Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
GreenGoblin #1569 üzenetére
Itt azért néhányan előrendelték a cuccot, és senkinek sincs hasonló gondja. Szóval nem az S21U a sz*r, hanem az ő S21U-ja szar...
Gari gondolom van rá...éljen vele...ennyi! -
BusinessGuy
őstag
válasz
GreenGoblin #1569 üzenetére
Nem, szimplán defektes verziót kapott amit simán visszavinnék 14 napon belül garba ezekkel a problémákkal.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
GreenGoblin #964 üzenetére
Pfff, hát nem tanácsos leejteni.
-
MadMancs
veterán
válasz
GreenGoblin #766 üzenetére
Már akinél. Saját topikjába szerintem belefér a tapasztalatok megosztása, egészen addig míg nem másik telókhoz van hasonlítva. Annak semmi értelme.
-
Sirandrish
legenda
válasz
GreenGoblin #757 üzenetére
1. Én oktatok, és nem engem oktatnak!
2. Oktatások között nyomkodjuk!
3. csittpszt nemmészinnen? -
szenesember
aktív tag
válasz
GreenGoblin #548 üzenetére
...és még drága is
-
BusinessGuy
őstag
válasz
GreenGoblin #548 üzenetére
Csak hogy ne legyen.:
Ma jött frissítés telre, valaki tapasztalt bármiben előrelépést? Leírásban kamera is meg volt említve.
Még nem nyüstöltem agyon tegnap óta, nekem így passz javult-e bármi. -
sub71
aktív tag
válasz
GreenGoblin #405 üzenetére
Ez igaz, viszont mielött, veszek tévét, mobilt vagy akár egy mosógépet, elolvasom a teszt/et/eket róla és általában ez befolyásolja a döntésem, ebben az esetben is ez történt...
#401janeszgol Köszi, megnéztem, én fehérre hajtok, hátha összejön... eBayen láttam 780€ ért generalüberholt-ot, még várok, hátha egy picit lejjebb megy.... -
Sirandrish
legenda
válasz
GreenGoblin #377 üzenetére
Ez valaha cél lesz? Szerintem sose
-
sub71
aktív tag
válasz
GreenGoblin #342 üzenetére
Igazad van. Erre való a moderálás. DE, hogy az óvodás példánál maradjunk, arra, hogy két gyerek egymás haját tépi, nem az a megoldás, hogy az óvónéni (topikgazda, moderátor, stb..) ugyan ezt teszi...szerintem...
-
Tin
veterán
válasz
GreenGoblin #167 üzenetére
Nem vitázom, a hozzászólásaid magukért beszélnek. Ha színpadra van szükséged, bérelj magadnak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
GreenGoblin #167 üzenetére
Nyitok még vagy 3 S21 topikot, kérlek oda is írd már be vagy 64szer hogy drága...
A másik topikba még nem olvastam elégszer... -
Tin
veterán
válasz
GreenGoblin #150 üzenetére
Ezt a Note20-hoz kaptam. 30% tartozékkupon, 3 hónap Game Pass Ultimate, 4 hónap YT Premium, 6 hónap Spotify Premium, meg még pár hasonló. Ott van a Samsung Members alkalmazásban. Fél évig lehet aktiválni/levárásolni a vásárlás után.
Ha drágának találod, ne vedd meg. De azért idejönni a topikjába, hogy csak fikázd, nem sok értelme van. Te azt hiszed, hogy ez a véleményed, de szerintem 1 hónapos regisztrációval inkább figyeld, hogy működik a közösség, ahova be akartál lépni ahelyett, hogy lehülyézel mindenkit, meg valótlanságokat állítasz. Ez ugyanis nem vélemény, hanem trollkodás, és ha a való életben csinálnád, lehet hogy nem csak szócsatára számíthatnál.
-
Teal'C
veterán
válasz
GreenGoblin #159 üzenetére
De akkor is tanulságosabb lenne mint nem túl objektív videókat és cikkeket olvasni nézni.
-
Tin
veterán
válasz
GreenGoblin #129 üzenetére
A lehetőség megvan. A S21U-ról meg nehéz úgy beszélni, ha most jelent meg. A kupon meg értékes ha tartozékot veszel, akár töltő, akár tök. de szerintem te csak kötekedni jársz ide.
-
Tin
veterán
válasz
GreenGoblin #92 üzenetére
Ez csak egy teszt, valami specko teszt szoftverrel. Varjuk mar meg a valos teszteket, es abbol itelkezzunk. Meg a Mi 11 hasonlitasa az S21U-hoz sem mervado, mert nyilvan mas a hutes, es a szoftver is a ketton.
Majd ha osszeeresztenek ket S21U-t, mindkettot egy mar stabil szoftverrel, egy helyen (nem ugy mint a videoban, ami nyilvan nem is egy helyen keszult), akkor lehet iteletet mondani. Addig csak a feltetelezes megy. -
Tin
veterán
válasz
GreenGoblin #49 üzenetére
En nem ertelek. Igen, magas a nyitoara, de ez nem olyan, mint az iPhone, amire minimalis akcio van neha, es vegig magasan tartjak az arat. Igenis szamit a beszamitas is, mert egy 3 eves teloert is adnak normalis penzt, ami csokkenti az arat. Raadasul a keszulek ara is esik, es pont a Samsung szokott rendes, 10% feletti idoszakos akciokat is tartani.
En a Note20 Ultrat 730€-ert vettem 2.5 honappal a megjelenes utan, teljes aron, igaz, nem Magyarorszagon. Beszamitas nelkul! Na most ha te azt mondod, hogy az draga, akkor nem tudom, mit mondjak erre. Ja es meg -30% tartozekkupont is adtak hozza, bocs.
Aki teljes aron veszi most, az is kap beszamitast, kupont, es raadasul kap hozza egy 200€-s TWS-t, amit eladhat, ha nem kell neki, ezzel is csokkentve az arat. Amugy meg a flagship ennyibe kerul. A Huawei is csak azert olcsobb, mert nincs GMS, gondolod, hogy kulonben nem kerulne ugyanennyibe?
-
válasz
Jó szar ez a mali gpu, sztem még az i5s gpu-ja is erősebb.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Itt meg eléggé semennyire...
Frissebb fw nem preview ugye..
[link] -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Ja ez amin a Snapi repülő üzemmódban van, a másik meg nem. Tényleg mérvadó teszt. Már másik forumban is próbálkoztak vele.
-
GaS-
aktív tag
válasz
Ha gondolod fussunk össze és megmutatom a játékot
-
GaS-
aktív tag
válasz
GreenGoblin #58 üzenetére
Köszi!
EclipseGT: csak az összefoglalóban néztem. -
Tin
veterán
válasz
GreenGoblin #38 üzenetére
Sajnos a forintos ar nagyon huzos.
Viszont azt elfelejtik megemliteni, hogy a Samsungoknal a trade-in (regi telefon becserelos) mokaval eleg jo arat adnak a regieket (siman piaci ar), vasarlashoz kapsz bont, sokszor ajandekot (elovetelben pl. eleg nagy erteket), es az aruk valoban kellemesen beesik par honap utan, foleg akcioban.
Ez a telefon minden hibajat javitva eleg jo vetel lesz karacsony elott, valami jo kis akcioban. Addigra a firmware is kiforr, tapasztalatok is lesznek, es az ara is bemegy a kellemes szintre.
Csak hat sajnos iden karacosnykor is ez a velemenycikk lesz fent a telefonrol a PH-n, es aki tajekozodni akar, azt fogja hinni, hogy egy rakat tularazott sz.r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest