- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
válasz ImpersonatoR #5143 üzenetére
Pont felette írtam, hogy van gyári case friendly.... Ami nem megy le... Tehát a két telón nekem két különböző gyári fólia van by Samsung Store
-
pontyos
senior tag
válasz ImpersonatoR #5131 üzenetére
linkem nincs, csak tapasztalat Bármelyik Samsung Store ban megnézheted, de a különbség ugye a széleknél van. Az edge fólia teljesen lemegy a szélén, és rásimul.
Google ben keresve ez találtam [link] -
ForRedGlory
félisten
válasz ImpersonatoR #5004 üzenetére
Ez hogy kapcsolódik a topickhoz? Ne írjunk már be minden hülyeséget. A kuponozás egy dolog, de arra semmi szükség, hogy élőben közvetítse valaki, hogy mikor működik a weboldal és mikor nem.
[ Szerkesztve ]
-
wong kok wah
senior tag
válasz ImpersonatoR #4639 üzenetére
Vegyél egyet, pár ezerért. Én is így csináltam...
-
PeteePeti
őstag
válasz ImpersonatoR #4631 üzenetére
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Laraxior
titán
-
HaliGab23
senior tag
válasz ImpersonatoR #4615 üzenetére
Az 512est lehet levinni 399e-re a SESben egy régi teló beszámítással, de a srác csütörtökön azt mondta nem nagyon van már készlet náluk..
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
m1lan
őstag
válasz ImpersonatoR #4615 üzenetére
SES-ben a Trade-in 100.000 Ft és a 15% kedvezmény összevonásával 365.500 Ft még a hónap végéig.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
David3
őstag
válasz ImpersonatoR #239 üzenetére
Tényleg csak nagyon halkan merem megjegyezni, nehogy belémszálljon valamelyik Samsung-ellenes huszár.
Szóval átszámolni nem érdemes sajnos, én Amazonról rendeltem elő az S22+ -t, durván €200-val drágábbra jön ki otthon. Nyilván a Forint gyengesége, a magasabb ÁFA is közrejátszik benne. Az Ultra árát már ki se merem számolni, beteg összegek jönnek ki.
Ami viszont mindenképp üdvözlendő, hogy meg lehet venni havi részletre 1 éves futamidőre kamat nélkül. Ez azt jelenti, hogy jelen esetben havi ~€85/hó 12 hónapra. Szerintem elég baráti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- S22 ULTRA 256GB új,kicserélt,gyári garival,töltővel,tokokkal,KARÁCSONYRA,ha kell viszem...olvasd el!
- Samsung S22 Ultra Burgundy 12GB/256GB független, garanciás
- www.iking.hu - Samsung Galaxy S22 Ultra - 12/256 GB, Phantom Black - Használt, Megkímélt
- Samsung Galaxy S22 8/128Gb dual sim 1 év jótállással eladó !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest