- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ny7
aktív tag
válasz
Sumptuous #3283 üzenetére
Nem látszik púposnak az akku. Kaptam Suxun B 7000 -es ragasztót, de még megkérdezem hogy szervizben mennyiért oldják meg
Az akku tényleg 5 éves, soha nem volt cserélve. Viszont soha nem volt tok nélkül használva, mindig gyári tokban volt.
A digitális detox nem érint, van mellette z fold 4 meg egy Xariomi redmi 12 pro (direkt írom így a nevét mer egy határ fos, de céges így kötelező használni). -
hunluigi
senior tag
válasz
Sumptuous #3076 üzenetére
Gondoltam rá én is. Amikor bedöglött, volt nyomorgatva, tekergetve, ütögetve (gondootam már úgy is mind1) Nem segített. Most, hogy magához tért megint meg lett nyomorgatva, de semmi... Én is értetlenül állok az ügy előtt.
Számomra is hardwares problémának tűnik, de az a legritkább esetben javul meg magától, több mint egy hét után meg pláne megmagyarázhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged