- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Esetleg ezzel a Good Lock alkalmazással meg lehet csinálni, hogy a google authenticator alkalmazást meg tudjam nyitni a telefon összekapcsolása alkalamazással és lássam is a képernyőt ? (s22 U)
-
addikt
Azt hogy lehetne elerni, hogy minden linket vagy hivatkozast amihez internet bongeszo kell azt ne a samsung internettel nyissa meg hanem firefox al ?
Alkalmazasok beallitasaban kivalasztottam a firefoxot alapertelmezett bongeszonek mégis samsung internetbe akar megnyitni mindent. Gondolom valamit at kene meg allitani.
Kozben megoldottam outlook ban is be kell kapcsolni a megnyitas alapertelmezett bongeszoben -t
[ Szerkesztve ]
-
addikt
En vettem egy Pitaka Fusion Weaving MagEZ Case 2 (Color Overture)
+
A hozza való MagEZ Car Mount Pro -t"akciosan" 125 Dolar vagyis 49423 Ft volt.
Az EU -t kiválasztva 2 nap alatt itt volt és nem volt egyéb vám vagy áfa paypal al fizetve.
A tok nagyon franko vékony és a mágneses tartó is sokkal jobb mint az előző volt amit s21-hez vettem első szériás.
-
addikt
-
addikt
Nálam most eszetlenkedik az oldal 500 -as hibával
-
addikt
-
addikt
válasz bigmasterg #4637 üzenetére
Magyarul megkárosítottam magam 72.900 Ft al jól hangzik
Es a használt készüléket muszáj leadni vagy hol kell leadni azt amit beírtam beszámításhoz? Vagy ki viszi el ?
Nincs mar több ócska telom amit be tudok adni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Jelenleg akkor 397.000 Ft -ra lehet levinni az árát vagy valahogy meg lejjebb lehet tornázni a 256 GB os ultrának ?
-
addikt
533.000 ft -ot ir áfával vámmal szállítással mindennel az 512 -es N22U -ra amazon.com. (snapdragon)
Szóval kb ugyan annyi mint itthon. Gondolom samsung pay nem működik majd vele de minden más menni fog.
Meg lehet visszaküldeni ha gond van mert itthon nem állnak szóba veled szervízbe, kérdés ez mennyire macerás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest