi töltést.
A legbosszantóbb ez a hálózateldobásos hiba ami még mindig van. Külföldön még gázosabb, kétszer is repülőmód be ki kellett, hogy legyen hálózat, ma is volt itthon egy. -
Joe_Muad_Dib
tag
válasz NextError #2135 üzenetére
Ha nagyon poros munkahelyen dolgozol, esetleg vegyél egy ilyet, bár macera lehet:
type-c kupak -
NextError
tag
Na ez így lehet, poros munkahelyen dolgozom, az kizárt hogy ne lett volna benne a kábel rendesen, de az lehet hogy a por bezavarta a töltést, eddig még nem volt ilyen más telefonnál, de lehet most pont sikerült összehozni, rakok sürített levegőt az ágy mellé azt hiszem.
Köszönöm a segítségedet. -
doooo
veterán
válasz NextError #2131 üzenetére
Kiírja a képernyőre (rezgéssel szintén jelezve; illetve kiírja az értesítési sávra is, tudod, ahol minden más értesítést is megjelenít a mobil), hogy "túl lassan töltődik a mobil, ellenőrizze a töltőkábel csatlakozóját" (vagy valami nagyon hasonlót; nem akarom most reprodukálni, csak azért, hogy pontosan idézhessem).
Számtalanszor megesett már velem (régebbi kábelt használok).
És igen, töltődik ilyenkor is, de abnormálisan lassan. Persze olyan is van, hogy egyáltalán nem tölt, de az már nagyon ritka.
Ha többször megtörténik, fordíts egyet a kábelen, és úgy dugd be, rögtön jobb lesz, meglátod. Na meg arra ügyelj, hogy por, meg egyéb piszok ne menjen se a mobil, se a kábel csatlakozójába.
Semmi köze ennek a gyártóhoz, bármilyen mobilon/tableten megesik az ilyesmi. Ezért mondom, hogy ne pánikolj, hanem csináld azt, amit mondtam.[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz NextError #2107 üzenetére
Nem volt rendesen bedugva, csak úgy tűnt. De a mobil egy pár másodperccel később mindig kiírja, ha rosszul lett rádugva. Megesik ez, nincs benne semmi különleges (irritáló, de megesik, főleg régebbi kábellel), csak általában észreveszik azonnal az emberek, amikor jelez a mobil, de te nyilván nem vetted észre. Kellemetlen, de nem kell pánikolni, csak máskor várj egy kicsit amikor rádugod, és nézd meg mit ír ki a képernyőn. Mindig jelzi, ha baj van. Ja és általában mikor ilyenkor kihúzod belőle a kábelt, érződik, hogy jobban "beleszorult", mint kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Na ma megtapogattam én is egy T pontban és ahogy sejtettem ez a S22 Ultra bazi nagy ÉS nehéz is.
Persze tudtam, hogy nem lesz kicsi, de élőben brutál.. aztán még mindig jobb, mint a S21 Ultra, mert az a nagysága mellé, még fejnehéz is.
Az S21 Ultra mondjuk lekerekített szélű, így az kényelmesebb a tenyérben, mint az éles(ebb) sarkú S22 Ultra.
Mikor megfordítottam az ultrákat, a hátlapon lévő kameramennyiség és a kamera-sziget nagysága szintén brutál és ez már egyáltalán nem "elegáns" szerintem, egyszerűen már túl sok lencse van.Szóval a konklúzió az lett, hogy jó lesz a sima S21/S22, az legalább zsebbarát még (kicsi, és könnyű), vagy talán ha pénzlocsólós kedvemben leszek akkor a plusszos s22+/s21+ változat amik súlyra még elmennek de a nagyságuk már so-so, de hogy az ultrák (nekem) nem érik meg az árukat az 100% (mondjuk ha fele annyiba kerülne a nagyság/súly miatt akkor se jönnének szóba)
Ha már ott voltam, megnéztem az új almákat is persze, ott még rosszabb a helyzet, mert mindegyik "nehéz érzésre", míg a samuéknál a sima S vonal "nem"... meghát azok amúgyis almák, fuj
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
közben megkerestem neked
-
Teal'C
veterán
Kb 0 és 30-35% között tölt csak 45w al. Utánna szép lessan csökken. Én már leteszteltem. Viszont a legutóbbi frissítésben változtattak a bekapcsolt képernyő közbeni töltésen. Eddig csak 8-10watt volt engedélyezve most viszont hullámokban tölt már, gondolom a hőfokot figyeli pár percig enged akár 35wattot is aztán lemegy 7-8 körülre kicsit pihen és megint felmegy. Ezzel a kijelzős kábellel nagyon jól látszik.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
muzsi19
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy sokszor volt téma, egyszerűen a szolgáltatókat nem érem el ügyfélszolgálaton keresztül. Eddig semmi problémám nem volt, de most már 2. napja markánsan szembesültem vele, hogy nekem is sms-k jönnek a nem fogadott hívásokról Samsung S22 Ultra esetében, úgy hogy mellettem van a telefon. Lenne esetleg pár joker megoldásotok, amit házilag kivitelezhetek a telón? Kettő simmel használom (1 slot Vodafone, 2 slot telekom). A Volte hívás mindkettőnél be van állítva, ezenkívül semmi más, se adatroaming, se Wifi hang. A hálózati módja mindegyiknél 5G, 4G, 3G, 2G autamatikus kapcsolódással. Androidból a legfrissebb verzió van telepítve. Egyébként a készüléket a Yettel-nél vásároltam. -
hadan
tag
válasz csubííí #2100 üzenetére
Úgy még rosszabb. Most 60%-nál raktam rá a töltőre kikapcsolt állapotban. 20 W-tal tölti. Ha lemegy 30 alá ismét kipróbálom. De úgy látszik ez a 45 W-os töltés inkább 20-30. Lehet, hogy laboratóriumi körülmények között valóban 45 W de való életben semmi lényegi változás nem történt az előző generáció elméleti maximumához képest.
@wong kok wah
A nyomkövetés alapján március 8-án csomagolták be, 9-én Kínában feladták, 18-án meg megérkezett. A csomagot amúgy az Express One szállította ki a Viddl partnerével.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 512 GB | Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE
-
addikt
Egy kis érdekesség, szar exynos Akku teszt [link]
-
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos tegnap vettem észre egy igen zavaró "jelenséget" amit nem tudom hogy mi okozhat! Bármilyen videó megnézése közben szét van csúszva a kép és a hang! Legyen az YouTube, Netflix, akár egy Facebook-os videó, sajnos mindenhol ez van, és látszik a videók elején ilyenkor egy kis akadozás is! Újraindítás után bizonytalan ideig jó, de aztán egyszercsak elkezdi újra, és nagyon zavaró! Találkozott már ezzel a jelenséggel valaki?
A válaszokat előre is köszönöm!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
addikt
-
axlfsi
veterán
válasz Elit3Zotya #2098 üzenetére
Több telefonom is voltak korábban dbrab fóliák. Jelenleg is a Note10+ készülékemen az van. Nagyon nagyon tartós és jól takar. Én mindig elégedett voltam.
Anno még a OnePlus 3-ra is azt vettem, azóta is.Viszont, mivel szinte mindig tokban hordom és nem átlátszóban, most először szerintem nem fogok fóliázni, csak a dbrand tokot várom április végére...
Ezeket szoktam venni.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
madkiller
őstag
Én egy gyári átlátszó samsung szilikon vettem a se storeban, hogy ne takarjam ki nagyon a teló zöld színét. Jó a fogása, jó szorosan illeszkedik elég nehéz leszedni róla, de mivel nem merev nem karcolja a telefon keretét. Amíg elsárgul jó lesz, aztán majd nézek valami mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest